• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Böyle olmak istemezdim ama oluyormuş. Hatta ders çalışırım filan diyordum. Fırsat olur durmak. Nerdeee. Diyorum çalışırken stres olursam ya 😬😂😂 Değişik bir kafa 🤪 sonu güzel olsun inşallah

İnşallah canım sonu güzel olsun 💕 Sabah gözümü açtım haftaya bugün test yaptırmaya gidicez diyorum eşime uyanır uyanmaz kafamda bu var 🤣

Evet canım bende bazen diyorum pozitif olucak sonucta hersey güzel dedi doktorum sonra ya olmazsa diyorum 2. Denemeyi nerde yaptırırım kendimi başka doktor araştırırken buluyorum. Agrılarım oluyor arada tamam diyorum olmadı işte sonra geçiyor neden kesildi acaba agrılar tutunamadımı 😞 ayyy kafayı yemeden atlatırız inşallah bu süreci 🤣
Hahaha Ayniyiz hepimiz ya bende de cok agri oluyor korkutuyor beni kasik agrisi ve.bel agrisi sonra bi anda geciyo ayni sendeki gibi:)

Kızlar komik bir şey anlatayım. Anestezi aldım ya transferde de. Uyandım odadayım. Tabi ben uyandım zannediyorum. Hemşire bilgi veriyor daha doğrusu vermiş. İlaçlarla ilgili ve dikkat edilmesi gerekenler ilgili. Eşim ses kaydı almış unuturuz filan diye. Iyiki almış. Dinletti. Anlatıyor hemşire ben cevaplar veriyorum. Soru soruyorum. Sonra tamam tamam anladım diyorum. Ve hiç birini hatırlamıyorum 😂🤣😅 Dedim bu ben miyim ? Hayır bir de tamam tamam anladım diyorum. Daha hatırlamıyorum bile 🤷🏻‍♀️

Benimde oluyo canım adet sancısı gibi çok kısa suruyo özellikle ayakta çok durunc oluyo sordum normal dedi

Canım sen ne yaptın değerlerin nasıl gidiyo güzel haberleri yazının
Kızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyorduk 😂 benim sonuçlarım iyi gidiyor canım. Dün yaptım yine 564dü bu gün daha bakmadım. Kadın Doğum doktoru arayışına girdim. Sizler neler yapıyorsunuz. Belim çok ağrıyor bu araadaaa. Nil, meraalll, kilyaa sizlerden ne haber. 😊

Benimde 1 haziran gunum ayni gun ogrenicez desene canim. Ama bekelyemicem gibi bende. Pazartesi oldum transferi sen hangi gun olmustun embriyo durumun nedir
Salı günü transfer oldu canim.2 adet 5.gun embriyosu.Embriyolog kaliteli gunune göre gelişim gösterdiler dedi.Elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kaldı insallah can verir yavrularimiza

Selam kizlar bugun oldi transferim cok sukur
Embriyonin kalitesi cok iyimis doktorum cok guzel biyerede koydu. Artik gun sayicz bide prolutex die bi igneyle coraspirinede baslatti

hayirli olsun guzel haberlerini gorelim burda

Böyle olmak istemezdim ama oluyormuş. Hatta ders çalışırım filan diyordum. Fırsat olur durmak. Nerdeee. Diyorum çalışırken stres olursam ya 😬😂😂 Değişik bir kafa 🤪 sonu güzel olsun inşallah
ben de tez yaziyorum sozde 10 dk da bir kkdayim ama bugun 5 gunden sonra ilk kez boynere gittim dolastim ayakta olmak yordu biraz ama iyi geldi

Kızlar komik bir şey anlatayım. Anestezi aldım ya transferde de. Uyandım odadayım. Tabi ben uyandım zannediyorum. Hemşire bilgi veriyor daha doğrusu vermiş. İlaçlarla ilgili ve dikkat edilmesi gerekenler ilgili. Eşim ses kaydı almış unuturuz filan diye. Iyiki almış. Dinletti. Anlatıyor hemşire ben cevaplar veriyorum. Soru soruyorum. Sonra tamam tamam anladım diyorum. Ve hiç birini hatırlamıyorum 😂🤣😅 Dedim bu ben miyim ? Hayır bir de tamam tamam anladım diyorum. Daha hatırlamıyorum bile 🤷🏻‍♀️

benim de var boyle hikayem anezteziden uyanmisim kolumda damar yolu var onu cikarmisim hemsire gelmis napiyosunuz demis sanane demisim ahaha

Kızlaaaar sizinle konuşmayı özledim. Ne heyecanlı günlerdi. Yüreklerimiz ağızlarda bekliyorduk. En ufak bişeyi kafamıza takıyorduk 😂 benim sonuçlarım iyi gidiyor canım. Dün yaptım yine 564dü bu gün daha bakmadım. Kadın Doğum doktoru arayışına girdim. Sizler neler yapıyorsunuz. Belim çok ağrıyor bu araadaaa. Nil, meraalll, kilyaa sizlerden ne haber. 😊
Canımm çok sevindim 💫Darısı bizlere. Dün transfer gerçekleşti. Nefes almaya bile korkar yatıyorum 😬 umutlu heyecanlı korkak mutsuz sıkılmış ağlak sinirli filan böyle duygu karması. Korkak açık ara önde 🤣 Biraz daha rahatlamışsındır diye umuyorum. Her şey gönlünce olsun 🌹

Canim nerde oturuyorsun bende bunu sormuştum henüz çok başındayız ama bi kadın doğumcu ariyomusun. Bide doğum paketleri var ne düşünüyosun bunlar hakkinda

hayirli olsun guzel haberlerini gorelim burda

ben de tez yaziyorum sozde 10 dk da bir kkdayim ama bugun 5 gunden sonra ilk kez boynere gittim dolastim ayakta olmak yordu biraz ama iyi geldi

benim de var boyle hikayem anezteziden uyanmisim kolumda damar yolu var onu cikarmisim hemsire gelmis napiyosunuz demis sanane demisim ahaha
Opu dan gözüm dolu dolu gelmişim. Onu da hiç hatırlamıyorum eşim söylüyor. Oysa atlattım diye gayet mutlu hissediyordum uyandığımda. Mutluluk gözyaşları idi belli ki 🤪 Ders çalışsam mı ben de ya. Bilemiyorum 🤔 dizi izleyip elimde telefon yatıyorum.

Hey maşallah sana ins bol bol artsin kuzum değerin 😍 olck o kadar ağrılar bna da adet sancısı giriyo arada o kdr güzel şeyler bunlar 😍😍

O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördüm 🙁 sürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm 🙄
Canım bende transfer olduğum gece saçma sapan karışık rüyalar görmüştüm anlam bile veremedim demek ki herkeste öyle :KK48: :KK48:

Back