- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördümsürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm
Babyboomcum Allaha emanet artık, ben saga sola deli gibi donmeyeyim diye kanepede yatıyorum. Yatakta yatmaya korkuyorum neme lazım bi tekme falan gelir mazallahSacma sapan ruyalar ilk günden beri bende de var sanirim o da hormonlardan. Ben de dün ilk defa uykumda yüzüstü dönmüşümbikac kez de bacağımı yukari cekmis halde uyandim umarim bisey olmaz hayirlisi
Ayyyyy kıyamam ben sanaaaaGece kalktım ağlayacağım bildiğiniz. Rüyalardan sıkıldım. Annemi özledim. Ben daha ne zaman gideceğim diye tribe girdim. Annemler şehir dışında sömestr dan bu yana görmedim. Sonra karnıma dedim kusura bakma ama benim de bir annem varOlmaz Allah 'ın izniyle canım. Genelde yazılanlar fazla yormak ve stresten uzak olun yönünde aslında da biz rahat edemiyoruz bir türlü süreç o kadar zorlu ki. Risk gibi geliyor Hep okuduğum bilimsel açıdan bir faydasının olmadığı...
Geçmiş olsun canım. Bence bu fitil yapıyor. Yatmak en kolayı diyordum bir deAyyyyy kıyamam ben sanaaaahormonların bize oyunu bu kilyacim , gece öyle bir kramp girdi ki soğuk soğuk terliyorum tanıyorum geçmek bilmiyo ölüyorum sandım, cokkk fena gaz sancısı gibi bi ağrıydı sabahı sabah ettim
Gece kalktım ağlayacağım bildiğiniz. Rüyalardan sıkıldım. Annemi özledim. Ben daha ne zaman gideceğim diye tribe girdim. Annemler şehir dışında sömestr dan bu yana görmedim. Sonra karnıma dedim kusura bakma ama benim de bir annem varOlmaz Allah 'ın izniyle canım. Genelde yazılanlar fazla yormak ve stresten uzak olun yönünde aslında da biz rahat edemiyoruz bir türlü süreç o kadar zorlu ki. Risk gibi geliyor Hep okuduğum bilimsel açıdan bir faydasının olmadığı...
Yakın akraba kimsem yok bu şehirde . Bir eşim, bir ben. O da işe gidiyor kalan vaktinde ev işi yapıyor artıkaynen hormonlardan oluyo ama seni guldurecek birseyler yapabilirsin komedi filmi izlemek filan benim kardesim yanimda onunla cok guluyoruz cok iyi geliyo
Benimde oluyo canım adet sancısı gibi çok kısa suruyo özellikle ayakta çok durunc oluyo sordum normal dediBenimde bu gün 9. Günüm. Dediğin gibi bazen az küçük küçül, bazen ise şiddetti nefesimi kesiyor. Normaldir inşallah yarın doktora gideceğim.
Canım sen ne yaptın değerlerin nasıl gidiyo güzel haberleri yazınınBenimde bu gün 9. Günüm. Dediğin gibi bazen az küçük küçül, bazen ise şiddetti nefesimi kesiyor. Normaldir inşallah yarın doktora gideceğim.
İyi düşün hep canım ins güzel haber alırsın bende 11inde transfer oldum |
Olsun her işte bu hayır vardır iğneler vurulurken iki günde bir takip etmesi lazım riskli durum oluşabilir canım sağlığın için iyi olmuştur öyle düşün. Bende transfer için 2 ay bekledim zor ama hayırlısı böyleymiş öyle düşün BK şükür hamileyimOf ya korktuğum başıma geldi bayrama denk geldiği için başlamadı doktorum tüp bebeğe. Bi dahaki aya attı
O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördümsürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm
Bende kendim yatakta yatıyorum eşimi koltukta yatırıyorum gece bi tekmeyle uyanmıyayım diyeBabyboomcum Allaha emanet artık, ben saga sola deli gibi donmeyeyim diye kanepede yatıyorum. Yatakta yatmaya korkuyorum neme lazım bi tekme falan gelir mazallah
Kizlar bugun 7. Günum, pazartesi test günü beklemek cok zor gerçektenrüyamda da adet olmuştum insallah tersi cikar gerçekten
Kizlar bugun 7. Günum, pazartesi test günü beklemek cok zor gerçektenrüyamda da adet olmuştum insallah tersi cikar gerçekten
Öyle canım haklısın vardır bir hayır ne diyelim sonuç güzel olsun da inşallahOlsun her işte bu hayır vardır iğneler vurulurken iki günde bir takip etmesi lazım riskli durum oluşabilir canım sağlığın için iyi olmuştur öyle düşün. Bende transfer için 2 ay bekledim zor ama hayırlısı böyleymiş öyle düşün BK şükür hamileyim
Bu arada agrın falan varmı canım ben daha 3. Günüm dünden beri kasık agrılarım var ara ara cok korkuyorum.
Yok canim Kasık ağrım hiç olmadi, dizlerim ve belim ağrıyor benim
Bel agrısı cogu hamilede oluyor canım. Bendede bel agrısı hiç yok aman agırsa bi dert agırmasa bi dert. Haftaya cuma benim test günümsen yaptırsana kan testi cıkar artık kanda varsa☺
Hay ağzın bal yesin canimyok canim günümden önce kan testi yaptirmam kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?