inşallah ya.. sevinemedim bile tam olarak.. 10. gün bugün acele ettim biraz. senin kaçıncı gün de bu deger çıkmıştı?Benim ilk değer 17ydi gayet güzel değerin canım hayırlısı olsun gün aşırı test yaptır katlansin ins
Çok teşekkür ederim canım. Hemde nasıl rahatladım. Ama şimdide ona bişey olacak diye korkuyorum. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah. Hepiniz dualarımdasınız. Korkma sakın tevekkül et. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder.Canımm çok sevindimDarısı bizlere. Dün transfer gerçekleşti. Nefes almaya bile korkar yatıyorum umutlu heyecanlı korkak mutsuz sıkılmış ağlak sinirli filan böyle duygu karması. Korkak açık ara önde Biraz daha rahatlamışsındır diye umuyorum. Her şey gönlünce olsun
İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane’de oturuyorum.Canim nerde oturuyorsun bende bunu sormuştum henüz çok başındayız ama bi kadın doğumcu ariyomusun. Bide doğum paketleri var ne düşünüyosun bunlar hakkinda
Çok teşekkür ederim canımmmmOhhh cokkk şükür katlanarak artsın inşallah, darısı başımıza
Hahahhahahaha ne yapayım heyecan işte arkadasım. Aramızda 1 gün var demekki. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAha beni test yapmam icin yaptigi testleri gozume sokar gibi kanima girip git test yap diye teşvik eden de gelmişcanım aynı bekliyoruz. Benim bu akşam serumum var onun haricinde dün 10. Günümdu benimde 317.02 di sonucum. Doktorumu aradım. Sağolsun bilgi verdi artık doktor bakabilirsin kendine dedi. Bende araştırıyorum öyle
benim doktoru arasam erken baktirdim diye kızar zaten... burdaki doktor da pozitif diyoruz ama erken konuşmak için dedi.. tekrarla diyor yani :))Doktoruna iletmedinmi canim.Hamilesin bence bu değer iyi
Harikasın canım ya. Ben de yarın biraz daha hareketlensem iyi olacak...Ben sadece transferin olduğu gün yattım. Ertesi gün disari çıktım, ister istemez eğilip kalkıyorsun ama doktor normal hayatina dönebilirsin demisti ben de döndümyine de cok yormadim kendimi
İnşallah canım benim. Adet arısı artık rutinleşti. Üzerine bel geldi. Herşeye razıyızz. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım. Senin değerlerin ne durumdaHey maşallah sana ins bol bol artsin kuzum değerinolck o kadar ağrılar bna da adet sancısı giriyo arada o kdr güzel şeyler bunlar
Hadi bakalım.Bu bile güzel bi haber.Bugun kacinci gunu n pekibenim doktoru arasam erken baktirdim diye kızar zaten... burdaki doktor da pozitif diyoruz ama erken konuşmak için dedi.. tekrarla diyor yani :))
14 mayıs transfer.. 10 gun bugün..Hadi bakalım.Bu bile güzel bi haber.Bugun kacinci gunu n peki
6. Günde çıkmıştı caniminşallah ya.. sevinemedim bile tam olarak.. 10. gün bugün acele ettim biraz. senin kaçıncı gün de bu deger çıkmıştı?
Güzel gidiyo şükür haftaya keseyi gorcez inşallah ya çok stres yapıyorum benİnşallah canım benim. Adet arısı artık rutinleşti. Üzerine bel geldi. Herşeye razıyızz. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım. Senin değerlerin ne durumda
sen bayağı bi erken bakmışsın :)) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah6. Günde çıkmıştı canim
5. Gün embriyosu erken çıkmış herkeste dayanamadim ben 5. Gün idrarda görmüştüm ama senin değer iyi ztn değer değil katlamasi önemlisen bayağı bi erken bakmışsın :)) hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Inşallah katlanarak artar.Moralini yuksek tut 2 gün sonra mutlu haberi bizlerle paylaşırsın14 mayıs transfer.. 10 gun bugün..
Evet bende stres ve heyecan bir arada. Bu arada kaç haftalık hamileyiz biz ya. Testlerde 4 hafta çıkıyor e embriyo koyalı 12 gün oldu. Kafam karıştı. Sen doktora karar verdin mi ?Güzel gidiyo şükür haftaya keseyi gorcez inşallah ya çok stres yapıyorum ben
Kaçıncı gün yaptırdın tahlili ?selamlar benim 47 geldi beta hcg.. hamilelik varmi simdi anlamadım(
birde bisey daha sorsam... burd bakıyorum herkes ya 3. gün ya 5. gun transfer.. benim gibi hic 4. gun transferi denk gelmedim.. yunurdalar 5. gune cik.az diye mi 4. gün verdiler ki acaba5. Gün embriyosu erken çıkmış herkeste dayanamadim ben 5. Gün idrarda görmüştüm ama senin değer iyi ztn değer değil katlamasi önemli
Benimde 13. Gün bugün transferden sonra şimdi ne hesaplaşmak bos kese boyutuna göre çıkan doğru olcakmis. Ben ztn buradaki doktoruna gidiyorum tup bebek kliniği dedi ilaçlarını yazdır ordakine yazdı sağolsun ama diyoki estrofemi kalp atışlarını duyunca kesicez. Klinik dyo birakmicaksin 10 hazirana gün verdi onlar çok saçma geldi ne yapcm bilemedimEvet bende stres ve heyecan bir arada. Bu arada kaç haftalık hamileyiz biz ya. Testlerde 4 hafta çıkıyor e embriyo koyalı 12 gün oldu. Kafam karıştı. Sen doktora karar verdin mi ?
transfer 14 mayıs 10. gün olur hesabıma gore ama..Kaçıncı gün yaptırdın tahlili ?
neyse böyle yanları da olmasa çekilecek dert değil. Arada tatlı anılar bırakıyor. Bir de bizim kliniğin orada okul var. Fırlama ilkokul bebeleri kapıdan kafalarını uzatıp danışmaya bağırarak " Ablaa! Bebekler tüpte mi ?" Diyip kaçtılar. Ağlamaklıydım herkes gibi gülmeye başladım
Forumda çok var 4. Gün embriyosu denk geldim. Gelişimi yavas mesela o zmn donduruyolar hemen ki anne rahminde daha kolay yaşar dye bı sakıncası yok canimbirde bisey daha sorsam... burd bakıyorum herkes ya 3. gün ya 5. gun transfer.. benim gibi hic 4. gun transferi denk gelmedim.. yunurdalar 5. gune cik.az diye mi 4. gün verdiler ki acaba
Al işte aynı ben, Allahım herşey batio bugün bana inanılmaz geriginim ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?