Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Halay başımız sen ol Maralim2019 Çok uzun olacak bu halay hissediyorum. Samimiyetin icin ayrica çok teşekkür ederim. Ta içimde hissettim.
Bende teşekkür ederim sizin sayenizde bu süreci stressiz mutlu bir şekilde atlattım. Her gelen güzel haber hepimize umut oldu. Yüce Rabbim ne büyük. bu mübarek ramazan ayında dualarımızı kabul edip iki bayram kutlamamizi nasip etti. Tedavisine başlayan arkadaşlara da hayırlısıyla güzel sonuçlar bol pozitifler dilerimm. Kız ne demek ver mendili ver ver hoppa teyteyyyy

Canım transferin hayırlı olsun guzel sonuçlansin inşallah ( bak aramızda hamişler var onların duaları kabul olurmuş ). Yatış konusunda bir zorunluluk yok öyle bişey demediler de ben sağa sola dönerken yavaş hareket ediyordum.

Bayılıyorum sana yaaa çok tatlısın. Nasıl kahkahalar attiriyosun bana. Eminim herkes benim gibi samimiyetini hissediyodur

Bayılıyorum sana yaaa çok tatlısın. Nasıl kahkahalar attiriyosun bana. Eminim herkes benim gibi samimiyetini hissediyodur
Yaaa çok teşekkür ederim bak bu aralar hormonal değişimlere giriyoruz böyle şeyler duymak okumak hissetmek çok güzel de vallahi ağlarım sonra

sağ ol canım. Allah razı olsun. Yatmayı seven ben şu an fink atmak istiyorum Düz yatmaktan hemen belim ağrıdı Ben de yavaş yavaş hareket etmeye çalışıyorum canım. Dikkat içerisinde kırılacak eşya var diye yazıyor sanki göbeğimde

Evde degilim canim calisiyorum hem de cok yogun.
Normalde kendimi dinleyen biri degolim canim tatli da degildir.
Aksama daha da ilginclesti olay. Servise bindim 2 3 mesaj yazdim migdem bulandi. Ama araba tutar zaten beni. Indim cop koktu tiksindim. Sonra yemek kokusu geldi burnuma sanki agzim yuzum uyustu. Apartmana girdim igrenc deterjan kutusunun ic8nde gibiydim. Sonra asansorde zor durdum. Eve zor attim kendimi ama ev de kokuyor. Sakinlestirdim kendimi uzandim. Gercekten hamilelik belirtisi olabilirmi? Psikolojik hamileyim Sanirim...

Anladım canım. Geçmiş olsun bence o zaman belirti olabilir bu kadar hassasiyet normal değil gibi. Yine de siz danışın isterseniz doktorunuza . Allah kolaylık versin.. :)

priskolojiktir o beyin ilginç bi yapı vucuttaki tüm tepkileri garipleştiriyor. Ben de dun iğne vurulmaya giderken kardeşime apartman kokuyor ya dedim

Merhabalar benimde dün yumurtalarım toplandı 12idi 9uolgunmuş 5i döllenmiş bakalım yarına ne kalcak daha çok azalır mıki

iyi düşün iyi olsun azalmasın bol bol bölünsünler :))

Merhaba arkadaslar hepımızın tedavileri hayırlı olsun ınsallah .ben de transferin 3.gunundeyım. Sormak istediğim bikaç soru var ;bu surecte wc olarak alaturka wc kullanmamız sıkıntı olusturur mu ? İkincisi crınone jel kullanırken bisiklet sürme hareketı yapmam istendi ,bunun bebege /tutunmaya zararı olur mu dıye korkuyorum

wc hiç farketmez jel için de tutunmayı artırsın diye o jelde hareket yapılması isteniyor bana da garip gelmişti 2. tedavimde kullanmıştım onu bu sefer kullanmadım

Saklaman gerekmiyor, bende menogon kullandım 2toz bi su başlayıp 3toz bi su devam ettim. Saklamam gerekirmi diye sordum gerekmez dedi doktor o yüzden attım ben hep fazla suları...
sağol kuzum evet bende atayım . saklamanın anlamı yok.su an ne asamadasın?ınsallah olumlu sonuclanmıstır.

canım yürüyüş de yapaılırsın. benım doktorum on dakıka yuru demıstı. eger endıse edıyorsan aternatif labılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…