• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bir arkadasimin benim esiminkinden bile azdiki ben iki düsük yaptim o ilk tüp denemede 3 üze hamile kalmisti. Simdi bir bucuk yasinda bir kiz bir erkek cocuklari var. Bendede esimden dolayi dedi doktor tutsada birseyler bozuk düsüyor son hamileligim 6. haftada bitti. Onun sayilarindan daha iyi bizimki yani özetle sayiya takilma allah nasip etmisse olur. Bak ben normal yolla kaldigim halde ikisi düstü. Onun ilk tüp tuttu ve dogurdu. Allah isteyen herksese versin söylede düsün hic düsük olmadiysa inan daha iyi düsükte cok kötü psikolojikmen baya yipratiyor.

Haklısın canım rabbim kimseye yaşatmasın. Ben hiç hamile kalamadım 2 senedir eşimde sayı 6 milyon, ileri hız 0. Tabiki rabbim nasip ettikten sonra olucak biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Senin eşinin değerleri nasıl.

Benim kafamda acayip ağırlık var. Ve ateş basıyor arada. Bir de iştahım yok. Stresten mi diyorum heralde bir iğne ile bu kadar etkilenmek diyorum ama bilemiyorum.
Bendede ilk günlerde çok ateş basması olmustu canım. Gece uykumdan uyanıyordum. Şuan yok okadar. İstahsızlık hala devam ediyor bişey yemek istemiyor canım zaten 55 kiloydum 52 kiloya düştüm 1 haftada

Bendede ilk günlerde çok ateş basması olmustu canım. Gece uykumdan uyanıyordum. Şuan yok okadar. İstahsızlık hala devam ediyor bişey yemek istemiyor canım zaten 55 kiloydum 52 kiloya düştüm 1 haftada
Hımm demek ki yaşanabiliyor 🙄 bende kilo gidebilir de 😬 beslenmede önemli diye düşünüyordum. Canım hiç bir şey istemiyor. Normalde iştahlıyımdır. Bir de bana ilk muayene 9 gün sonra dediler. Aradım evet 9 gün sonraya dediler yine 😑

Hımm demek ki yaşanabiliyor 🙄 bende kilo gidebilir de 😬 beslenmede önemli diye düşünüyordum. Canım hiç bir şey istemiyor. Normalde iştahlıyımdır. Bir de bana ilk muayene 9 gün sonra dediler. Aradım evet 9 gün sonraya dediler yine 😑
Ya keske benimde istahimi kesse :) 9 gun cok uzun ya 3 4 gun diye okudum herkesin. Dozunu vs ayarliyorlar cunku. Bide cetrodite vermismiydi sana

Bende normalde cok iştahlıyımdır ama kilo alamıyorum boyuma göre kilom az. Ama şuan yiyemiyorum. Beni ilk muayeneye 4 ün sonra çağırmışlardı ozamandan beri 2 günde bir gidiyorum yarın yine var kontrolüm. Önümüzdeki hafta ortasi gibi toplama işlemi olucak sanırım ☺️

Bende normalde cok iştahlıyımdır ama kilo alamıyorum boyuma göre kilom az. Ama şuan yiyemiyorum. Beni ilk muayeneye 4 ün sonra çağırmışlardı ozamandan beri 2 günde bir gidiyorum yarın yine var kontrolüm. Önümüzdeki hafta ortasi gibi toplama işlemi olucak sanırım ☺
İnşallah çok güzel sonuçlanacak canım 🌸 Bana niye böyle yapıyorlar. Herkesin söylediği hemen hemen bu şekilde. Benden umutlu değiller mi diyorum 🤨 oyleyse niye başlatıldı tedavi süreci. Kafam karmakarışık.

İnşallah çok güzel sonuçlanacak canım 🌸 Bana niye böyle yapıyorlar. Herkesin söylediği hemen hemen bu şekilde. Benden umutlu değiller mi diyorum 🤨 oyleyse niye başlatıldı tedavi süreci. Kafam karmakarışık.

Öyle düşünme canım heryerde prosedür farklı. Benim ilaçlarım hastaneden karşılanıyor her gittiğimde kullanacağım kadar ilacı veriyorlar. Sen kendin mi aldın ilaçlarını belki oda etkilidir.

Ya keske benimde istahimi kesse :) 9 gun cok uzun ya 3 4 gun diye okudum herkesin. Dozunu vs ayarliyorlar cunku. Bide cetrodite vermismiydi sana
Son 3 gün cetrodite var sabahları. 3. Yü yaptığım sabah kontrole çağıracaklar verilen plana göre. 9 gün boyuna da akşamları fostimon 2 toz ve me ile başlayan bir ilaç isimlerini henüź öğrenemedim😬 tek toz iğne olucam...

Ebet
Öyle düşünme canım heryerde prosedür farklı. Benim ilaçlarım hastaneden karşılanıyor her gittiğimde kullanacağım kadar ilacı veriyorlar. Sen kendin mi aldın ilaçlarını belki oda etkilidir.
Evet kendim aldım ilaçları ve şehir dışından gidiyorum. Çok gerek görmedikleri için mi ya da amh yerlerde olduğu için mi bilemedim. Asistans konuştum. O da hoca böyle uygun gördü bir şey diyemem dedi.

Son 3 gün cetrodite var sabahları. 3. Yü yaptığım sabah kontrole çağıracaklar verilen plana göre. 9 gün boyuna da akşamları fostimon 2 toz ve me ile başlayan bir ilaç isimlerini henüź öğrenemedim😬 tek toz iğne olucam...

Bende fostimon kullandım ilk 4 gün sonra onlara ilave menapur verdiler bunları akşamları vuruyorum. Bu sabahtan itibarende cetrodite vurmaya başladım ama onu vururken iğne başlıgını oturtamamışım yarısı dışarı gitti aradım hastaneyi sorun değil ilk gün dediler zor bi süreç 😕

Ebet

Evet kendim aldım ilaçları ve şehir dışından gidiyorum. Çok gerek görmedikleri için mi ya da amh yerlerde olduğu için mi bilemedim. Asistans konuştum. O da hoca böyle uygun gördü bir şey diyemem dedi.

Olabilir canım belkide cok tepki vermez diye tahmin etmişlerdir. Benden kimse amh testi istemedi. Bi belirtisi falan mı var benden neden istemediler anlamadım.

Bir de kesmesin ya ... böyle iştah kesilmesi mutsuzluk veriyor 🙃 üzgünüm ben kestiği için. Kilo vermeye ihtiyacım olmasına rağmen 😬

Bende fostimon kullandım ilk 4 gün sonra onlara ilave menapur verdiler bunları akşamları vuruyorum. Bu sabahtan itibarende cetrodite vurmaya başladım ama onu vururken iğne başlıgını oturtamamışım yarısı dışarı gitti aradım hastaneyi sorun değil ilk gün dediler zor bi süreç 😕
Dün ilk günümdü bir de karıştırmam gerekiyordu tek iğnece. Ben de yapamam diye hastaneye gittim. Iyiki gitmişim iğnenin tamamını sokuyorlar ve aşırı yandım. Sanki penicilin gibi idi. Onun kadar sürmese de yanması. Ben yapamazdım. Bundan sonrada gitmeye çalışacağım kendim yapamam 😔

Dün ilk günümdü bir de karıştırmam gerekiyordu tek iğnece. Ben de yapamam diye hastaneye gittim. Iyiki gitmişim iğnenin tamamını sokuyorlar ve aşırı yandım. Sanki penicilin gibi idi. Onun kadar sürmese de yanması. Ben yapamazdım. Bundan sonrada gitmeye çalışacağım kendim yapamam 😔

İlk akşam bende gitmiştim canım. Hatta hastane yakın eşim her akşam gidelim dedi. Ama anne olucam güçlü olmam lazım dedim ve başladım inanki kendin yapınca okadar yanmıyor ☺️

Olabilir canım belkide cok tepki vermez diye tahmin etmişlerdir. Benden kimse amh testi istemedi. Bi belirtisi falan mı var benden neden istemediler anlamadım.
Malesef ben de çok sinsi idi. Adet düzenim gayet iyiydi. Evet ufak tefek sapmalar olur ama düzensizlik denilecek şekilde değildi. Hatta saat bile bilirdim bir dönem. Hep aynı saatlerde gelirdi. Fsh vs. Idealdi daha önce gittiğim doktor rezervin iyi sanırım endişe edilecek bir şey yok dedi. Ultrasonda da anormallik yoktu. Sadece tüplerden şüphe etti. Çocukken apandist oldum diye. Bu ameliyat rahme yakın olduğu için ve çocukken olduğu için riskmiş kadınlarda. Sonra rahim filmi bakalım dedi onda da bir sorun yok dedi. Eşimde ufak tefek sorunlar vardı. Ama olmadı 2 yıl kadar planlı olamasa da denedik. Öncesinde korundum hep. Sonra gittiğim doktor amh istedi ve acı gerçek rezervlerim alarm veriyordu. Hatta başka yerde yenilettim güvenmedim. Ailede de yok erken menopoz. Sok oldum o yüzden. Malesef düşük çıktı orada da. Tüp bebek önerdi doktor zaten. Hemen başlayalım dedi ve başlamış olduk. Ben de anlamadım çok paldır küldür oldu.

İlk akşam bende gitmiştim canım. Hatta hastane yakın eşim her akşam gidelim dedi. Ama anne olucam güçlü olmam lazım dedim ve başladım inanki kendin yapınca okadar yanmıyor ☺
Waoow süpersin canım. Ya bilmiyorum cesaret edersem denerim belki. Korkağım ben biraz 🙃 hele ki bu konularda....

Seninle gunumiz ayni ilerlicek :) bende 2 tane tozu tek ignede karistiriyorum gobekten yapinca ignenin acisi olmiyor.

Waoow süpersin canım. Ya bilmiyorum cesaret edersem denerim belki. Korkağım ben biraz 🙃 hele ki bu konularda....

İnanki bende cok korkagım. Bu ay adet olunca ağlamaya başladım o iğneleri nasıl yapıcam ben diye 😂 Bi kere yaparsan inanki hep yaparsın. Umarım bu mücadelemizin sonu zafer olur bebişlerimizi alırız kucagımıza ❤️

İnanki bende cok korkagım. Bu ay adet olunca ağlamaya başladım o iğneleri nasıl yapıcam ben diye 😂 Bi kere yaparsan inanki hep yaparsın. Umarım bu mücadelemizin sonu zafer olur bebişlerimizi alırız kucagımıza ❤️
Aminnn aminnn. Once senden guzel haber alicaz

Back