Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ben kasımda tekrar denedim canım çok şükür sağlıkla ilerliyoruz sen nasılsın
Canımmm çok sevindim. Bu yaz tekrar denemeyi düşünüyoruz nasipse. Şu salgın durumu bakalım ne gösterecek. Dualarınızda unutmayın beni de. Belki gerek kalmaz diye umut içindeyim. Hayırlısı olsun bakalım

İnşallah canım benim Rabbim isteyen kimseye aratmasın sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin

hadı gecmıs olsun zor kısım bıttı. benımde amh cok dusuk. senın kac? yasın kac? ben de bugün ilk iğnemi oldum. 300 menapur 75 gonal f ıle basadık.umarım benımde senın gıbbı cok yumurtam olur
Merhaba bu yaziyi yazdiginiz tedavide ilac dozu ise yaradi mi kac yumurta olusmustu. Benimde duusk ve merak ediyorum bu dozlar az mi kaliyor diye

Merhaba bu yaziyi yazdiginiz tedavide ilac dozu ise yaradi mi kac yumurta olusmustu. Benimde duusk ve merak ediyorum bu dozlar az mi kaliyor diye
Mehaba bu yazıyı yazdıgım tedavide 3 yum. Olustu ikisi3.gün donduryldu. İlac dozu yazdıgımgibi devam etmedi birini artırdı diğerini azalttı filan. Her beyse o embriyolar transfer edildi tutmadı maalesef. Havuz yapmıştık sonraki ay toplanan yum. 5.güne gitmişti şükür onlar tuttu. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur

Hayirli olsun insallah kucaginda gor canm. Senin amh degerin kacti, benim 0.5 2 yumurta anca var. Senin ikinci toplamada da mi az cikti.. bende 375 kullanıyorum acaba az mi geldi diye düşündüm bi an

Hayirli olsun insallah kucaginda gor canm. Senin amh degerin kacti, benim 0.5 2 yumurta anca var. Senin ikinci toplamada da mi az cikti.. bende 375 kullanıyorum acaba az mi geldi diye düşündüm bi an
tesekkür ederim.amh 0.17 idi. ikinci toplamada 5 yumurtda 3 tanesi 5. gune gitti. az degıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…