Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördüm sürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm
Sacma sapan ruyalar ilk günden beri bende de var sanirim o da hormonlardan. Ben de dün ilk defa uykumda yüzüstü dönmüşüm bikac kez de bacağımı yukari cekmis halde uyandim umarim bisey olmaz hayirlisi
Babyboomcum Allaha emanet artık, ben saga sola deli gibi donmeyeyim diye kanepede yatıyorum. Yatakta yatmaya korkuyorum neme lazım bi tekme falan gelir mazallah

Ayyyyy kıyamam ben sanaaaa hormonların bize oyunu bu kilyacim , gece öyle bir kramp girdi ki soğuk soğuk terliyorum tanıyorum geçmek bilmiyo ölüyorum sandım, cokkk fena gaz sancısı gibi bi ağrıydı sabahı sabah ettim

Geçmiş olsun canım. Bence bu fitil yapıyor. Yatmak en kolayı diyordum bir de ooo yatıp dinlenmek bizim işimiz sorun yok onda diyordum eşime zormuş

aynen hormonlardan oluyo ama seni guldurecek birseyler yapabilirsin komedi filmi izlemek filan benim kardesim yanimda onunla cok guluyoruz cok iyi geliyo

aynen hormonlardan oluyo ama seni guldurecek birseyler yapabilirsin komedi filmi izlemek filan benim kardesim yanimda onunla cok guluyoruz cok iyi geliyo
Yakın akraba kimsem yok bu şehirde . Bir eşim, bir ben. O da işe gidiyor kalan vaktinde ev işi yapıyor artık Dizi mizi bakacağım bugün

Benimde bu gün 9. Günüm. Dediğin gibi bazen az küçük küçül, bazen ise şiddetti nefesimi kesiyor. Normaldir inşallah yarın doktora gideceğim.
Benimde oluyo canım adet sancısı gibi çok kısa suruyo özellikle ayakta çok durunc oluyo sordum normal dedi
Benimde bu gün 9. Günüm. Dediğin gibi bazen az küçük küçül, bazen ise şiddetti nefesimi kesiyor. Normaldir inşallah yarın doktora gideceğim.
Canım sen ne yaptın değerlerin nasıl gidiyo güzel haberleri yazının

herkese selamlar.. bu grubu kaçırmışım :)) yeni gördüm.. benimde 14 mayısta transfer yapıldı bugün kan testi yaptırayım diyordum.. neşeniz ümit verdi inşallah iyi haberler alırım bende ..
İyi düşün hep canım ins güzel haber alırsın bende 11inde transfer oldum

Of ya korktuğum başıma geldi bayrama denk geldiği için başlamadı doktorum tüp bebeğe. Bi dahaki aya attı
Olsun her işte bu hayır vardır iğneler vurulurken iki günde bir takip etmesi lazım riskli durum oluşabilir canım sağlığın için iyi olmuştur öyle düşün. Bende transfer için 2 ay bekledim zor ama hayırlısı böyleymiş öyle düşün BK şükür hamileyim

O kadar tedirgin uyudum ki Allah ım hep hafif uyku evresinde saçma sapan rüyalar gördüm sürekli lavaboya kalktım hiç normal geçirmeyi başaramadım malesef. Umarım bugünü daha iyi geçiririm

Ben maşallah baya uyuyorum sağa sola döne döne umarım bişey olmuyordur.

Kizlar bugun 7. Günum, pazartesi test günü beklemek cok zor gerçekten rüyamda da adet olmuştum insallah tersi cikar gerçekten

Babyboomcum Allaha emanet artık, ben saga sola deli gibi donmeyeyim diye kanepede yatıyorum. Yatakta yatmaya korkuyorum neme lazım bi tekme falan gelir mazallah
Bende kendim yatakta yatıyorum eşimi koltukta yatırıyorum gece bi tekmeyle uyanmıyayım diye koca yatakta tek oluncada deli gibi döne döne uyuyorum

Kizlar bugun 7. Günum, pazartesi test günü beklemek cok zor gerçekten rüyamda da adet olmuştum insallah tersi cikar gerçekten

Vallahi o test yapsammı yapmasammı aşaması cok kötü gerçekten. Günler geçmiyor hiç. Psikolojik olarak adet olucakmı olmucakmı diye düşünmekten girmiştir rüyana sıkma hiç canını

Öyle canım haklısın vardır bir hayır ne diyelim sonuç güzel olsun da inşallah

Yok canim Kasık ağrım hiç olmadi, dizlerim ve belim ağrıyor benim

Bel agrısı cogu hamilede oluyor canım. Bendede bel agrısı hiç yok aman agırsa bi dert agırmasa bi dert. Haftaya cuma benim test günüm sen yaptırsana kan testi cıkar artık kanda varsa

Hay ağzın bal yesin canim yok canim günümden önce kan testi yaptirmam kararliyim

Bende cok korkuyorum günümden önce test yaptırmaya. İdrar testi bile yapamam gibi geliyor inşallah tutunmustur bebişlerimiz. Her kasığım ağırdığında konusuyorum minikle sıkı tutun annene yavrum diye kafayı yedim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…