Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kilyacım al benden de o kadar, sabah aynada farkettim bu benim olamaz diye bir baktım baya baya göbek yapmışım ilaçlardan şişiyoruz galiba

Kilyacım al benden de o kadar, sabah aynada farkettim bu benim olamaz diye bir baktım baya baya göbek yapmışım ilaçlardan şişiyoruz galiba
Canım malesef... Şu çektiklerimize değer inşallah. İlaçları delik deşik ettim araştıra araştıra şu 7 gün süreli kötü bir ilaç. Bir an önce 7 gün geçsin

Ay evet mayıs ya aklımız gitcek bu gidişle Allah korusun
Bugun butun gun aklimda olanlar 1 gebelik testi 2 yere egilip kalkiyorum bisi olmusmudur acaba 3 neden bugun hic agrim yok 4 bebisler iyimidir 5 bebisler iyimidir 6 bebisler iyimidir .....

Kizz olursa benim veririm sen naptın canım son durum ne takip edemiyorum kaç gundur
Ay sen beni olduruceksin x dünür
Dünürleeeer konuşmalara yetişemiyorum. Ne yaptınız keseyi görmeye ne zaman gidiyorsunuz . Dahil olduğunuz başka topic var mı burdan başka. Kendimle eş değer durumda olan bi siz varsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…