- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Bende önce yaptırmam diyordum. burdaki arkadaşlar sayesin hep bigun öncesinde yaptım. Yani tutamadım kendimiHay ağzın bal yesin canimyok canim günümden önce kan testi yaptirmam kararliyim
Al işte aynı ben, Allahım herşey batio bugün bana inanılmaz geriginim ayyHaklısın canım bende yürürken bile korkuyla yürüyorum evin içinde sürekli aklımda acaba bişey oldumu tutundumu daha 3. Gün ama zaman geçmiyor.Film izliyeyim kitap okuyayım diyorum ama kendimi veremiyorum hiç
Canım ben doktorumla aynı şehirde olmadığım için maalesef burda bir doktorla devam edicem. Maalesef dememdeki amaç doktorumu çok sevmiştim çok yardımcı oldu çok cana yakindi. Kısmet artık doğum yapınca ziyaretine gideriz.Kizlar henüz hepimiz çok başındayız ama düşünceleriniz neler. Tüp bebek doktorunuzlami devam edeceksiniz tetkikler ve doğum icin özel paketler var. Onlardan düşünüyormusunuz.
Ohhh cokkk şükür katlanarak artsın inşallah, darısı başımızaKızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyordukbenim sonuçlarım iyi gidiyor canım. Dün yaptım yine 564dü bu gün daha bakmadım. Kadın Doğum doktoru arayışına girdim. Sizler neler yapıyorsunuz. Belim çok ağrıyor bu araadaaa. Nil, meraalll, kilyaa sizlerden ne haber.
hayirli olsun guzel haberlerini gorelim burda
ben de tez yaziyorum sozde 10 dk da bir kkdayim ama bugun 5 gunden sonra ilk kez boynere gittim dolastim ayakta olmak yordu biraz ama iyi geldi
benim de var boyle hikayem anezteziden uyanmisim kolumda damar yolu var onu cikarmisim hemsire gelmis napiyosunuz demis sanane demisim ahaha
Canım hayırlısı olsun hadi güzel haberlerini alalım inşallah rabbim ramazan ayında seninde yüzüne gülsün ne isteyin varsa kabul olsunSelam kizlar bugun oldi transferim cok sukur
Embriyonin kalitesi cok iyimis doktorum cok guzel biyerede koydu. Artik gun sayicz bide prolutex die bi igneyle coraspirinede baslatti
Ya koptum burdaKızlar komik bir şey anlatayım. Anestezi aldım ya transferde de. Uyandım odadayım. Tabi ben uyandım zannediyorum. Hemşire bilgi veriyor daha doğrusu vermiş. İlaçlarla ilgili ve dikkat edilmesi gerekenler ilgili. Eşim ses kaydı almış unuturuz filan diye. Iyiki almış. Dinletti. Anlatıyor hemşire ben cevaplar veriyorum. Soru soruyorum. Sonra tamam tamam anladım diyorum. Ve hiç birini hatırlamıyorumDedim bu ben miyim ? Hayır bir de tamam tamam anladım diyorum. Daha hatırlamıyorum bile
hayirli olsun guzel haberlerini gorelim burda
ben de tez yaziyorum sozde 10 dk da bir kkdayim ama bugun 5 gunden sonra ilk kez boynere gittim dolastim ayakta olmak yordu biraz ama iyi geldi
benim de var boyle hikayem anezteziden uyanmisim kolumda damar yolu var onu cikarmisim hemsire gelmis napiyosunuz demis sanane demisim ahaha
Opu dan gözüm dolu dolu gelmişim. Onu da hiç hatırlamıyorum eşim söylüyor. Oysa atlattım diye gayet mutlu hissediyordum uyandığımda. Mutluluk gözyaşları idi belli kiDers çalışsam mı ben de ya. Bilemiyorum dizi izleyip elimde telefon yatıyorum.
Canım bende transfer olduğum gece saçma sapan karışık rüyalar görmüştüm anlam bile veremedim demek ki herkeste öyle
Ya koptum burdabende anestezili oldum. Aynı şey bende de var eşime soruyorum iyi anladın tam olarak boylemiydi falan.
Bende önce yaptırmam diyordum. burdaki arkadaşlar sayesin hep bigun öncesinde yaptım. Yani tutamadım kendimiİnşallah sen tutarsın kendini. İnşallah sonucun güzel olur
Aha beni test yapmam icin yaptigi testleri gozume sokar gibi kanima girip git test yap diye teşvik eden de gelmişKızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyordukbenim sonuçlarım iyi gidiyor canım. Dün yaptım yine 564dü bu gün daha bakmadım. Kadın Doğum doktoru arayışına girdim. Sizler neler yapıyorsunuz. Belim çok ağrıyor bu araadaaa. Nil, meraalll, kilyaa sizlerden ne haber.
neyse böyle yanları da olmasa çekilecek dert değil. Arada tatlı anılar bırakıyor. Bir de bizim kliniğin orada okul var. Fırlama ilkokul bebeleri kapıdan kafalarını uzatıp danışmaya bağırarak " Ablaa! Bebekler tüpte mi ?" Diyip kaçtılar. Ağlamaklıydım herkes gibi gülmeye başladım
Ya yemek yapmaya da korkuyorum. Dün oldu transfer. Ne zaman kalksam. Illa eğilip uzanıyorsun biraz da olsa ya mutfağa gitmeye de korkuyorum...Ayni benyemek falan yapiyorum arada bi de
Kız bak bu çocuklar bu kadar gülmeye düşerse sorarım sana yanaklarım ağrıdı beneyse böyle yanları da olmasa çekilecek dert değil. Arada tatlı anılar bırakıyor. Bir de bizim kliniğin orada okul var. Fırlama ilkokul bebeleri kapıdan kafalarını uzatıp danışmaya bağırarak " Ablaa! Bebekler tüpte mi ?" Diyip kaçtılar. Ağlamaklıydım herkes gibi gülmeye başladım
Aman Allah korusun canım. Inşallah mutlulukla tutunurlarKız bak bu çocuklar bu kadar gülmeye düşerse sorarım sana yanaklarım ağrıdı be
Keşke canım... O kadar yaygın ki artık. Rabbim hayr eylesin sonumuzu...Ahh ahh ben de onlarin yaşında nedir bu tüp bebek acaba derdim keşke hiç ogrenmeseydik
Ya yemek yapmaya da korkuyorum. Dün oldu transfer. Ne zaman kalksam. Illa eğilip uzanıyorsun biraz da olsa ya mutfağa gitmeye de korkuyorum...
10. gün bugün erken davrandım biraz galibasınırdasın insallah artar
Amin cümlemizin inşallahAman Allah korusun canım. Inşallah mutlulukla tutunurlarNe kadar mutlu bir beden onunla kalmalıyım der inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?