Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ben raporluydum canım üni hastaneleri çok oyaliyo rapor için ve şart cok. 3 sene evli olmalısın, 5 sene sgkli olmalısın, 2 aşılama yaptırıcan negatif olucak öyle veriyorlar raporu. Ama sorun erkek kaynakliysa hemen alırsın biz iki ayda aldık eşimin sayı düşüktü. 2. Yilimizda rapor aldık biz hiç tedavimiz yokken aşılama fln. İşimiz kolaylaştı şimdiki aklım olsa ugrasmazdim sadece 1500tl indirim oluyo tedavide yaptığın masrafın yanında da bu bı hiç nerdeyse. Tembellik için alinmiyo ztn rapor.

Kizlar az önce rüzgardan balkon kapısı çarpmasın diye bi hışımla kalkip yerimden koşup kapıyı kapattim istemsiz olarak allahim insallah bisey olmaz ya bu pimpirikler bizi öldürecek

Kizlar az önce rüzgardan balkon kapısı çarpmasın diye bi hışımla kalkip yerimden koşup kapıyı kapattim istemsiz olarak allahim insallah bisey olmaz ya bu pimpirikler bizi öldürecek

Maalesef cok kafamıza takıyoruz galiba canım. Bizde dün akşam akrabamıza iftara gittik dönüşte araba birden çukura girdi o an rahmime agrı saplandı eve gelince ağladım ama diyorum transferden sonra başka şehire yolculuk yapanlar oluyor onların nasıl tutuyor ozaman bizdemi var bu panik hali anlamıyorum.

Evet canim transferden sonra arabayla evine seyahat edip pozitif gören çok insan var. Insallah biz de pozitifi görür bebeklerimizi saglikla kucağımıza aliriz

Evet canim transferden sonra arabayla evine seyahat edip pozitif gören çok insan var. Insallah biz de pozitifi görür bebeklerimizi saglikla kucağımıza aliriz
Amin canım inşallah sabahları kasık agrısıyla uyanıyorum sürekli sonra gün içinde geçiyor arada tekrar oluyor. Cuma gününe kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

Amin canım inşallah sabahları kasık agrısıyla uyanıyorum sürekli sonra gün içinde geçiyor arada tekrar oluyor. Cuma gününe kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

Canim insallah yerlesme agrisidir o agrilar oyle düşün. Zaman evde cok zor geçiyor gerçekten gündüz evde olsam da, aksamlari hep arkadaşlarımla görüşmeye çalıştım ancak o zaman kafam rahat oluyor. Yoksa sürekli belirti ariyorum. Hatta az önce göğüslerimdeki damarlari inceliyodum cok belirgin geldi ama benim normalde de belirgindir. Eşime diyorum git eczaneden test al inatla almıyor doktor onun yaninda test yapma dedi diye

Evet istemiyorlar test yapmamızı bende bi gün önce yaptıralım kan testini dedim ama hayır diyor tabi bu kadar kendini dinleyen onlar değil

Evet istemiyorlar test yapmamızı bende bi gün önce yaptıralım kan testini dedim ama hayır diyor tabi bu kadar kendini dinleyen onlar değil

Şanslı olsak erkek olarak gelirdik dünyaya sorun erkekte de olsa, igne yiyen, hormon yuklemesi alan, stres icinde bekleyen biz. Benim esim cok rahat zaten olmazsa hayatımıza devam ederiz, birbirimize yeteriz kafasinda

Kızlar agrınız varmı sizin benim kasıklarımda agrı var baya böyle olunca ağlayasım geliyor sürekli

dolaptan birseye uzandim bana da agri girdi yatiyorum kac saattir gecmiyor beni de bir ensise kapladi

unutup unutup sunu yapiyoruz ya ben de hep boyleyim nazlanma nedir bilmiyorum

Sağol cnm inşallah

bugunun en guzel kk haberi hayirli ugurlu olsun saglikla devam etsin insallah

Benim bayram tatili giriyor araya. Normal zamandan da geç yapabileceğim kan tahlilini. Ki yine de bayram bitmesine rağmen tatil devam ettiği için devlet hastanelerinde ya da sağlık ocağında da yaptıramayacağım. Umarım özeller yapar. Öncesinde test yapmayı düşünmüyorum kendimi tutabilirsem tabi :) o kadar ilaç iğne etkisiyle pozitif çıkar sonra negatif olursa daha büyük yıkım olur. Negatif çıkarsa kendime dikkat etmeyi bırakırım bu kez pozitif görünce vicdan yaparım. O yüzden doktoru dinlemeyi istiyorum. Gerçi zaten regl günüm çoktan gelmiş olacak. Bakalım beklemek tahminler kuruntularla bir bayram beni bekliyor. Yine de regl olmayayım ya. Inşallah pozitiftir Negatifse de geç olayım. En azından o testi yapmadım demem hiç gebelik şansım olmadı. Düzenli regl olduğum için. En azından o testi yapmayı bile o kadar istiyorum ki....

Canim zaten estrofem içtiğimiz sürece, regl olamazmisiz. Regl olmayı baskiliyormus. Ama merak etme insallah hamile olduğumuz icin regl olmicaz

Canim zaten estrofem içtiğimiz sürece, regl olamazmisiz. Regl olmayı baskiliyormus. Ama merak etme insallah hamile olduğumuz icin regl olmicaz
Amiiin amin amin insallah canım Bana doktorum vermedi o ilaçtan bir kere 5 gün gecikti reglim. Dedim kesin hamileyim. Hiç bu kadar gecikmez. Testi aldım geldim bir de baktıl hasta olmuşum. Ay bir içime oturdu. Dedim en azından şunu yapaydım vicdansız. Aldığımı mı duydun

Şanslı olsak erkek olarak gelirdik dünyaya sorun erkekte de olsa, igne yiyen, hormon yuklemesi alan, stres icinde bekleyen biz. Benim esim cok rahat zaten olmazsa hayatımıza devam ederiz, birbirimize yeteriz kafasinda

Kesinlikle canım benim eşim ürolojiye bile gitmedi düşün sorun onda olmasına rağmen bi kere deneyelim tüp bebek istedim Şimdi olmazsa gidicekmisin diyorum hiç giderm demiyor delirticek beni

Hem de ne vicdansız ben de o çubukta pozitifi görmek istiyorum hayatimda ilk defa. Kan testi pozitif çıksa da yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…