- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
Kilyacım al benden de o kadar, sabah aynada farkettim bu benim olamaz diye bir baktım baya baya göbek yapmışım ilaçlardan şişiyoruz galibaDün şiddetli ağrı ve kramplarım oldu. Bugün aşırı aşırı bir şişkinlik ve iki gündür de dediğin durum var. Belirti değil de Allah korusun kötü şeyler geliyor aklımaBen evden henüz çıkmadım. Bugün nasipse. Ne giysem diyorum bu göbekle 3 aylık gibiyim Senin kaçıncı günün canım ?
Canım yaş ve yumurta kalitesi etkili oluyo, 35 yaş üzerinde 2 transfer yapıolar, hangisi sana tutunacaksa o olsun insallahHadi inşallah 5.gün embriyosu tekmi koyarlar çiftmi acaba
Ayyy en sevdiğim kısımYarın transfer günüm inşallah bir aksilik olmazsa ☺
Yumurta toplama sonrası bende de olmuştu canım. Kolay süreçler değil. Allah yardımcımız olsun...Sanada canım benimde her ayağa kalktığımda başka yerim ağrıyo daha transfer bile olmadı
Fitil şeklinde canım 6 saat arayla dedi hemşire :)Progestanı hap olarakmı kullanıyosun ben fitil hemde sabah 2-akşam2
Canım malesef... Şu çektiklerimize değer inşallah. İlaçları delik deşik ettim araştıra araştıraKilyacım al benden de o kadar, sabah aynada farkettim bu benim olamaz diye bir baktım baya baya göbek yapmışım ilaçlardan şişiyoruz galiba
İnşallahhhhAyyy en sevdiğim kısıminşallah hersey yolunda gider
İnşallah çok meraktayımCanım yaş ve yumurta kalitesi etkili oluyo, 35 yaş üzerinde 2 transfer yapıolar, hangisi sana tutunacaksa o olsun insallah
Bugun butun gun aklimda olanlar 1 gebelik testi 2 yere egilip kalkiyorum bisi olmusmudur acaba 3 neden bugun hic agrim yok 4 bebisler iyimidir 5 bebisler iyimidir 6 bebisler iyimidir .....Ay evet mayıs yaaklımız gitcek bu gidişle Allah korusun
Kuzu bende de oluyp fitildenKaderallacim ben de progestan fitil kullanıyorum ama akıntı şeklinde deil de erimiş fitil görüyorum çamaşırımda, inşallah hamilelik akintisidir
Canim Rabbim guzel haberler verdirsin insallah hayirlisi ne ise o olsun iyi sabretmissin ins hersey cok guzel olir gizel haberler olur insInsallah canim hayirlisi olsun elimizden geleni yaptik artik
Canim Rabbim guzel haberler verdirsin insallah hayirlisi ne ise o olsun iyi sabretmissin ins hersey cok guzel olir gizel haberler olur ins
Bugun butun gun aklimda olanlar 1 gebelik testi 2 yere egilip kalkiyorum bisi olmusmudur acaba 3 neden bugun hic agrim yok 4 bebisler iyimidir 5 bebisler iyimidir 6 bebisler iyimidir .....
Arkadaslar bugun transfer gunu ile birlikte 7.gunum pazartesi olmustum dueamiyorum ya test yapasim var cok deliricem :)
Arkadaslar bugun transfer gunu ile birlikte 7.gunum pazartesi olmustum dueamiyorum ya test yapasim var cok deliricem :)
Kizz olursa benim veririmsen naptın canım son durum ne takip edemiyorum kaç gundur
DünürleeeerAy sen beni olduruceksin x dünür
Canım mide değil ama karnım acayip şiş...Ya kızlar sizde de acayip bi şişlik var mı midenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?