Malesef gitmeye fırsat bulamadım hastalığım yaklaştı onu da bekleyip öyle gitmeye karar verdim canım. Sizler nasılsınız? Özledim vallahiKilyaa nasılsın canim? Gittin mi doktora?
Malesef gitmeye fırsat bulamadım hastalığım yaklaştı onu da bekleyip öyle gitmeye karar verdim canım. Sizler nasılsınız? Özledim vallahi
Canım Allah kolaylık versin. İnsallah güzel geçer. İş hayatına dönünce müthiş bir koşturmacam başladı. Ne zaman eğilebilirim çocuk konusuna hiç bilmiyorum. İnşallah kendiliğinden gelir mucizemiz.Ben de özledim valla, bu grup başkaydı. Iyiyim canim cok şükür, tez savunmam var ona stres yapıyorum biraz. Zaman cok hızlı geçiyor, bisey anlamıyorum. Insallah her sey gönlünce olur canim guzel haberlerini bekliyoruz
Canım Allah kolaylık versin. İnsallah güzel geçer. İş hayatına dönünce müthiş bir koşturmacam başladı. Ne zaman eğilebilirim çocuk konusuna hiç bilmiyorum. İnşallah kendiliğinden gelir mucizemiz.
Merhaba canim. Çok şükür ben olumlu sonuç alanlardanım. Tek yumurta ikizinin bütün risklerine rağmen bu haftalara kadar sorunsuz ulaştık. Rabbim yeterki nasip etsin. Sen suan neler yapiyosunSelam arkadaslar mayis ayinda cok aktif oldugumuz grubumuzun kiminin benim gibi negatifla sonuclanip cekilmesiyle kiminin bebek sahibi olmasiyla dagildi. Simdi merakediyorum kizlar ne alemdesiniz bakalim tekrar deneyenler var mi hamis olanlar doktorlariniz kim neler yapiyosunuz sorunlar cozuldu mu neredesiniz:)
Ay nasil guzel bir haber bu. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin arkdsim. Ben 1 negatiften snra haziranda bazi testler yaptirdim. Hashimato tiroid hastaligim, heterozigot tasiyiciligim ve bagisiklik sistemi dusuklugum oldugu ortaya cikti. Sonrasinda bir kac doktorla daha gorustum. Dondurulmus embriyomu transfer ettirmelimiyim bahceciye mi baslamaliyim kararsiz kaldim. Artk eski doktoruma guvenemiyorum hala tekrsr deneriz gider kafasindaM
Merhaba canim. Çok şükür ben olumlu sonuç alanlardanım. Tek yumurta ikizinin bütün risklerine rağmen bu haftalara kadar sorunsuz ulaştık. Rabbim yeterki nasip etsin. Sen suan neler yapiyosun
Merhaba canım malesef negatif sonuçlandı ve oluruna bıraktık. Hâlâ çok yorgunum. İnşallah doğal yoldan olur diyorum dualarınızı bekliyorum. Ben arada göz atıyorum gruba ama oldukça sakinSelam arkadaslar mayis ayinda cok aktif oldugumuz grubumuzun kiminin benim gibi negatifla sonuclanip cekilmesiyle kiminin bebek sahibi olmasiyla dagildi. Simdi merakediyorum kizlar ne alemdesiniz bakalim tekrar deneyenler var mi hamis olanlar doktorlariniz kim neler yapiyosunuz sorunlar cozuldu mu neredesiniz:)
Canim nasilsin? Biraz daha guclu ol kendini topla ilk tedavimi senle ayni zamanlarda yapmistim suan 4 denemedeyiz dondurulmuslarla (donor) ilk ikisi kendi yumurtalarla embrion olusmamisto bizde beklemenin bi faydasi yok dedik ve borc harc iste yapiyoruz. U sefer tutucak diyorum inaniyorum bakalim hayirlisi bide bu sefer gebelik asisi olucam normale yumurta toplandigi gun yapiyorlar diye okumustum bende donmus embrion diye toplama islemi olmuycak anestesisiz olucaq diye soylesiler biraz korkuyorum acisi olurmu diye nasil yapilcaq diye bibilgimde yok iki kan alincak esimink ibana koldan benimkiniyse rahme vurucaklar nasil ama bilmyorum :)Merhaba canım malesef negatif sonuçlandı ve oluruna bıraktık. Hâlâ çok yorgunum. İnşallah doğal yoldan olur diyorum dualarınızı bekliyorum. Ben arada göz atıyorum gruba ama oldukça sakinumarım herkes iyidir
Bende dondurulmuş embriyo filan yoktu canım o yüzden yeniden başlamak çok zor geliyor. Bir de kürtaj işleminden dolayı zaten beklememiz gerekiyordu. Öyle şu aralar yoğun stres de var hayatımda. Hazır hissetsemde başlayamam sanırım. Stres büyük düşman. Bakalım inşallah her şey güzel olur. Gebelik aşısını hiç duymamıştımCanim nasilsin? Biraz daha guclu ol kendini topla ilk tedavimi senle ayni zamanlarda yapmistim suan 4 denemedeyiz dondurulmuslarla (donor) ilk ikisi kendi yumurtalarla embrion olusmamisto bizde beklemenin bi faydasi yok dedik ve borc harc iste yapiyoruz. U sefer tutucak diyorum inaniyorum bakalim hayirlisi bide bu sefer gebelik asisi olucam normale yumurta toplandigi gun yapiyorlar diye okumustum bende donmus embrion diye toplama islemi olmuycak anestesisiz olucaq diye soylesiler biraz korkuyorum acisi olurmu diye nasil yapilcaq diye bibilgimde yok iki kan alincak esimink ibana koldan benimkiniyse rahme vurucaklar nasil ama bilmyorum :)
Kuzumm insallah güzel haberler alacağız. Amiin❣Kızlar merhaba, mayıstaki negatif sonrası tüplerde sıvı birikmesi olduğu anlaşıldı, ağustos ayında laparoskopiyle tüpler alındı histeroskopi yapıldı, nasipse bu ayki adetimle dondurulmus transfer edilecek, bi de ustune işten ayrildimbu gruptaki enerji bambaşkaydı, hamile arkadaşlarımız sağlıkla bebeklerini kulaklarına alsın, bizlere de en kısa zamanda Allahım anne olmayı nasip etsin
Inşallah Kilyacımmmm hep birlikteKuzumm insallah güzel haberler alacağız. Amiin❣
Soru sormak istiyorum sana bu arada benimde bir kiz bir erkekSelam kizlar bizde de sukurler olsun hersey yolunda gidiyor 5,5 ayi bitirdik bir kiz bir erkek bebislerle kendimi yormadan calismaya gezmeye devam ediyorum hepinize yasadigim sevinc nasip olsun insallah
Canimmm cok sevindim saglikli bir hamilelik gecirip bebisleri kucagina alirsin ins saglicakla:)Selam kizlar bizde de sukurler olsun hersey yolunda gidiyor 5,5 ayi bitirdik bir kiz bir erkek bebislerle kendimi yormadan calismaya gezmeye devam ediyorum hepinize yasadigim sevinc nasip olsun insallah
Ayy cok gizel cnm insallah saglicakla kucagina alirsin bitNeciklerini ne guzel heyecanlarM
Merhaba canim. Çok şükür ben olumlu sonuç alanlardanım. Tek yumurta ikizinin bütün risklerine rağmen bu haftalara kadar sorunsuz ulaştık. Rabbim yeterki nasip etsin. Sen suan neler yapiyosun
Amiin ❣Canım hep merak içindeyim sizlerden yana da. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Selam kizlar bizde de sukurler olsun hersey yolunda gidiyor 5,5 ayi bitirdik bir kiz bir erkek bebislerle kendimi yormadan calismaya gezmeye devam ediyorum hepinize yasadigim sevinc nasip olsun insallah
Soru sormak istiyorum sana bu arada benimde bir kiz bir erkektuvalete siklikla gitme kacinci haftanda basladi? Karnin cok buyudumu? Catlak kremi ne kullaniyorsun? Sende az kilo alanlardan misin?
Kuzummm cok tesekkurler kasilma kramp herhangi bir sikintin yok olmadi dimi??wcye çok sık gitmiyorum galiba ya ama gelince tutmak ne mümkün :)
karnım çok büyüdü tek bebekte 7-8 aylık görüntüsündeyim bebekler 500e gr oldular
ah kiloya hiç girme doktorlarıma göre (2 dra gidiyorum) çok aldım 14 kg :) ama ben takmıyorum açıkcası
krem olarak da burts bees kullanıyorum bitmek üzere yine aynısından alırım hem göğüs hem göbek sürüyorum kokusu çok hafif hemen emiliyor ve kimyasal oranı düşük
benden bilgiler bukadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?