• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bende cok korkuyorum günümden önce test yaptırmaya. İdrar testi bile yapamam gibi geliyor 😕 inşallah tutunmustur bebişlerimiz. Her kasığım ağırdığında konusuyorum minikle sıkı tutun annene yavrum diye kafayı yedim iyice 😂

Ben de idrar testini ancak kan verdikten sonra o aradaki bekleme süresinde yaparim diye düşünüyorum 😀 evde test bile yok zaten. Ben de konusuyorum eşim evde yokken, hatun sıyırdı iyice demesin 😁 insallah sıkı sıkı tutunurlar canım, zamani gelince yine hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize 😊

Ben de idrar testini ancak kan verdikten sonra o aradaki bekleme süresinde yaparim diye düşünüyorum 😀 evde test bile yok zaten. Ben de konusuyorum eşim evde yokken, hatun sıyırdı iyice demesin 😁 insallah sıkı sıkı tutunurlar canım, zamani gelince yine hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize 😊

Amin canım inşallahhh 🙏🏻

Merhaba arkadaslar hepımızın tedavileri hayırlı olsun ınsallah .ben de transferin 3.gunundeyım. Sormak istediğim bikaç soru var ;bu surecte wc olarak alaturka wc kullanmamız sıkıntı olusturur mu ? İkincisi crınone jel kullanırken bisiklet sürme hareketı yapmam istendi ,bunun bebege /tutunmaya zararı olur mu dıye korkuyorum
Merhaba sanirim aynı gün transfer olduk.Sali gunu yapıldı transferim.Insallah hayırlı sonuçlar aliriz

Kizlar henüz hepimiz çok başındayız ama düşünceleriniz neler. Tüp bebek doktorunuzlami devam edeceksiniz tetkikler ve doğum icin özel paketler var. Onlardan düşünüyormusunuz.

Kizlar henüz hepimiz çok başındayız ama düşünceleriniz neler. Tüp bebek doktorunuzlami devam edeceksiniz tetkikler ve doğum icin özel paketler var. Onlardan düşünüyormusunuz.
Canım o kadar uzun vadeli düşünemiyorum ben malesef. Korkuyorum. Ama doğuma bakıyorum açıkçası biraz korkudan dolayı o da. Benim doktorum şehir dışında ve açıkçası doğum için uğraşamayacak kadar yoğun görünüyor :) yine de bir planım yok. Hayırlısı neyse onu çıkarsın Rabbim karşımıza. Öyle dua ediyorum.

Bu halım faydadan çok zarar 😔 gerginim sanki ameliyatlı gibi. Aslında hayatı çok hızlı yaşayan biride değilim. Azıcık dikkat yeterde İnşallah arayı bulurum 😊

Haklısın canım bende yürürken bile korkuyla yürüyorum evin içinde sürekli aklımda acaba bişey oldumu tutundumu daha 3. Gün ama zaman geçmiyor. 😞 Film izliyeyim kitap okuyayım diyorum ama kendimi veremiyorum hiç 😕

Selam kizlar bugun oldi transferim cok sukur
Embriyonin kalitesi cok iyimis doktorum cok guzel biyerede koydu. Artik gun sayicz bide prolutex die bi igneyle coraspirinede baslatti

Hayırlı olsun canım transferin umarım sıkı sıkı tutunur bebişin 🌸 benim doktorumda embriyoyu koyduktan sonra hemşireye 21 mm dedi ama ne demek istedi anlamadım hiç ☺️

Canım o kadar uzun vadeli düşünemiyorum ben malesef. Korkuyorum. Ama doğuma bakıyorum açıkçası biraz korkudan dolayı o da. Benim doktorum şehir dışında ve açıkçası doğum için uğraşamayacak kadar yoğun görünüyor :) yine de bir planım yok. Hayırlısı neyse onu çıkarsın Rabbim karşımıza. Öyle dua ediyorum.
Bende korkuyorum canim çok haklisin

Haklısın canım bende yürürken bile korkuyla yürüyorum evin içinde sürekli aklımda acaba bişey oldumu tutundumu daha 3. Gün ama zaman geçmiyor. 😞 Film izliyeyim kitap okuyayım diyorum ama kendimi veremiyorum hiç 😕
Böyle olmak istemezdim ama oluyormuş. Hatta ders çalışırım filan diyordum. Fırsat olur durmak. Nerdeee. Diyorum çalışırken stres olursam ya 😬😂😂 Değişik bir kafa 🤪 sonu güzel olsun inşallah

Bende de ayni seyler oluyo dun gece cok simsek cakti yataktan oyle bi hizli kalktimki korkmusum o sira kramp girdi sonra kurmaya basladim acaba oyle mi boyle mi diye cok zormus beklemek ilk bi iki gun neyse ama smdi artik transfer gununden sonraki 4.gun test yapmak istiyorum bisiler yapmak istiyorum uyudugumda uykumdan bisey anlamiyorum evimde iki katli asag inmiyodum bisi olur diye annem kahvaltimi yukari cikariyordu. Bugun asagi indim acaba hatami ettim diyorum iyiden iyiye takinti oldu. Duygu durumuk surekli degisiyo bazne cok iyiken bazenncok umutsuz oluyorum bugun bayag zorlandigimi hissediyorum

Bende de ayni seyler oluyo dun gece cok simsek cakti yataktan oyle bi hizli kalktimki korkmusum o sira kramp girdi sonra kurmaya basladim acaba oyle mi boyle mi diye cok zormus beklemek ilk bi iki gun neyse ama smdi artik transfer gununden sonraki 4.gun test yapmak istiyorum bisiler yapmak istiyorum uyudugumda uykumdan bisey anlamiyorum evimde iki katli asag inmiyodum bisi olur diye annem kahvaltimi yukari cikariyordu. Bugun asagi indim acaba hatami ettim diyorum iyiden iyiye takinti oldu. Duygu durumuk surekli degisiyo bazne cok iyiken bazenncok umutsuz oluyorum bugun bayag zorlandigimi hissediyorum

Evet canım bende bazen diyorum pozitif olucak sonucta hersey güzel dedi doktorum sonra ya olmazsa diyorum 2. Denemeyi nerde yaptırırım kendimi başka doktor araştırırken buluyorum. Agrılarım oluyor arada tamam diyorum olmadı işte sonra geçiyor neden kesildi acaba agrılar tutunamadımı 😞 ayyy kafayı yemeden atlatırız inşallah bu süreci 🤣

Selam kizlar bugun oldi transferim cok sukur
Embriyonin kalitesi cok iyimis doktorum cok guzel biyerede koydu. Artik gun sayicz bide prolutex die bi igneyle coraspirinede baslatti
Hayırlı olsun canım güzel sonuçlarla inşallah. Benim kaliteli değildi sanırım doktorum hiç söylemedi bende sormadım. İyi olsa kesin söylerdi dedim 😑 Bekleyip görücez artık. Allah ım nasip eder o mutlu sonu hepimize inşallah...

Back