• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar. Benimde bugün transferin 10uncu günü. Merkez 12.gün test tarihi verdi ama ben bugün yaptırmak istiyorum. Birazdan gidicem. Yalnız kararsizim sağlık ocağımi ozel demi versem

Aynen canım nasipse yarın olacak. Çook teşekkür ederim. Kalitesi hakkında pek bilgim yok benim. Yarın görmüş olacağız. İnşallah benim için de sizler için de en iyi ve hayırlısı neyse o olsun... 🏵
Kilya canım rabbim yardımcın olsun. Masaya tek yat iki kişi kalk inşallah. Hemşireler de bana böyle demişti.:-) Dualarım seninle. :halay::halay:

Kizlar. Benimde bugün transferin 10uncu günü. Merkez 12.gün test tarihi verdi ama ben bugün yaptırmak istiyorum. Birazdan gidicem. Yalnız kararsizim sağlık ocağımi ozel demi versem
Canım şimdiden hayırlısi olsun. Bence sağlık ocağında ver genelde öğleden sonra çıkıyor. Özel de 1 saate çıkıyor ama ücret ödemek zorundasin. Başlangıçta böyle yap derim. Tabi karar senin. Öğleden sonra müjdeli haber ver bize. halaya insan lazım. :halay::halay::halay:

Canım şimdiden hayırlısi olsun. Bence sağlık ocağında ver genelde öğleden sonra çıkıyor. Özel de 1 saate çıkıyor ama ücret ödemek zorundasin. Başlangıçta böyle yap derim. Tabi karar senin. Öğleden sonra müjdeli haber ver bize. halaya insan lazım. :halay::halay::halay:
Nasıl güzel moral oluyosunuz anlatamam. Gözlerim doldu yemin ederim. Halaya katılmayı o kadar isterim ki. Inanın çok heyecanliyim

Kaderella benim transferim de dün oldu, o kadar çok korkmuştum ki boşuna üzmüşüm kendimi, inan bana olayın heyecanindan nasıl bittiğini anlamiosun bile, acı kesinlikle yok, 5 dk sürdü sürmedi anın tadını çıkar canım, transfere cagirdiklarina gore embriyo olusmustur icin rahat olsun, güzel haberlerle insallah🤲🤲🤲
opu oldugu gun cuma da 9 da burada ol transfer ıcın embrıyo olusmussa su ıcmeye baslarsın dedıler :Z ınsallah olusmustur canım ve tadını cıkarırım

Merhaba. Tranferi cumartesi oldum. Yani 5. Gunum transfer gununu saymazsak. Bugun sabahtan midem agriyor. Hayatimda hic agrimamisti. Farkli bir sey yemedim. Simdi de beraberinde hafif midem bulanir gibi oldu. Belirti icin cok erken degil mi?
Normalde hic evhamli degilimdir. 2. Denemem ilkinde bile heyecanli degildim. Ama kesinlikle su an farkli bir seyler oluyor. Acaba hasta mi oluyorum.
Kimseyi endiselendirmek ya da umutlandirmak istemiyorum bu yuzden kimseye anlatamiyorum. Neyseki kk var :)

Kızlar anestezi istedim ben. Ama gelin görün ki anesteziden de korkuyorum. Ay ne olacak bu halim 🙄 Bekliyorum şu an acayip gerginim gerginlikten şiştim😬 inşallah sorunsuz evime gidebilirim 🤲🏼

Merhaba. Tranferi cumartesi oldum. Yani 5. Gunum transfer gununu saymazsak. Bugun sabahtan midem agriyor. Hayatimda hic agrimamisti. Farkli bir sey yemedim. Simdi de beraberinde hafif midem bulanir gibi oldu. Belirti icin cok erken degil mi?
Normalde hic evhamli degilimdir. 2. Denemem ilkinde bile heyecanli degildim. Ama kesinlikle su an farkli bir seyler oluyor. Acaba hasta mi oluyorum.
Kimseyi endiselendirmek ya da umutlandirmak istemiyorum bu yuzden kimseye anlatamiyorum. Neyseki kk var :)
Hayırlısı olsun saskito inşallah bebeğin tutunuyodur sana, belirti aramak için biraz erken sanki, kullandigimiz ilaçların da etkisi olabilir az daha sabır canım, Allah hepimizin yüzüne guldursun🤗🤗🤗

Kızlar anestezi istedim ben. Ama gelin görün ki anesteziden de korkuyorum. Ay ne olacak bu halim 🙄 Bekliyorum şu an acayip gerginim gerginlikten şiştim😬 inşallah sorunsuz evime gidebilirim 🤲🏼
Tabiki bebeğini alıp gideceksin kilyacim, hiç korkma bak ne güzel uyuyup uyandığında bebeğin sende olacak 😊😊😊 sakin ol kuzum dün beni de beklettiler az kaldi işin rast gitsin çıkar çıkmaz haber ver

Hayırlısı olsun saskito inşallah bebeğin tutunuyodur sana, belirti aramak için biraz erken sanki, kullandigimiz ilaçların da etkisi olabilir az daha sabır canım, Allah hepimizin yüzüne guldursun🤗🤗🤗
Tesekkur ederim tabi cok erken. Normalde ilk denememde olumsuz sonuc almistim tecrubeliyim yani surecte. Belirti olarak degil de hasta olmam insallah

Back