Amin inşallah canım. Opudan falan hiç korkmuyorum suan nedense ama negatif görmekten cok korkuyorumAminnn aminnn. Once senden guzel haber alicaz
Amiiin canım inşallah. Ben şeyden korkuyorum. Elime aldım abartısız 1 kilodur ilaçlar . Kendime acıdımİnanki bende cok korkagım. Bu ay adet olunca ağlamaya başladım o iğneleri nasıl yapıcam ben diyeBi kere yaparsan inanki hep yaparsın. Umarım bu mücadelemizin sonu zafer olur bebişlerimizi alırız kucagımıza ❤
Amiiin canım inşallah. Ben şeyden korkuyorum. Elime aldım abartısız 1 kilodur ilaçlar . Kendime acıdımo kadar şey vücuduma girecek diye. Bunu neden yapmadım diye pişman olmamak için adım attım. Çünkü evliliğin ilk yılları korundugum için aşırı pişman oldum. Sonra bu imkânda elden gidince pişman olmak istemedim. Sonuçta rezervler alarm halinde. İnşallah şifa niyetine diyorum artık. Sağlıklı bebişlerimiz olsun canım ❣
Ben 1 bucuk yillik evliyim. 1 yil once asilama yaptirdim sirf ileride denemedim pisman olmiyim diye ama ozaman negatifti simdi tek tupumu aldilar subat ayinda artik pozitifi gormeliyim bence :):):):)Kesinlikle canım bende ilk başlarda baya korundum hemen olucak sanıyor insan. Bu şubatta eşimin sonuçlarını öğrendik direk tüp bebek dediler ama o şokla başlayamadım. Keşke diyorum şubatta başlasaymısım. Ertelemek sadece zaman kaybı.
İnşallah canım...Ben 1 bucuk yillik evliyim. 1 yil once asilama yaptirdim sirf ileride denemedim pisman olmiyim diye ama ozaman negatifti simdi tek tupumu aldilar subat ayinda artik pozitifi gormeliyim bence :):):):)
Bende aslında ramazan ayında başlamazdım ama o pişmanlıkla hemen evet deyiverdim. Nasip kısmet işte. Canım anneannem çok dedi bir tane olsun sonra korun kızım diye. Sağlıklı olduğuma cok güvendim. Büyük sözü dinlemek onemli onu görmüş oldum iyice. kızlar bir de bana kahve özellikle nescafe çay maydonoz bitki çayları asitli her türlü içecek uzak dur dedi. Sizinle de paylaşayım. Belki benim özel durumundandır ama yine de yapmaktan zarar gelmez sanırım :)Kesinlikle canım bende ilk başlarda baya korundum hemen olucak sanıyor insan. Bu şubatta eşimin sonuçlarını öğrendik direk tüp bebek dediler ama o şokla başlayamadım. Keşke diyorum şubatta başlasaymısım. Ertelemek sadece zaman kaybı.
Bir de inanın iyisiniz benden ben 6 yıllık evliyim. Bunun 3 yılında korundum hem de haplarla. Belki o zaman daha iyiydi yumurtalarım diyorum. Belki olacaktı ne yaptım niye yaptım diye kızmadan edemiyorum. Çok karmaşık bir duygu ve süreç...İnşallah canım...Rabbim en iyi şekilde nasip etsin
Bende aslında ramazan ayında başlamazdım ama o pişmanlıkla hemen evet deyiverdim. Nasip kısmet işte. Canım anneannem çok dedi bir tane olsun sonra korun kızım diye. Sağlıklı olduğuma cok güvendim. Büyük sözü dinlemek onemli onu görmüş oldum iyice. kızlar bir de bana kahve özellikle nescafe çay maydonoz bitki çayları asitli her türlü içecek uzak dur dedi. Sizinle de paylaşayım. Belki benim özel durumundandır ama yine de yapmaktan zarar gelmez sanırım :)
Insanoğlu işte bilemiyor... Aynen canım. Ay ben hiç dikkat etmiyorum. Oruç tutayım diyordum. Tutmayayım mademEvet canım bende 2 seneye yakın korundum hap falan kullanmadım ama keşke korunmasaydım diyorum. Hatta ilk evlendiğimde adetim gecikti nasıl agladım kesin hamile kaldım diye ne kafasızmışımBana sadece öğünlerini atlama dedi doktorum şunu yeme falan demedi dikkat etmeye çalışıyorum ama herşey allahtan nasipte varsa olacak elbet.
hayirlisiyla kucaniza almak nasip etsin rabim transfer sonrasi belirtileriniz oldumu acabaArkadaslar bende nisanda yaptim tup ümü cok şükür tuttu bu gün keseyi de gördüm rabbim hepinize bu guzel duyguyu nasip etsin size tavsiyem doktorunuz ne derse birebir ona uyun çevreyi takmayin ve moralinizi herzamankinden yuksek tutun hepinize bol sans
Insanoğlu işte bilemiyor... Aynen canım. Ay ben hiç dikkat etmiyorum. Oruç tutayım diyordum. Tutmayayım madem
Anladım canım. Antibiyotik vs. vermedi canım bana. Su konusunda haklısın. Bol içmek gerekiyormuş. Ben normalde günü 1 bardak ile kapatanlardanım. Dikkat etmeye çalışıyorum 2 litreye yaklaşmaya çabalıyorum. Sanırım bende tutamam...Canım vitamin falan verdi bana bide ilk 4 gün antibiyotik verdi vücudumda enfeksiyon varsa atılsın diye eşimle içtik onu. Tutamam şu durumdayken riske atmak istemiyorum bol su tüket dedi zaten doktorum 3 litreye yakın ama içeniyorum okadar tabi
Merhaba. Ne zaman tedaviye başlamıştın ortalama kaç ay sürüyor bu süreçDoktorum günlük 30 dakka yürü dedi evim 3 üncü kat asansör yok inip çıkabilirsiniz dedi yeme icmeye dikkat ettim ama hiç bi is yapmadim tabi hep uzanmadim da rabbim sanada nasip eder insallah
Kaçıncı gün embriyosu canımArkadaslar bende nisanda yaptim tup ümü cok şükür tuttu bu gün keseyi de gördüm rabbim hepinize bu guzel duyguyu nasip etsin size tavsiyem doktorunuz ne derse birebir ona uyun çevreyi takmayin ve moralinizi herzamankinden yuksek tutun hepinize bol sans
Cok gecmis olsun. Doktorlar en iyisini bilir tabi ama sabir etmek lazim cok zor olsada. Benim de rahim ince dedi doktor fsh imda yuksek aslinda ama doktor baslayalim dedi. Biraz bekledikten sonra kendinde vucudunda hazirlarsin surece.Selam kizlar oncelille hepimize guzel bi surec diliyorum hepimizin cocuklari gelsin artik kucaklarimiza.. bende 3 gundur igne oluyorum. Amh dusuklugu ve endometriozis vardi bende. Martta ameliyat oldum iceriyi temizleyip uygun hale getirdi yumurtalara dokunmadi. 2 ay lucrinle menopoza soktu. 7 mayista ignelere basladim. Gonal f cetrotide ve menogon igne verdi gunde 3 igne oluyorum hemsire yapiyor sabahlari gidiyorum hastaneye. Ama hic beklemedigimiz bi sikinti olustu. Rahimde hic bi peoblemim yokken bi anda rahim inceligi olustu. 5 mm bu sekilde bebek yerlesemeyecegi icin ptesi catlatma ignesi vurup yumurta toplancak. Sonrada rahim kalinlasmasini beklicek cok modum dustu. Ztn yumurtada az bugun 3gyndur igne oluyorum 4 5 yumurta var 10 mm 12 mm civari umitsizim cok .
3 gün taze embryo 2 yane transfer edildiKaçıncı gün embriyosu canım
2 nisanda tedaviye basladim 17 nisanda transfer yapildi 29 nisanda test yaptim toplam 1 ayMerhaba. Ne zaman tedaviye başlamıştın ortalama kaç ay sürüyor bu süreç
Selam kizlar oncelille hepimize guzel bi surec diliyorum hepimizin cocuklari gelsin artik kucaklarimiza.. bende 3 gundur igne oluyorum. Amh dusuklugu ve endometriozis vardi bende. Martta ameliyat oldum iceriyi temizleyip uygun hale getirdi yumurtalara dokunmadi. 2 ay lucrinle menopoza soktu. 7 mayista ignelere basladim. Gonal f cetrotide ve menogon igne verdi gunde 3 igne oluyorum hemsire yapiyor sabahlari gidiyorum hastaneye. Ama hic beklemedigimiz bi sikinti olustu. Rahimde hic bi peoblemim yokken bi anda rahim inceligi olustu. 5 mm bu sekilde bebek yerlesemeyecegi icin ptesi catlatma ignesi vurup yumurta toplancak. Sonrada rahim kalinlasmasini beklicek cok modum dustu. Ztn yumurtada az bugun 3gyndur igne oluyorum 4 5 yumurta var 10 mm 12 mm civari umitsizim cok .
Hic takilma kuzum aynisi arkadasimin di ve rahim filmi cekildigi ay hamile kaldi moralini bile bozma tup bebek cok buyuk tedavi inanarak umutla yaklasinB
Beni ilk kontrole pazartesiye cagirdi bendede amh 1.02 cikti tek tupumde yok. Bugun ultrasonda da 5 yumurta gordu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?