• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar halayda banada yer varmı. Çok mutluyum. 10.gün değerim 156:halay::halay::halay::halay::halay:
Yaaaa çok sevindim. Sırf senden gelcek müjdeli haber için bugün kk kaç kere girdim çıktım. :KK45:Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu bayram çoğumuza çifte bayram oldu. Ne büyüksün yarabbi. :dua: Gel gel ne demek halayimiz genişliyor. :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Merhaba. Tranferi cumartesi oldum. Yani 5. Gunum transfer gununu saymazsak. Bugun sabahtan midem agriyor. Hayatimda hic agrimamisti. Farkli bir sey yemedim. Simdi de beraberinde hafif midem bulanir gibi oldu. Belirti icin cok erken degil mi?
Normalde hic evhamli degilimdir. 2. Denemem ilkinde bile heyecanli degildim. Ama kesinlikle su an farkli bir seyler oluyor. Acaba hasta mi oluyorum.
Kimseyi endiselendirmek ya da umutlandirmak istemiyorum bu yuzden kimseye anlatamiyorum. Neyseki kk var :)
Canım çok bilgim yok ama hormonal değişiklikler mideyi etkiler. Ya da arkadaşın dediği gibi ilaçlardan olabilir. Bir de genelde evde kalınca insan vücudunu dinlemeye başlıyor. Bu süreçte mecburen evde dinlenme ile geçince oluyordur. İnşallah hastalık gibi değildir. Biraz gözlemle en olmadı doktorunu ararsın. Geçmiş olsun canım. Pozitifi görürsün inşallah 🧚🏻‍♀️

Benim de transfer gerçekleşti kızlar. Geldim uzandım. Bir şey diyeceğim illa sırt üstümü yatmak zorundayız 🤔 cehaletimi bağışlayın 🙈 hiç sevmen de genelde yana dönüp yatarım ondan tedirgin oluyorum diğer taraftan 😅😂

ya arkadaslar ben menapur kullanıyorum. bır kutuda 5 toz 5 de su var. tek seferde 4 toz ve bır su kullanıyorum. dıger suları saklamalı mıyım?
Saklaman gerekmiyor, bende menogon kullandım 2toz bi su başlayıp 3toz bi su devam ettim. Saklamam gerekirmi diye sordum gerekmez dedi doktor o yüzden attım ben hep fazla suları...

Yaaaa çok sevindim. Sırf senden gelcek müjdeli haber için bugün kk kaç kere girdim çıktım. :KK45:Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu bayram çoğumuza çifte bayram oldu. Ne büyüksün yarabbi. :dua: Gel gel ne demek halayimiz genişliyor. :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Halay başımız sen ol Maralim2019 Maralim2019 Çok uzun olacak bu halay hissediyorum. Samimiyetin icin ayrica çok teşekkür ederim. Ta içimde hissettim.

Benim de transfer gerçekleşti kızlar. Geldim uzandım. Bir şey diyeceğim illa sırt üstümü yatmak zorundayız 🤔 cehaletimi bağışlayın 🙈 hiç sevmen de genelde yana dönüp yatarım ondan tedirgin oluyorum diğer taraftan 😅😂
Hayırlı olsun inşallah :) devamlı yatman gerekmiyor sağa yada sola dönerek yatmanın hapşırmanın öksürmenin de bir etkisi yokmuş çok araştırdım ve doktorada sordum. Fazla yatmak sanılanın aksine olumsuz etkisi olan bişey çünkü hareketsizlik kan akışını yavaşlatıyor ve rahimiçinde de olması gereken kan akışı yavaşladığından embrio için sağlıklı bir ortam ve tutunma şansı düşüyormuş. Onun için transfer sonrası ilk bir saat istirhaatten sonra, tabiki kendini yormadan zorlamadan hoplayıp zıplamadan ağır kaldırmadan gündelik hayatına devam etmen en sağlıklısı olur☺️

Kızlar merhaba. İlk tüp bebek denemem ve sonucum pozitif. Size yardımım olur belki. Transfer günü 40 dk merkezde yattım. Sonra idrara tuvalete gittim. 1.30 saat yol geldim hemen ardından. İlk gün dinlendim ama yemeğe tuvalete kalktım. İkinci gün evde yürüdüm oturdum. Üçüncü gün artık kendimi yormadan ev işlerimi yaptım. Ani hareketten kaçındım ve ağır kaldırmadım. Kontrollü hareket ettim sadece. Ve üçüncü gün yine ayakta ılık duş aldım. Normal hayatıma tamamen döndüm. İlk günden beri geceleri çok sağa sola döndüm. Fevri yatarım zaten. Öksürdüm hapşurdum. İnan’ın bunlar engel değil. Sürekli yatmakta doğru değil rahmin de kanlanmalı, harekette lazım. Kuru dut, kırmızı kuru üzüm, kuru incir, su ve ceviz yanıbaşımdaydı en başından beri. Öğünler dışında onlardan yedim bolca. İnşallah herşey gönlünüzce olur❤️

Hayırlı olsun inşallah :) devamlı yatman gerekmiyor sağa yada sola dönerek yatmanın hapşırmanın öksürmenin de bir etkisi yokmuş çok araştırdım ve doktorada sordum. Fazla yatmak sanılanın aksine olumsuz etkisi olan bişey çünkü hareketsizlik kan akışını yavaşlatıyor ve rahimiçinde de olması gereken kan akışı yavaşladığından embrio için sağlıklı bir ortam ve tutunma şansı düşüyormuş. Onun için transfer sonrası ilk bir saat istirhaatten sonra, tabiki kendini yormadan zorlamadan hoplayıp zıplamadan ağır kaldırmadan gündelik hayatına devam etmen en sağlıklısı olur☺
Sağ ol canım. Hastanede aklıma gelmedi benim sormak 😅 eve gelince uzandım ay dedim ben yana dönmeden rahat yatamam ne yapsamki😬 istemsiz dönerim 🙄 her şey bir soru işareti oluşturuyor işte. Cevabın için teşekkür ederim 🌹 Hayırlısı bakalım. Aynen hafif kısa evde hareket ederim ilk günler. Doktor sakin ve dikkatli bir şekilde devam et hayatına dedi 🙂 dinlen dedi bol bol 🤷🏻‍♀️

Kızlar merhaba. İlk tüp bebek denemem ve sonucum pozitif. Size yardımım olur belki. Transfer günü 40 dk merkezde yattım. Sonra idrara tuvalete gittim. 1.30 saat yol geldim hemen ardından. İlk gün dinlendim ama yemeğe tuvalete kalktım. İkinci gün evde yürüdüm oturdum. Üçüncü gün artık kendimi yormadan ev işlerimi yaptım. Ani hareketten kaçındım ve ağır kaldırmadım. Kontrollü hareket ettim sadece. Ve üçüncü gün yine ayakta ılık duş aldım. Normal hayatıma tamamen döndüm. İlk günden beri geceleri çok sağa sola döndüm. Fevri yatarım zaten. Öksürdüm hapşurdum. İnan’ın bunlar engel değil. Sürekli yatmakta doğru değil rahmin de kanlanmalı, harekette lazım. Kuru dut, kırmızı kuru üzüm, kuru incir, su ve ceviz yanıbaşımdaydı en başından beri. Öğünler dışında onlardan yedim bolca. İnşallah herşey gönlünüzce olur❤
Hayırlı olsun canım tebrikler ve teşekkürler :))

Hayırlı olsun canım tebrikler ve teşekkürler :))
Teşekkür ederim Allah tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin 🙏🏼 Ama güzel düşün. Detaylara takılma. Sadece biraz kendini sakın ama fanusta hissetmene gerek Yok. Kabız olmamaya çalış. Kuru kayısı da ye mutlaka. Kabız olmamak için. Kendinde belirti arama. Bende Adet sancısı oldu çünkü. Hep olumlu düşün ve evrene güzel mesaj gönder. Negatifliğinde sonucu etkileyeceğine inanıyorum. Ben hep sanki hamileymişim gibi davrandım. Konuştum sevdim. Belki olumsuz da olabilirdi ama içimde kuşku kalmayacaktı. Ayrıca onlar boncuk değil dökülmeyecek merak etme😌 sürekli yat dikkat et diyen eşime de bunu söyledim. Diğer insanları düşün. Onlar hamile kaldığını öğrenene kadar neler yapıyo ve o embriyolar bi şekilde tutunuyor. Biz özel insanlarız belki. Daha dikkat etmemiz gerek. Ama şunu aklından çıkarma tekrar söylüyorum ayağa kalktığın an boncuk gibi dökülmeyecekler. Vee inşallah sımsıkı annelerine tutunacaklar🙏🏼🙏🏼❤️

Teşekkür ederim Allah tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin 🙏🏼 Ama güzel düşün. Detaylara takılma. Sadece biraz kendini sakın ama fanusta hissetmene gerek Yok. Kabız olmamaya çalış. Kuru kayısı da ye mutlaka. Kabız olmamak için. Kendinde belirti arama. Bende Adet sancısı oldu çünkü. Hep olumlu düşün ve evrene güzel mesaj gönder. Negatifliğinde sonucu etkileyeceğine inanıyorum. Ben hep sanki hamileymişim gibi davrandım. Konuştum sevdim. Belki olumsuz da olabilirdi ama içimde kuşku kalmayacaktı. Ayrıca onlar boncuk değil dökülmeyecek merak etme😌 sürekli yat dikkat et diyen eşime de bunu söyledim. Diğer insanları düşün. Onlar hamile kaldığını öğrenene kadar neler yapıyo ve o embriyolar bi şekilde tutunuyor. Biz özel insanlarız belki. Daha dikkat etmemiz gerek. Ama şunu aklından çıkarma tekrar söylüyorum ayağa kalktığın an boncuk gibi dökülmeyecekler. Vee inşallah sımsıkı annelerine tutunacaklar🙏🏼🙏🏼
Motive oldum yazdıklarınla 🙃 sağ ol canım 🏵

Back