- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun sonucu güzel olsun inşallah. Wc ye gelince problem olacağını sanmıyorum. Çünkü bende transferin akşamı alaturkayi kullanmak zorunda kaldım. Çünkü kendi evimde değildim. Ertesi akşamda yola 2 3 saatlik yola çıktım. Crinone jele gelince erimesi rahme daha iyi geliyormus o yuzden bana 15 dk yürü dediler evde volta atıyorum resmen. Demem o ki zararı değil yararlı olması için bunlari yapin diyorlar korkma yani. yoksa jel erimeden oldugu gibi geri geliyor. Ve bir faydasi olmuyorMerhaba arkadaslar hepımızın tedavileri hayırlı olsun ınsallah .ben de transferin 3.gunundeyım. Sormak istediğim bikaç soru var ;bu surecte wc olarak alaturka wc kullanmamız sıkıntı olusturur mu ? İkincisi crınone jel kullanırken bisiklet sürme hareketı yapmam istendi ,bunun bebege /tutunmaya zararı olur mu dıye korkuyorum
Küçükken bebekler markette satılıyor zannediyordum. O aklıma geldiŞaşkın seni
Küçükken bebekler markette satılıyor zannediyordum. O aklıma geldiAnnemlere alalım gidelim de diyordum. Niye almıyorsunuz diyordum. Biz çok sever dua edersek ancak gidip alıcaz annenin karnında büyüyecek oradan çıkaracak doktorlar diyorlardı Tövbe Allah ım. Gittik karnıma koydular gibi oldu cidden Tabi inşallah Allah can verir ve gerçekten büyür orada Cok tuhaf bir his ve çok endişeliyim aslında
Transferden sonra yatarken eşim bizim 2 senedir yapamadığımizi 10 dkda yaptılar mi simdi demisticok degisik bi his gercekten
Transferden sonra yatarken eşim bizim 2 senedir yapamadığımizi 10 dkda yaptılar mi simdi demisticok degisik bi his gercekten
Ne kadar doğru demişTransferden sonra yatarken eşim bizim 2 senedir yapamadığımizi 10 dkda yaptılar mi simdi demisticok degisik bi his gercekten
Ah o küçüklüğümüz gibisi yok şimdi büyüdükte anne olucaz o kucuk masumiyeti biz dogurcaz ya allahım çok şükür. Yalnız gülerken ağlatmayın beKüçükken bebekler markette satılıyor zannediyordum. O aklıma geldiAnnemlere alalım gidelim de diyordum. Niye almıyorsunuz diyordum. Biz çok sever dua edersek ancak gidip alıcaz annenin karnında büyüyecek oradan çıkaracak doktorlar diyorlardı Tövbe Allah ım. Gittik karnıma koydular gibi oldu cidden Tabi inşallah Allah can verir ve gerçekten büyür orada Cok tuhaf bir his ve çok endişeliyim aslında
gece gece dimi bana da hormonlardan bi duygusallık çöküyor normalde buz gibiyimAh o küçüklüğümüz gibisi yok şimdi büyüdükte anne olucaz o kucuk masumiyeti biz dogurcaz ya allahım çok şükür. Yalnız gülerken ağlatmayın be
sağ ol canım. Allah razı olsun. Yatmayı seven ben şu an fink atmak istiyorum Düz yatmaktan hemen belim ağrıdı Ben de yavaş yavaş hareket etmeye çalışıyorum canım. Dikkat içerisinde kırılacak eşya var diye yazıyor sanki göbeğimde
Kizlar ilginç bi sekilde cildim guzellesti, normalde biraz pütürlü bi yüzüm vardi bu ilaçlar iyi geldi herhaldegonal f kullanirken kocaman sivilceler cikmisti yüzümde
Evet ya hormonlardan cekicez dimigece gece dimi bana da hormonlardan bi duygusallık çöküyor normalde buz gibiyim
Aaaa kız ilaclar cilde de mi iyi geliyormuş Allahın işine bak. Kızlar sevinin hepimiz güzel ve cici anne olucaz inşallahKizlar ilginç bi sekilde cildim guzellesti, normalde biraz pütürlü bi yüzüm vardi bu ilaçlar iyi geldi herhaldegonal f kullanirken kocaman sivilceler cikmisti yüzümde
Aaaa ben başladım bile koparıyorlar sanki belimi, keyifli oluyo hem moda giriorumCanım ben daha transferden cıkınca hemşire sağa sola veya yüzüstü yatabilirsin hiç sıkıntı yapma demişti.☺ Ben her ihtimale karsı 1 saat pek kıpırdamadım ama suan rahatım yatıyorum her türlü. Evin içinde bende yavaş yavaş yürüyorum çok komik geliyor banada bide hamile kalsak belimizi tutup yürümeye başlıcaz demekki
O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördümCanım ben daha transferden cıkınca hemşire sağa sola veya yüzüstü yatabilirsin hiç sıkıntı yapma demişti.☺ Ben her ihtimale karsı 1 saat pek kıpırdamadım ama suan rahatım yatıyorum her türlü. Evin içinde bende yavaş yavaş yürüyorum çok komik geliyor banada bide hamile kalsak belimizi tutup yürümeye başlıcaz demekki
Ah o küçüklüğümüz gibisi yok şimdi büyüdükte anne olucaz o kucuk masumiyeti biz dogurcaz ya allahım çok şükür. Yalnız gülerken ağlatmayın be
O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördümsürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm
Gece kalktım ağlayacağım bildiğiniz. Rüyalardan sıkıldım. Annemi özledim. Ben daha ne zaman gideceğim diye tribe girdim. Annemler şehir dışında sömestr dan bu yana görmedim. Sonra karnıma dedim kusura bakma ama benim de bir annem varSacma sapan ruyalar ilk günden beri bende de var sanirim o da hormonlardan. Ben de dün ilk defa uykumda yüzüstü dönmüşümbikac kez de bacağımı yukari cekmis halde uyandim umarim bisey olmaz hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?