Ben raporluydum canım üni hastaneleri çok oyaliyo rapor için ve şart cok. 3 sene evli olmalısın, 5 sene sgkli olmalısın, 2 aşılama yaptırıcan negatif olucak öyle veriyorlar raporu. Ama sorun erkek kaynakliysa hemen alırsın biz iki ayda aldık eşimin sayı düşüktü. 2. Yilimizda rapor aldık biz hiç tedavimiz yokken aşılama fln. İşimiz kolaylaştı şimdiki aklım olsa ugrasmazdim sadece 1500tl indirim oluyo tedavide yaptığın masrafın yanında da bu bı hiç nerdeyse. Tembellik için alinmiyo ztn rapor.rapor için diğer yöntemlerle hamile kalamamış olmak da bi şart olarak geçmiyor mu peki, rezervlere bakılması için doktorlar birşey demedi daha önce ama sadece tembellik var bi yumurtalığımda onun dışında bi sorunumuz yok ben rapor çıkarılabilir sanıyordum
Kizlar az önce rüzgardan balkon kapısı çarpmasın diye bi hışımla kalkip yerimden koşup kapıyı kapattim istemsiz olarakallahim insallah bisey olmaz ya bu pimpirikler bizi öldürecek
Maalesef cok kafamıza takıyoruz galiba canım. Bizde dün akşam akrabamıza iftara gittik dönüşte araba birden çukura girdi o an rahmime agrı saplandı eve gelince ağladım ama diyorum transferden sonra başka şehire yolculuk yapanlar oluyor onların nasıl tutuyor ozamanbizdemi var bu panik hali anlamıyorum.
Amin canım inşallahEvet canim transferden sonra arabayla evine seyahat edip pozitif gören çok insan var. Insallah biz de pozitifi görür bebeklerimizi saglikla kucağımıza aliriz
Amin canım inşallahsabahları kasık agrısıyla uyanıyorum sürekli sonra gün içinde geçiyor arada tekrar oluyor. Cuma gününe kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
Canim insallah yerlesme agrisidir o agrilar oyle düşün. Zaman evde cok zor geçiyor gerçekten gündüz evde olsam da, aksamlari hep arkadaşlarımla görüşmeye çalıştım ancak o zaman kafam rahat oluyor. Yoksa sürekli belirti ariyorum. Hatta az önce göğüslerimdeki damarlari inceliyodumcok belirgin geldi ama benim normalde de belirgindir. Eşime diyorum git eczaneden test al inatla almıyor doktor onun yaninda test yapma dedi diye
Slm kızlar ben 16 mayısta transfer oldum bugun 9.bgunum sahurda test yaptım bi bakar mısınız Eki Görüntüle 2272687
Evet cnm erken gebelik testi ama ondan önce dün miratech marka normal testte yapmıştım ondada belli oldu ama bunda daha bet tabi.. 3. Gün embriyosuydu cnmCanım gözün aydın bariz pozitif ☺ Erken gebelik testimi yaptın bide kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Slm kızlar ben 16 mayısta transfer oldum bugun 9.bgunum sahurda test yaptım bi bakar mısınız Eki Görüntüle 2272687
Sağol cnm inşallahGözünüz aydin darisi basimiza insallah
Evet istemiyorlar test yapmamızı bende bi gün önce yaptıralım kan testini dedim ama hayır diyortabi bu kadar kendini dinleyen onlar değil
Kızlar agrınız varmı sizin benim kasıklarımda agrı var bayaböyle olunca ağlayasım geliyor sürekli
Kizlar az önce rüzgardan balkon kapısı çarpmasın diye bi hışımla kalkip yerimden koşup kapıyı kapattim istemsiz olarakallahim insallah bisey olmaz ya bu pimpirikler bizi öldürecek
Sağol cnm inşallah
Benim bayram tatili giriyor araya. Normal zamandan da geç yapabileceğim kan tahlilini. Ki yine de bayram bitmesine rağmen tatil devam ettiği için devlet hastanelerinde ya da sağlık ocağında da yaptıramayacağım. Umarım özeller yapar. Öncesinde test yapmayı düşünmüyorum kendimi tutabilirsem tabi :) o kadar ilaç iğne etkisiyle pozitif çıkar sonra negatif olursa daha büyük yıkım olur. Negatif çıkarsa kendime dikkat etmeyi bırakırım bu kez pozitif görünce vicdan yaparım. O yüzden doktoru dinlemeyi istiyorum. Gerçi zaten regl günüm çoktan gelmiş olacak. Bakalım beklemek tahminler kuruntularla bir bayram beni bekliyor. Yine de regl olmayayım ya. Inşallah pozitiftirCanim insallah yerlesme agrisidir o agrilar oyle düşün. Zaman evde cok zor geçiyor gerçekten gündüz evde olsam da, aksamlari hep arkadaşlarımla görüşmeye çalıştım ancak o zaman kafam rahat oluyor. Yoksa sürekli belirti ariyorum. Hatta az önce göğüslerimdeki damarlari inceliyodumcok belirgin geldi ama benim normalde de belirgindir. Eşime diyorum git eczaneden test al inatla almıyor doktor onun yaninda test yapma dedi diye
Hayırlısı olsun canım şükür ins sağ salim kucağına alSlm kızlar ben 16 mayısta transfer oldum bugun 9.bgunum sahurda test yaptım bi bakar mısınız Eki Görüntüle 2272687
Benim bayram tatili giriyor araya. Normal zamandan da geç yapabileceğim kan tahlilini. Ki yine de bayram bitmesine rağmen tatil devam ettiği için devlet hastanelerinde ya da sağlık ocağında da yaptıramayacağım. Umarım özeller yapar. Öncesinde test yapmayı düşünmüyorum kendimi tutabilirsem tabi :) o kadar ilaç iğne etkisiyle pozitif çıkar sonra negatif olursa daha büyük yıkım olur. Negatif çıkarsa kendime dikkat etmeyi bırakırım bu kez pozitif görünce vicdan yaparım. O yüzden doktoru dinlemeyi istiyorum. Gerçi zaten regl günüm çoktan gelmiş olacak. Bakalım beklemek tahminler kuruntularla bir bayram beni bekliyor. Yine de regl olmayayım ya. Inşallah pozitiftirNegatifse de geç olayım. En azından o testi yapmadım demem hiç gebelik şansım olmadı. Düzenli regl olduğum için. En azından o testi yapmayı bile o kadar istiyorum ki....
Amiiin amin amin insallah canımCanim zaten estrofem içtiğimiz sürece, regl olamazmisiz. Regl olmayı baskiliyormus. Ama merak etme insallah hamile olduğumuz icin regl olmicaz
Şanslı olsak erkek olarak gelirdik dünyayasorun erkekte de olsa, igne yiyen, hormon yuklemesi alan, stres icinde bekleyen biz. Benim esim cok rahat zaten olmazsa hayatımıza devam ederiz, birbirimize yeteriz kafasinda
Amiiin amin amin insallah canımBana doktorum vermedi o ilaçtan bir kere 5 gün gecikti reglim. Dedim kesin hamileyim. Hiç bu kadar gecikmez. Testi aldım geldim bir de baktıl hasta olmuşum. Ay bir içime oturdu. Dedim en azından şunu yapaydım vicdansız. Aldığımı mı duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?