Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun sonucu güzel olsun inşallah. Wc ye gelince problem olacağını sanmıyorum. Çünkü bende transferin akşamı alaturkayi kullanmak zorunda kaldım. Çünkü kendi evimde değildim. Ertesi akşamda yola 2 3 saatlik yola çıktım. Crinone jele gelince erimesi rahme daha iyi geliyormus o yuzden bana 15 dk yürü dediler evde volta atıyorum resmen. Demem o ki zararı değil yararlı olması için bunlari yapin diyorlar korkma yani. yoksa jel erimeden oldugu gibi geri geliyor. Ve bir faydasi olmuyor

Küçükken bebekler markette satılıyor zannediyordum. O aklıma geldi Annemlere alalım gidelim de diyordum. Niye almıyorsunuz diyordum. Biz çok sever dua edersek ancak gidip alıcaz annenin karnında büyüyecek oradan çıkaracak doktorlar diyorlardı Tövbe Allah ım. Gittik karnıma koydular gibi oldu cidden Tabi inşallah Allah can verir ve gerçekten büyür orada ‍♀ Cok tuhaf bir his ve çok endişeliyim aslında

Transferden sonra yatarken eşim bizim 2 senedir yapamadığımizi 10 dkda yaptılar mi simdi demisti cok degisik bi his gercekten

Ah o küçüklüğümüz gibisi yok şimdi büyüdükte anne olucaz o kucuk masumiyeti biz dogurcaz ya allahım çok şükür. Yalnız gülerken ağlatmayın be

Canım ben daha transferden cıkınca hemşire sağa sola veya yüzüstü yatabilirsin hiç sıkıntı yapma demişti. Ben her ihtimale karsı 1 saat pek kıpırdamadım ama suan rahatım yatıyorum her türlü. Evin içinde bende yavaş yavaş yürüyorum çok komik geliyor banada bide hamile kalsak belimizi tutup yürümeye başlıcaz demekki

Kizlar ilginç bi sekilde cildim guzellesti, normalde biraz pütürlü bi yüzüm vardi bu ilaçlar iyi geldi herhalde gonal f kullanirken kocaman sivilceler cikmisti yüzümde
Aaaa kız ilaclar cilde de mi iyi geliyormuş Allahın işine bak. Kızlar sevinin hepimiz güzel ve cici anne olucaz inşallah

Aaaa ben başladım bile koparıyorlar sanki belimi, keyifli oluyo hem moda giriorum

O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördüm sürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm

O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördüm sürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm

Sacma sapan ruyalar ilk günden beri bende de var sanirim o da hormonlardan. Ben de dün ilk defa uykumda yüzüstü dönmüşüm bikac kez de bacağımı yukari cekmis halde uyandim umarim bisey olmaz hayirlisi

Sacma sapan ruyalar ilk günden beri bende de var sanirim o da hormonlardan. Ben de dün ilk defa uykumda yüzüstü dönmüşüm bikac kez de bacağımı yukari cekmis halde uyandim umarim bisey olmaz hayirlisi
Gece kalktım ağlayacağım bildiğiniz. Rüyalardan sıkıldım. Annemi özledim. Ben daha ne zaman gideceğim diye tribe girdim. Annemler şehir dışında sömestr dan bu yana görmedim. Sonra karnıma dedim kusura bakma ama benim de bir annem var Olmaz Allah 'ın izniyle canım. Genelde yazılanlar fazla yormak ve stresten uzak olun yönünde aslında da biz rahat edemiyoruz bir türlü süreç o kadar zorlu ki. Risk gibi geliyor Hep okuduğum bilimsel açıdan bir faydasının olmadığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…