• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlaaar selam nasılsınız? Nasıl gidiyor ? Moralim bozuk yazayım dedim 🙄 bu ay 10 gün regl gecikti. Ay dedim bir ihtimal... Evde yaptım negatif, sonra dedim kan vereyim o da negatif 😑😔 hiç böyle gecikmemişti ne hastalığa ilişkin ne hamileliğe ilişkin bir belirtim yoktu zaten aman ya. Oluyormuş gibi olup olmamak :63::işsiz: hala bekliyorum kendilerini

Kızlaaar selam nasılsınız? Nasıl gidiyor ? Moralim bozuk yazayım dedim 🙄 bu ay 10 gün regl gecikti. Ay dedim bir ihtimal... Evde yaptım negatif, sonra dedim kan vereyim o da negatif 😑😔 hiç böyle gecikmemişti ne hastalığa ilişkin ne hamileliğe ilişkin bir belirtim yoktu zaten aman ya. Oluyormuş gibi olup olmamak :63::işsiz: hala bekliyorum kendilerini
Yumurta kisti varsa gecikme yapabilir

Selam Kilyacim ya cok zor inan bende oyleyim predictor early yaptim pozitif verdi 3 tane yaptum 3ude pozitif snr kan verdim negatif bu sabah fortest erken gebelik testi yaptim negatif. Agladim manyak gibi sonrasinda da esimin sperm sonucu gelmesin m haydaaa bi tonda ona uzul. Hizli hareketli %0 morfoloji 2 ye dusmus . Mahvolduk. Devlet hastanesinde yaptirdigimizda hersey mukemmel bahceci tup bebekte iki sonucta rezalet bi ay aralikla yaptirmistik. Nlayan varsa buraya birakiyorum bi yorum ativersin. Yumurtalk yetmezligimle baslayan surec esimdeki sorunlarla devam edio bend eburda hamilelik hayalleri kuruyorum Kilyam ya :( usteki eski alttaki yeni test
20191118_161757.jpg
20191118_161740.jpg

Kizlar merhaba simdi bi bakayim dedm hatrlarsaniz maysta baslamistm ilk tup bebege sonunda besinci denemede hamile kaldim dun aldim kan sonucunu umarim hayrlisyla saglikla devam eder bu sure zarfinde cok sey yasadim dile kolay bu kadar kisa sudede bes tup bebek sigdirmam demem o ki asla pes etmeyin umjt her zaman vardir

Kizlar merhaba simdi bi bakayim dedm hatrlarsaniz maysta baslamistm ilk tup bebege sonunda besinci denemede hamile kaldim dun aldim kan sonucunu umarim hayrlisyla saglikla devam eder bu sure zarfinde cok sey yasadim dile kolay bu kadar kisa sudede bes tup bebek sigdirmam demem o ki asla pes etmeyin umjt her zaman vardir
Canim benim ne guzek bir haber icimizden birinin daha hamile olmasi darisi bizlerin basina. Surecin nasil gecti anlatirmisin. Hakikaten mayistan beri 5 tuo benegi nasil sigdirdin merakettim :) problemin neydi veson olarak toplanan cok embriyo vardi ve onlari mi transfer ettin yoksa sil bastan mi basladin cnm. Cok soru sordum galiba :))) allah kucagina sagsalim almayi nasip etsin tekrar tebrik ediyorum🧿🧿🧿🧿

Canim benim ne guzek bir haber icimizden birinin daha hamile olmasi darisi bizlerin basina. Surecin nasil gecti anlatirmisin. Hakikaten mayistan beri 5 tuo benegi nasil sigdirdin merakettim :) problemin neydi veson olarak toplanan cok embriyo vardi ve onlari mi transfer ettin yoksa sil bastan mi basladin cnm. Cok soru sordum galiba :))) allah kucagina sagsalim almayi nasip etsin tekrar tebrik ediyorum🧿🧿🧿🧿
Mayistan once daha dogrush (transfer mayista olucakti)28 yumurta toplandi 9 embrion olstu fakat hicbiri transfer olunasi durimda diyildi haziranda tekrar denedik 26 yumurta 0 embrion oldu sorun benim yumurtalarimdaymis doktor bir ay ara ver donasyon yaptir dedi baska bi ulkede austosta donasyon yaptirdim tutmadi hazr embriomlar bardi en son embriomu transfer etdik tutdu cok sukur negativden sonra bi kezde transferim iptal olmustu toolam 5kez olmus 😂 maddi manevi fiziken coktum ama degermis daha dogmadan susamlarimi cok seviyorum 😂 bu arada deger yuksek ciktigi icin kesin ikiz diye kendimi kandirdim 😂

Mayistan once daha dogrush (transfer mayista olucakti)28 yumurta toplandi 9 embrion olstu fakat hicbiri transfer olunasi durimda diyildi haziranda tekrar denedik 26 yumurta 0 embrion oldu sorun benim yumurtalarimdaymis doktor bir ay ara ver donasyon yaptir dedi baska bi ulkede austosta donasyon yaptirdim tutmadi hazr embriomlar bardi en son embriomu transfer etdik tutdu cok sukur negativden sonra bi kezde transferim iptal olmustu toolam 5kez olmus 😂 maddi manevi fiziken coktum ama degermis daha dogmadan susamlarimi cok seviyorum 😂 bu arada deger yuksek ciktigi icin kesin ikiz diye kendimi kandirdim 😂
Surece gel :) bayag yorulmussundur cnm bende toplana toplana 3 toplanmisti 1 tane kaldi elde 2 si negatifi verince . Send epolikistik over varmis sanirim bayag cok toplanmis donasyona kdr gitmissiniz kiyamam . Neyseki o son yumurta tamam ben burdayim demis cok sevindim insallah ikizdir :) bendede smdi erkekte sorun cikti bahcecide sperm analizleri rezalet hizli hareketli 0 falan be halt edicez onu dusunuyorum. Belkide basindan beri bendeki yumurtalk yetmezligi abartldi. Cunku ovulasyon testi yaptiriyorum hep yumurtlama olusuyo dokyorda goruo ama dollenemio. Erkek kisirligida cok zor mecburen tup olcak gibi. Sen nerde yaptirmistin transferini ben smdi ya bahceci ya gebze anadolu saglik dusunuyorum kafalar bi milyon :)

Selam Kilyacim ya cok zor inan bende oyleyim predictor early yaptim pozitif verdi 3 tane yaptum 3ude pozitif snr kan verdim negatif bu sabah fortest erken gebelik testi yaptim negatif. Agladim manyak gibi sonrasinda da esimin sperm sonucu gelmesin m haydaaa bi tonda ona uzul. Hizli hareketli %0 morfoloji 2 ye dusmus . Mahvolduk. Devlet hastanesinde yaptirdigimizda hersey mukemmel bahceci tup bebekte iki sonucta rezalet bi ay aralikla yaptirmistik. Nlayan varsa buraya birakiyorum bi yorum ativersin. Yumurtalk yetmezligimle baslayan surec esimdeki sorunlarla devam edio bend eburda hamilelik hayalleri kuruyorum Kilyam ya :KK43: usteki eski alttaki yeni testEki Görüntüle 2556051 Eki Görüntüle 2556050
Ah canım heveslenmek kötü. Bende pozitif veren bir test yoktu ama gelmeyince hastalık ki hala gelmedi endişe içindeyim. Geç döllenme filan mı dedim ama kan testi kesin cevabı koydu ortaya :( sen pozitif görmüşsün daha da kötü. Hızlı hareketli bizde de sorun canım ama doktor büyük bir problem olarak görmedi. Totale bakmak daha doğru dedi. Aynı durumdayız aslında bende de rezerv sorunu var. İki taraflı sorun olunca bence zor oluyor :( öyle kolay kolay denk gelmiyor. Ne diyelim ki Allah en kısa sürede nasip etsin inşallah. Olmazları olduran O.

Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çok zorlu bir süreç geçirmişsin Rabbim hayırlı kılsın. O kadar zor ki sakin kalmak :( bizlere de dua et... öpüyorum

Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çok zorlu bir süreç geçirmişsin Rabbim hayırlı kılsın. O kadar zor ki sakin kalmak :( bizlere de dua et... öpüyorum
Hep duamdasiniz tanisam tanimasamda rabbim bu zorlu surecte herkesin yardimcisi olsun diye dua ediyorum
En zoru waliba simdi basliyo bu gune kadar bu cana sahib olmak icin cabaliyorsa insan bundan sinrasi o cani korumak vallah isden gucten dinlenmeye pek vakot bulamadigim icin cok endiseloyim rabbime sigindim ona havala etdim umarim saglicakla dogururum siz de en yakin zamanda saglikli bebeklerinize kovusursunuz

Ya
Ah canım heveslenmek kötü. Bende pozitif veren bir test yoktu ama gelmeyince hastalık ki hala gelmedi endişe içindeyim. Geç döllenme filan mı dedim ama kan testi kesin cevabı koydu ortaya :KK43: sen pozitif görmüşsün daha da kötü. Hızlı hareketli bizde de sorun canım ama doktor büyük bir problem olarak görmedi. Totale bakmak daha doğru dedi. Aynı durumdayız aslında bende de rezerv sorunu var. İki taraflı sorun olunca bence zor oluyor :KK43: öyle kolay kolay denk gelmiyor. Ne diyelim ki Allah en kısa sürede nasip etsin inşallah. Olmazları olduran O.
Ya kiyamam ya olmamasi da kotu regl gelse rahatlican yani bi oyle mi boylemi moduna girmek en kotusu arkadasim. Ben ovulasyon testleriyle takip ediyorum artik esinede proxeed plus vermisti doktor keciboynuzu sprem oranlarnda artma yapio ama morfolojide cok etkilemedi nasil olduysa 1 puan dusmus 2 haftada cok sacma geliyo devlet hastanesinde super cikti ozelde rezalet bu mantigida anlamadim cidden . Artik insan neye guvenecegini sasiriyor . Kendi kendimizin doktoru olcaz arkdsm . Sen tedavi dusunyyomusun tekrar napicalsin ne ediceksin bi de yasin kacti unuttum ben

Ya

Ya kiyamam ya olmamasi da kotu regl gelse rahatlican yani bi oyle mi boylemi moduna girmek en kotusu arkadasim. Ben ovulasyon testleriyle takip ediyorum artik esinede proxeed plus vermisti doktor keciboynuzu sprem oranlarnda artma yapio ama morfolojide cok etkilemedi nasil olduysa 1 puan dusmus 2 haftada cok sacma geliyo devlet hastanesinde super cikti ozelde rezalet bu mantigida anlamadim cidden . Artik insan neye guvenecegini sasiriyor . Kendi kendimizin doktoru olcaz arkdsm . Sen tedavi dusunyyomusun tekrar napicalsin ne ediceksin bi de yasin kacti unuttum ben
Haklısın canım insan neye güveneceğini şaşırıyor. Eşimde aynısını kullandı tedavi öncesi. Şimdi bıraktık ucunu. Doktorumu aradım 1 hafta daha bekle gelmezse ilaç vereceğim dedi 😑 umarım gerek kalmaz. Benim yaşım 31 canım. Tedavi bir süre düşünmüyorum. Korkuyorum açıkçası hoş düşünsem de yoğunum baya malesef gidemem de. Benim eşimde asıl sorun sonra çıktı ros değeri yüksekmiş. Daha ayrıntılı test isteyinsene bundan daha farklıydı eşimin testi. Gerçi onun icin de vitamin dışında çare yoktu ve onda işe yaradı vitaminler normale gelmişti tedavi öncesi. Hız değişmedi ama doktorlar doğal olması için de engel değil dedi ileri hızlı oranı. Morfolojiye ilişkin bir sorundan bahsetmediler o yüzden bilmiyorum onun nasıldı

Kızlar özellikle meraklibekleyis meraklibekleyis :) senin fikrin olacağını düşünüyorum mthfr a1298c heterozigot mutasyon rastlanmış yazıyor trambofoli panelinde diğer sonuçları bekledigim için doktora gitmiyorum. Bu nedir araştırdım ama net bir şey göremedim fikri olan var mı ?

Kızlar özellikle meraklibekleyis meraklibekleyis :) senin fikrin olacağını düşünüyorum mthfr a1298c heterozigot mutasyon rastlanmış yazıyor trambofoli panelinde diğer sonuçları bekledigim için doktora gitmiyorum. Bu nedir araştırdım ama net bir şey göremedim fikri olan var mı ?
Ayni sonuc bana da geldi 8ki mthfr degerindede bircok profesore gittim kesinlkle engel teskil etmiyor dedi canim ben cok korktum pihtilasma falanmi var die ama doktorlar hic takilma onemsiz dediler

Ayni sonuc bana da geldi 8ki mthfr degerindede bircok profesore gittim kesinlkle engel teskil etmiyor dedi canim ben cok korktum pihtilasma falanmi var die ama doktorlar hic takilma onemsiz dediler
Biraz araştırdım ben de önemli değilmiş çok fazla ancak genel anlamda yapımızda folik asit eksikiliği oluyormuş doktorum ne diyecek ona göre paylaşırım burada.

Back