• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Yumurtanin sayisini kalitesini vs gosteren test canim ilk neyse oymus yani cogalmazmis zamanla dr oyle soyledi
amh degerin dusuk yasina gore dedi erken evlenerek iyi yapmissin 30-35 de evlensen biraz daha sikintiliydi senin icin dedi (20yasinda evlendim ben)
Benimde 1.8 cıktı.3 doktorda normal değer dedi

Tedavide az cok belli olmustur canim yumurtanin sayisindan kalitesinden
kotu dusunme insallah tutunmustur annesine nerede yaptirdin canim

8 tane yumurtam toplandı canım doktorum güzel demişti. Biz zaten erkek infertilitesi yüzünden tüp bebek yaptırıyoruz. Bende bi sorun yok gibi duruyor 😕 Bursa pembe mavi hastanesinde yaptırdım inşallah tutunmustur cok heyecanlı ve stresliyim 😞

8 tane yumurtam toplandı canım doktorum güzel demişti. Biz zaten erkek infertilitesi yüzünden tüp bebek yaptırıyoruz. Bende bi sorun yok gibi duruyor 😕 Bursa pembe mavi hastanesinde yaptırdım inşallah tutunmustur cok heyecanlı ve stresliyim 😞
insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz

Arkadas insanin duygudurumu dakkasi dakkasina degisir mi belimim sag.tarafina biraz daha asagsina garip bi agri giriyor batiyor gibi agriyo sizlamada denebilir yeryer kasik agrilari gercekten o kdr canim skldiki kizlar esim sakin ol diyo ama olamiyorum acaip korkmaya basladim bu tek tarafli agri neyin nesi "(

Arkadas insanin duygudurumu dakkasi dakkasina degisir mi belimim sag.tarafina biraz daha asagsina garip bi agri giriyor batiyor gibi agriyo sizlamada denebilir yeryer kasik agrilari gercekten o kdr canim skldiki kizlar esim sakin ol diyo ama olamiyorum acaip korkmaya basladim bu tek tarafli agri neyin nesi "(

Değişir canim değişir, tutunmaya calisiyodur insallah guzel düşünmeye çalış canim

tutunma agrisidir oooo rahatla mutlu ol sikinti yoook

Kizlar hepinize iyi geceler. Yarın hepimiz icin güzel haberler alacağımiz bir gun olsun inşallah. Bende 12.gün değer icin yarın kan vericem inş katlanmıştır

bugun cok guzel bir haber yaz buraya insallahhhh

Bende istemiyorum canım inanki. Bi yanım umut dolu bir yanım korku. Negatif olursa nasıl güç toplarım hiç bilmiyorum 😞
korku yook kaygi yok olumlu dusunmek nerde kaldi bu ablanizin 4. denemesi cok umutluyum mutluyum

Hepimizin kaygilari ortak kızlar, tutcak mi tutmicak mi dusunmekten psikolojim bozulacak başka seyde dusunemiorum nasil gececek bu zaman bilmiorum
sabrin sonu selamet olacak allahim bizi odullendirecek

Gunaydin kizlarr guzel anne adaylari :))
Ya bu tutunma embriyonun kacinci gunu ben hediye paketi gibiyim. Bioraya yatiyorum bionur yere karnim sis progesteron ignesi gobegimi sisirdi iyice. 3.gun embriyosuydu 2 3 gun yatiyim tutunsun dedim ama olmuyor gaz yapiyror

Gunaydin kizlarr guzel anne adaylari :))
Ya bu tutunma embriyonun kacinci gunu ben hediye paketi gibiyim. Bioraya yatiyorum bionur yere karnim sis progesteron ignesi gobegimi sisirdi iyice. 3.gun embriyosuydu 2 3 gun yatiyim tutunsun dedim ama olmuyor gaz yapiyror
Günaydın canım... Benim de 3.gün embriyosu ve transferin 3.günü. aynı tedirginlikle yatıyorum ve bunaldım. Bana fitil şeklinde verdi doktor. İğnesi daha rahatsız edici sanırım. Yine de yatmadan kaynaklı sorun yaşıyorum. Ya idrara çıkınca böbreğin ağrıyor ve şişkinlik oluyor . Sürekli yattığım için geç fark ediyorum sanırım. Tutmuş oluyorum ve anlamıyorum çok tuhaf... Stresten sıkıyorum sanırım. Bugünü biraz daha hareketli geçirmeye çalışacağım. Göbekten bir iğnem var. İnşallah rahatsız etmezde biraz daha normal bir şekilde geçiririm bugünü...

Günaydın canım... Benim de 3.gün embriyosu ve transferin 3.günü. aynı tedirginlikle yatıyorum ve bunaldım. Bana fitil şeklinde verdi doktor. İğnesi daha rahatsız edici sanırım. Yine de yatmadan kaynaklı sorun yaşıyorum. Ya idrara çıkınca böbreğin ağrıyor ve şişkinlik oluyor . Sürekli yattığım için geç fark ediyorum sanırım. Tutmuş oluyorum ve anlamıyorum çok tuhaf... Stresten sıkıyorum sanırım. Bugünü biraz daha hareketli geçirmeye çalışacağım. Göbekten bir iğnem var. İnşallah rahatsız etmezde biraz daha normal bir şekilde geçiririm bugünü...
Bende oyleyim kabiz olmamal icin kayisi aldirdim onu yedim dun aksam sonuc gayet iyi :) gobek ignen ne. Ben hem gobekten hemde fitille aliyorum progestani :(

Back