Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Al işte aynı ben, Allahım herşey batio bugün bana inanılmaz geriginim ayy

Kizlar henüz hepimiz çok başındayız ama düşünceleriniz neler. Tüp bebek doktorunuzlami devam edeceksiniz tetkikler ve doğum icin özel paketler var. Onlardan düşünüyormusunuz.
Canım ben doktorumla aynı şehirde olmadığım için maalesef burda bir doktorla devam edicem. Maalesef dememdeki amaç doktorumu çok sevmiştim çok yardımcı oldu çok cana yakindi. Kısmet artık doğum yapınca ziyaretine gideriz.

Ohhh cokkk şükür katlanarak artsın inşallah, darısı başımıza

Selam kizlar bugun oldi transferim cok sukur
Embriyonin kalitesi cok iyimis doktorum cok guzel biyerede koydu. Artik gun sayicz bide prolutex die bi igneyle coraspirinede baslatti
Canım hayırlısı olsun hadi güzel haberlerini alalım inşallah rabbim ramazan ayında seninde yüzüne gülsün ne isteyin varsa kabul olsun

Ya koptum burda bende anestezili oldum. Aynı şey bende de var eşime soruyorum iyi anladın tam olarak boylemiydi falan.

Yaa ben de tez yaziyorum hatta tedaviye baslarken tez beni bu süreçte oyalar diye dusunuyodum ama pek öyle olmadi

Ayni ben yemek falan yapiyorum arada bi de

Canım bende transfer olduğum gece saçma sapan karışık rüyalar görmüştüm anlam bile veremedim demek ki herkeste öyle
Ya koptum burda bende anestezili oldum. Aynı şey bende de var eşime soruyorum iyi anladın tam olarak boylemiydi falan.
neyse böyle yanları da olmasa çekilecek dert değil. Arada tatlı anılar bırakıyor. Bir de bizim kliniğin orada okul var. Fırlama ilkokul bebeleri kapıdan kafalarını uzatıp danışmaya bağırarak " Ablaa! Bebekler tüpte mi ?" Diyip kaçtılar. Ağlamaklıydım herkes gibi gülmeye başladım

Aha beni test yapmam icin yaptigi testleri gozume sokar gibi kanima girip git test yap diye teşvik eden de gelmiş canım aynı bekliyoruz. Benim bu akşam serumum var onun haricinde dün 10. Günümdu benimde 317.02 di sonucum. Doktorumu aradım. Sağolsun bilgi verdi artık doktor bakabilirsin kendine dedi. Bende araştırıyorum öyle

Son düzenleme:

Ahh ahh ben de onlarin yaşında nedir bu tüp bebek acaba derdim keşke hiç ogrenmeseydik

Kız bak bu çocuklar bu kadar gülmeye düşerse sorarım sana yanaklarım ağrıdı be

Ya yemek yapmaya da korkuyorum. Dün oldu transfer. Ne zaman kalksam. Illa eğilip uzanıyorsun biraz da olsa ya mutfağa gitmeye de korkuyorum...

Ben sadece transferin olduğu gün yattım. Ertesi gün disari çıktım, ister istemez eğilip kalkıyorsun ama doktor normal hayatina dönebilirsin demisti ben de döndüm yine de cok yormadim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…