- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Bende teşekkür ederim sizin sayenizde bu süreci stressiz mutlu bir şekilde atlattım.Halay başımız sen olMaralim2019 Çok uzun olacak bu halay hissediyorum. Samimiyetin icin ayrica çok teşekkür ederim. Ta içimde hissettim.
Canım transferin hayırlı olsun guzel sonuçlansin inşallah ( bak aramızda hamişler var onların duaları kabul olurmuşBenim de transfer gerçekleşti kızlar. Geldim uzandım. Bir şey diyeceğim illa sırt üstümü yatmak zorundayızcehaletimi bağışlayın hiç sevmen de genelde yana dönüp yatarım ondan tedirgin oluyorum diğer taraftan
Teşekkür ederim cümlemize inşallah ne gibi bir test. Özellikle bir test yapılmadı.Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah, size serum tedavisi yapilmadan önce herhangi bir test yapildimi ?
Bayılıyorum sana yaaa çok tatlısın. Nasıl kahkahalar attiriyosun bana. Eminim herkes benim gibi samimiyetini hissediyodurBende teşekkür ederim sizin sayenizde bu süreci stressiz mutlu bir şekilde atlattım.Her gelen güzel haber hepimize umut oldu. Yüce Rabbim ne büyük. bu mübarek ramazan ayında dualarımızı kabul edip iki bayram kutlamamizi nasip etti. Tedavisine başlayan arkadaşlara da hayırlısıyla güzel sonuçlar bol pozitifler dilerimm. Kız ne demek ver mendili ver ver hoppa teyteyyyy
Yaaa çok teşekkür ederim bak bu aralar hormonal değişimlere giriyoruz böyle şeyler duymak okumak hissetmek çok güzel de vallahi ağlarım sonraBayılıyorum sana yaaa çok tatlısın. Nasıl kahkahalar attiriyosun bana. Eminim herkes benim gibi samimiyetini hissediyodur
Canım silik te olsa çıkabilir benceKizlar yarin 7. Günüm olacak, 5.gün embriyosu idrar testi yapsam mi bilemiyorum
Canım transferin hayırlı olsun guzel sonuçlansin inşallah ( bak aramızda hamişler var onların duaları kabul olurmuş). Yatış konusunda bir zorunluluk yok öyle bişey demediler de ben sağa sola dönerken yavaş hareket ediyordum.
Evde degilim canim calisiyorum hem de cok yogun.Canım çok bilgim yok ama hormonal değişiklikler mideyi etkiler. Ya da arkadaşın dediği gibi ilaçlardan olabilir. Bir de genelde evde kalınca insan vücudunu dinlemeye başlıyor. Bu süreçte mecburen evde dinlenme ile geçince oluyordur. İnşallah hastalık gibi değildir. Biraz gözlemle en olmadı doktorunu ararsın. Geçmiş olsun canım. Pozitifi görürsün inşallah
Kırılacak eşyamısağ ol canım. Allah razı olsun. Yatmayı seven ben şu an fink atmak istiyorum Düz yatmaktan hemen belim ağrıdı Ben de yavaş yavaş hareket etmeye çalışıyorum canım. Dikkat içerisinde kırılacak eşya var diye yazıyor sanki göbeğimde
Anladım canım. Geçmiş olsun bence o zaman belirti olabilir bu kadar hassasiyet normal değil gibi. Yine de siz danışın isterseniz doktorunuza . Allah kolaylık versin.. :)Evde degilim canim calisiyorum hem de cok yogun.
Normalde kendimi dinleyen biri degolim canim tatli da degildir.
Aksama daha da ilginclesti olay. Servise bindim 2 3 mesaj yazdim migdem bulandi. Ama araba tutar zaten beni. Indim cop koktu tiksindim. Sonra yemek kokusu geldi burnuma sanki agzim yuzum uyustu. Apartmana girdim igrenc deterjan kutusunun ic8nde gibiydim. Sonra asansorde zor durdum. Eve zor attim kendimi ama ev de kokuyor. Sakinlestirdim kendimi uzandim. Gercekten hamilelik belirtisi olabilirmi? Psikolojik hamileyim Sanirim...
Kırılacak eşyamı
Kız daha onu 9 ay tasicaksin dikkat etaynen kalıp gibiyim ambalaj yapmışlar sanki pat patlarla
Canım tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlansın inşallahMerhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı 12idi 9uolgunmuş 5i döllenmiş bakalım yarına ne kalcak daha çok azalır mıki
Evde degilim canim calisiyorum hem de cok yogun.
Normalde kendimi dinleyen biri degolim canim tatli da degildir.
Aksama daha da ilginclesti olay. Servise bindim 2 3 mesaj yazdim migdem bulandi. Ama araba tutar zaten beni. Indim cop koktu tiksindim. Sonra yemek kokusu geldi burnuma sanki agzim yuzum uyustu. Apartmana girdim igrenc deterjan kutusunun ic8nde gibiydim. Sonra asansorde zor durdum. Eve zor attim kendimi ama ev de kokuyor. Sakinlestirdim kendimi uzandim. Gercekten hamilelik belirtisi olabilirmi? Psikolojik hamileyim Sanirim...
Merhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı 12idi 9uolgunmuş 5i döllenmiş bakalım yarına ne kalcak daha çok azalır mıki
wc hiç farketmez jel için de tutunmayı artırsın diye o jelde hareket yapılması isteniyor bana da garip gelmişti 2. tedavimde kullanmıştım onu bu sefer kullanmadımMerhaba arkadaslar hepımızın tedavileri hayırlı olsun ınsallah .ben de transferin 3.gunundeyım. Sormak istediğim bikaç soru var ;bu surecte wc olarak alaturka wc kullanmamız sıkıntı olusturur mu ? İkincisi crınone jel kullanırken bisiklet sürme hareketı yapmam istendi ,bunun bebege /tutunmaya zararı olur mu dıye korkuyorum
sağol kuzum evet bende atayım . saklamanın anlamı yok.su an ne asamadasın?ınsallah olumlu sonuclanmıstır.Saklaman gerekmiyor, bende menogon kullandım 2toz bi su başlayıp 3toz bi su devam ettim. Saklamam gerekirmi diye sordum gerekmez dedi doktor o yüzden attım ben hep fazla suları...
canım yürüyüş de yapaılırsın. benım doktorum on dakıka yuru demıstı. eger endıse edıyorsan aternatif labılır.Merhaba arkadaslar hepımızın tedavileri hayırlı olsun ınsallah .ben de transferin 3.gunundeyım. Sormak istediğim bikaç soru var ;bu surecte wc olarak alaturka wc kullanmamız sıkıntı olusturur mu ? İkincisi crınone jel kullanırken bisiklet sürme hareketı yapmam istendi ,bunun bebege /tutunmaya zararı olur mu dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?