• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canim soyle dusun butun guzel ve kaliteli gen su an o 1 tanesinde ve.hersey 1 sperm ve 1 yumurtadan oluyor. Allahim isterse ztn olur lutfen canini sikip moralini bozma hepimiz ayni dualarda birlesiyoruz
Öyle tabi canım bıçak sırtında beklemek zor olacak. Yine de elimden başka bir şey de gelmiyor ne yazık ki... Hayırlısını dileyip bekleyeceğiz.

Öyle tabi canım bıçak sırtında beklemek zor olacak. Yine de elimden başka bir şey de gelmiyor ne yazık ki... Hayırlısını dileyip bekleyeceğiz.
Umitsizlik yapma sakin bende transfermn ikinci gunundeym ama mutluyum icimdr oldugunu bilmek guzel hep pozitif olcaz ne olursa olsun birbirimize destrk olcaz ins tutar.bitanem

Ahahhahaa iyi yaptın kız 😊 ben şimdi kan verdim . Aslında tahlil günüm yarın ama dayanamadım. Yarın bidaha veririm. Bağımlılık yapıyor. Senin sonuçlar nasıl 😊
Benim 4. Günümde 10.52 di dün akşam 7. Günümdu 71.04 çıktı. Cuma son bakalım kaç çıkıcak :halay: sen naptin aldın mı sonucunu hadi güzel haberler ver :dua::dua:

Benim 4. Günümde 10.52 di dün akşam 7. Günümdu 71.04 çıktı. Cuma son bakalım kaç çıkıcak :halay: sen naptin aldın mı sonucunu hadi güzel haberler ver :dua::dua:
Kizlar göbeğim çürük içinde kaldi ya. Daha bide bugün transferimin 8.günü oksapar ve prolutex çok acitiyo sizde durumlar nasil

Canim bemim merhaba yumurtaliklara dokunmuyor o ama ona yakon bolgelerdeki yapisikliklar endometriozis oluyor ztn onlari temizliyor sonra 2 ay menopoza soktu ki regl gorupvyorulmasin yumurtalar ve tekrar yapisikliklar ufak ufak kistler olusmasin sdc sag yumurtaliga yakn bi kist gormustu dokunmadi yumurtalk zarar gormesin diye. Ameliyatta histeroskopide yapip rahime bakti temiz tupler acik gozuktu. 2 ay lucrin depot 3.75 igne olup menopoz sureci bitiminde ben adet olmadim direkt tup brbek ignelere basladik. En son rahim kalinligini ince gormustu 3.3 mm di normalde 7 ile 14 mm arasi olmaso gerekiyor tam olmaz fln diye dusunulurken 2 gun sonra bi bakti 11.5 mm e yukseldi. Ignelerin dozajini fln hep kontrolde tuttu ultrasonda istenilen buyulugu gorunce yumurtalarda opu oldum. Ayrica bugunde transferim gerceklesti. 4 yumurta toplando 1 i kaybedildi. 3 taneden 2 tanesi iyi kalite oldu 3. Sude gelisiyomus. 5.gun bugun. 2 embriyo transfer edildi digerini dondurup ileriki bi donem ocon saklamaya yarin karar verecek.6.gunde yasayip blastokist olursa dondurucaz. Durum bu sekilde yumurta.cok olmadi ama kaliteli oldu rabbim ins sonucunuda gosterirr. O yuzden amh dusuklugune cok taklma ben asiri kokrtum surectede az yumurta oldu fln diye ama kaliteli oldu normalde bizim gibi hastalara 3. Gun tranfer edilirken benmkiler 5.gunde edildi. Bundan sonrasi artk Allahin takdiri
çok sevindim. Maşallah size. Çikolata kistlerim sağ ve sol da var birinde 7 cm diğer 3,5 cm üzerinde yumurtalar var yapışık yani yumurtalar zarar görmeden nasıl temizlenir işte bilemiyorum çoğu dr kesinlikle alınmamalı diyor kimi dr alalım diyor. Regl zamanında bir sancısı var ki en son ambulans ile hastaneye götürüldüm ayağa kalkıp gidemiyordum. Bu ay sonunda yeniden o ağrıları yaşayacak olmak aklımı zorluyor. 2 ay doğum kontol ilacı kullandım o sebeple rahim inceldi bugün kontrolde idi 8,5 cm olmuş. Yaşım 39 inan ki korku içindeyim. Yumurta 1 tane olsun yeter ki kaliteli olsun deniliyor.Yumurta sayım da az. siz hangi hastane hangi dr.a ameliyat oldunuz?

Kızlar yarın transfer için aradılar 3.gün embriyosu olacak ama bugünkü gelişim ve kaliteleriyle ilgili bilgi vermediler, ortamları değişmesin diye bugün kontrol edilmediler denildi tuhaf geldi bu durum. Nasıl olsa 7 embrio var aralarindan transfer edilcek embriyo çıkar dediler, ilginç değil mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?

çok sevindim. Maşallah size. Çikolata kistlerim sağ ve sol da var birinde 7 cm diğer 3,5 cm üzerinde yumurtalar var yapışık yani yumurtalar zarar görmeden nasıl temizlenir işte bilemiyorum çoğu dr kesinlikle alınmamalı diyor kimi dr alalım diyor. Regl zamanında bir sancısı var ki en son ambulans ile hastaneye götürüldüm ayağa kalkıp gidemiyordum. Bu ay sonunda yeniden o ağrıları yaşayacak olmak aklımı zorluyor. 2 ay doğum kontol ilacı kullandım o sebeple rahim inceldi bugün kontrolde idi 8,5 cm olmuş. Yaşım 39 inan ki korku içindeyim. Yumurta 1 tane olsun yeter ki kaliteli olsun deniliyor.Yumurta sayım da az. siz hangi hastane hangi dr.a ameliyat oldunuz?
Benim doktorum Birol Vural Medicana hastanesi canim.tavsiye ederim. Yumurtalara yapisik olsabile tup bebegi cok etkilermi bilemiyorum en kotu ameliyat olup o kisim disindakileri temizler o da agriyi alir bende cok agri cekiyodum onceden. Sinirlere denk geldiginde yapisikliklar agri yapiyor istersen benim doktorumada bi gozuk gercekten cok memnun kaldim ben. Bana kimse ameliyat.demedi ama doktorum ameliyat dedi bende.tamam dedim yoksa endometriozis yumurta kalitesini cok etkiliyor 2 ayda menopoza sokunca regl gormuyosun haliyle snrada tup brbek baslayinca yumurtalar kaliteli olustu ins sende sifani bulursun

Kızlar yarın transfer için aradılar 3.gün embriyosu olacak ama bugünkü gelişim ve kaliteleriyle ilgili bilgi vermediler, ortamları değişmesin diye bugün kontrol edilmediler denildi tuhaf geldi bu durum. Nasıl olsa 7 embrio var aralarindan transfer edilcek embriyo çıkar dediler, ilginç değil mi? Böyle bi durum yaşayan var mı?
Surekli cikarip bakmak zarar.verir embriyolara diye yapmiolar benim 5.gun transferiydi 3
Gun haber.verdiler 2 gun hic haber.almadim ve sdc 3 yumurtam vardi icin ferah olsun ayni korkuyu bende yasamistim cok takilma islerini biliyolardir emin ol

Surekli cikarip bakmak zarar.verir embriyolara diye yapmiolar benim 5.gun transferiydi 3
Gun haber.verdiler 2 gun hic haber.almadim ve sdc 3 yumurtam vardi icin ferah olsun ayni korkuyu bende yasamistim cok takilma islerini biliyolardir emin ol
Çok teşekkür ederim ne bileyim bi an kurt düştü içime

Arkadaslar bi de transfer sonrasi neler yiyorsunuz vitamin aliyomusunuz merak icindeyim. Ben ne yapiyorum bu surecte once ondan bahsedeyim. Oncelikle zaten ananasi cok seven biri olarak normaldede tukettigim bir urundu simdi hergun tuketmeye basladim ananasin yarisini gunluk yiyorum. Badem cig findik ama bademi suda bekletip kabugunu soyup yiyorum hem tadi cok guzel oluyor hemde icindeki mineraller aciga cikiyor suda beklettigimde. Bunun disinda cok ekmek makarna gibi karbonhidrat agirlikli yememeye calisiyorum. Ozellikle protrin ve sebze. Vitamin olarak sadece folik asit omega 6 kullaniyorum. Bebislerin tutunmasi icin daha ne yapmali ne yiyip icmeli sizdende bilgiler bekliyorum

hangi hastane ya da laboratuar merak ettim

Back