Böyle olmak istemezdim ama oluyormuş. Hatta ders çalışırım filan diyordum. Fırsat olur durmak. Nerdeee. Diyorum çalışırken stres olursam yaDeğişik bir kafa sonu güzel olsun inşallah
Hahaha Ayniyiz hepimiz ya bende de cok agri oluyor korkutuyor beni kasik agrisi ve.bel agrisi sonra bi anda geciyo ayni sendeki gibi:)Evet canım bende bazen diyorum pozitif olucak sonucta hersey güzel dedi doktorum sonra ya olmazsa diyorum 2. Denemeyi nerde yaptırırım kendimi başka doktor araştırırken buluyorum. Agrılarım oluyor arada tamam diyorum olmadı işte sonra geçiyor neden kesildi acaba agrılar tutunamadımıayyy kafayı yemeden atlatırız inşallah bu süreci
Ben de yatmaktan kaynaklı bel ağrısı dışında bir şey yokHahaha Ayniyiz hepimiz ya bende de cok agri oluyor korkutuyor beni kasik agrisi ve.bel agrisi sonra bi anda geciyo ayni sendeki gibi:)
Test gunun ne zaman ?1 haziran a gun verdiler bana ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorumEvet canım salıydı benımde ,inşallah inşallah
Belki olmamasi daha iyidir Kilyacim. Bu arada anestezi sonrasi hikayeni okudum tam komedi :) ama hemsire sen ayilinca vermeliydi bilgiyi bence. Bu arada hangi merkezde yaptirdinBen de yatmaktan kaynaklı bel ağrısı dışında bir şey yok
Benimde 1 haziran gunum ayni gun ogrenicez desene canim. Ama bekelyemicem gibi bende. Pazartesi oldum transferi sen hangi gun olmustun embriyo durumun nedirTest gunun ne zaman ?1 haziran a gun verdiler bana ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum
Kızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyordukBenimde oluyo canım adet sancısı gibi çok kısa suruyo özellikle ayakta çok durunc oluyo sordum normal dedi
Canım sen ne yaptın değerlerin nasıl gidiyo güzel haberleri yazının
Öyle cevap veriyorum ki ayık zannetmiştirBelki olmamasi daha iyidir Kilyacim. Bu arada anestezi sonrasi hikayeni okudum tam komedi :) ama hemsire sen ayilinca vermeliydi bilgiyi bence. Bu arada hangi merkezde yaptirdin
Salı günü transfer oldu canim.2 adet 5.gun embriyosu.Embriyolog kaliteli gunune göre gelişim gösterdiler dedi.Elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kaldı insallah can verir yavrularimizaBenimde 1 haziran gunum ayni gun ogrenicez desene canim. Ama bekelyemicem gibi bende. Pazartesi oldum transferi sen hangi gun olmustun embriyo durumun nedir
Doktoruna iletmedinmi canim.Hamilesin bence bu değer iyiselamlar benim 47 geldi beta hcg.. hamilelik varmi simdi anlamadım(
Selam kizlar bugun oldi transferim cok sukur
Embriyonin kalitesi cok iyimis doktorum cok guzel biyerede koydu. Artik gun sayicz bide prolutex die bi igneyle coraspirinede baslatti
ben de tez yaziyorum sozde 10 dk da bir kkdayim ama bugun 5 gunden sonra ilk kez boynere gittim dolastim ayakta olmak yordu biraz ama iyi geldiBöyle olmak istemezdim ama oluyormuş. Hatta ders çalışırım filan diyordum. Fırsat olur durmak. Nerdeee. Diyorum çalışırken stres olursam yaDeğişik bir kafa sonu güzel olsun inşallah
Kızlar komik bir şey anlatayım. Anestezi aldım ya transferde de. Uyandım odadayım. Tabi ben uyandım zannediyorum. Hemşire bilgi veriyor daha doğrusu vermiş. İlaçlarla ilgili ve dikkat edilmesi gerekenler ilgili. Eşim ses kaydı almış unuturuz filan diye. Iyiki almış. Dinletti. Anlatıyor hemşire ben cevaplar veriyorum. Soru soruyorum. Sonra tamam tamam anladım diyorum. Ve hiç birini hatırlamıyorumDedim bu ben miyim ? Hayır bir de tamam tamam anladım diyorum. Daha hatırlamıyorum bile
Canımm çok sevindimKızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyordukbenim sonuçlarım iyi gidiyor canım. Dün yaptım yine 564dü bu gün daha bakmadım. Kadın Doğum doktoru arayışına girdim. Sizler neler yapıyorsunuz. Belim çok ağrıyor bu araadaaa. Nil, meraalll, kilyaa sizlerden ne haber.
Canim nerde oturuyorsun bende bunu sormuştum henüz çok başındayız ama bi kadın doğumcu ariyomusun. Bide doğum paketleri var ne düşünüyosun bunlar hakkindaKızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyordukbenim sonuçlarım iyi gidiyor canım. Dün yaptım yine 564dü bu gün daha bakmadım. Kadın Doğum doktoru arayışına girdim. Sizler neler yapıyorsunuz. Belim çok ağrıyor bu araadaaa. Nil, meraalll, kilyaa sizlerden ne haber.
Opu dan gözüm dolu dolu gelmişim. Onu da hiç hatırlamıyorum eşim söylüyor. Oysa atlattım diye gayet mutlu hissediyordum uyandığımda. Mutluluk gözyaşları idi belli kihayirli olsun guzel haberlerini gorelim burda
ben de tez yaziyorum sozde 10 dk da bir kkdayim ama bugun 5 gunden sonra ilk kez boynere gittim dolastim ayakta olmak yordu biraz ama iyi geldi
benim de var boyle hikayem anezteziden uyanmisim kolumda damar yolu var onu cikarmisim hemsire gelmis napiyosunuz demis sanane demisim ahaha
Hey maşallah sana ins bol bol artsin kuzum değerinKızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyordukbenim sonuçlarım iyi gidiyor canım. Dün yaptım yine 564dü bu gün daha bakmadım. Kadın Doğum doktoru arayışına girdim. Sizler neler yapıyorsunuz. Belim çok ağrıyor bu araadaaa. Nil, meraalll, kilyaa sizlerden ne haber.
selamlar benim 47 geldi beta hcg.. hamilelik varmi simdi anlamadım(
Benim ilk değer 17ydi gayet güzel değerin canım hayırlısı olsun gün aşırı test yaptır katlansin insselamlar benim 47 geldi beta hcg.. hamilelik varmi simdi anlamadım(
Canım bende transfer olduğum gece saçma sapan karışık rüyalar görmüştüm anlam bile veremedim demek ki herkeste öyleO kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördümsürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?