• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Biraz araştırdım ben de önemli değilmiş çok fazla ancak genel anlamda yapımızda folik asit eksikiliği oluyormuş doktorum ne diyecek ona göre paylaşırım burada.
Aynen bitanem o yuzden ben folat kullanmistim solgarin folati. Folik asitin ana maddesi. Folik asit kimyasal hali oluyor. Ve bizim gibi hastalar ayni zmaanda bende hashimatoda cikti hashimatosu da olanlar bagirsaklrdan emilimi saglayamiyorumus. O yuzden folat kullanilmaliymis bende folat kullanmisyim hala ara sira iciyorum. Gecenletde test yaptirdim folik asitim cok cok iyi seviyede cikti.bayag yuksekti bende ise yaradi cnm.sende doktorun tavsiyelerini ve sana neler soyledigini yaz buraya merakettim bakalim ne dicek

Kızlar özellikle meraklibekleyis meraklibekleyis :) senin fikrin olacağını düşünüyorum mthfr a1298c heterozigot mutasyon rastlanmış yazıyor trambofoli panelinde diğer sonuçları bekledigim için doktora gitmiyorum. Bu nedir araştırdım ama net bir şey göremedim fikri olan var mı ?
Ayni sonuc bana da geldi 8ki mthfr degerindede bircok profesore gittim kesinlkle engel teskil etmiyor dedi canim ben cok korktum pihtilasma falanmi var die ama doktorlar hic takilma onemsiz dediler

evet kilyacim benim de pihtilasma testimde ayni sonuc cikmisti turk kadinlarinin genetik olarak bir ya da iki panelde pihtilasma mutlaka cikarmis zaten. hamile kalmaya engel teskil degil ama biyolojik olarak homosistein degerlerini etkiliyor bu degerde folik asit folat degerlerini etkiliyor hamile kal saglikla
insallah sonra folik asit degerine baktirarak takviye alip almaman gerektigine karar verirsin

Kızlar selam en sevdiğim başlık. Keşke güzel haberlerle gelebilsem. En son adet gecikmemi yazmıştım dr biraz daha bekle diyince ben 2. aya kadar bekledim 🤭 o da geçiyordu ki tam karar verdim randevu almaya bir baktım geldi. Çamur gibi ve çok az. Ve hiç hastalık emarem yok. Ağrı sızı şişkinlik hassasiyet filan. Neyse kürtaj sonrası 3 ay vaktiyle geldi. Eskiye nazaran az ama normal seviyede yine de. 4. Ay hiç gelmedi şu an 5. Ay ve çok az çamur gibi 😔 devamı gelir inşallah diyorum ve korkuyorum yapışıklık vs. değildir değil mi ? Şansıma bakın ki 3 ay rahim dinlensin dedik. Tam ay hadi bir umut diycem adetim kafayı yedi. Ben de yemek üzereyim. Umarım gören olur 🙄

Kızlar selam en sevdiğim başlık. Keşke güzel haberlerle gelebilsem. En son adet gecikmemi yazmıştım dr biraz daha bekle diyince ben 2. aya kadar bekledim 🤭 o da geçiyordu ki tam karar verdim randevu almaya bir baktım geldi. Çamur gibi ve çok az. Ve hiç hastalık emarem yok. Ağrı sızı şişkinlik hassasiyet filan. Neyse kürtaj sonrası 3 ay vaktiyle geldi. Eskiye nazaran az ama normal seviyede yine de. 4. Ay hiç gelmedi şu an 5. Ay ve çok az çamur gibi 😔 devamı gelir inşallah diyorum ve korkuyorum yapışıklık vs. değildir değil mi ? Şansıma bakın ki 3 ay rahim dinlensin dedik. Tam ay hadi bir umut diycem adetim kafayı yedi. Ben de yemek üzereyim. Umarım gören olur 🙄

canim sen bir doktora gitsen muayene olmasan bile bahsetsen bu durumdan iyi olur sanki

Kilyacim selam.. ben olumsuz haberimi aldiktan sonra senin pozitifnhaberini gormustum kismet nasip degilmis demekki:( psikolojimintoparladim bu ay tekrar baslayacagim

Kilyacim selam.. ben olumsuz haberimi aldiktan sonra senin pozitifnhaberini gormustum kismet nasip degilmis demekki:( psikolojimintoparladim bu ay tekrar baslayacagim
Canım malesef nasip değilmiş. Hayırlı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyor olacağız🤗

Merhaba. Transfer olacagim yakinda, bacaklarimda varis var. Sizce bu donemde varis corabi giymelimiyim yoksa giymemelimiyim.

Kızlaaar ne durumdasınızzz ? :) Bebişi dünyaya getiren var mı :)
Ben doğum yaptım canım. Bizim kız sabırsız cıktı erken geldi. Ama çok şükür bir problem olmadi. Rabbime çok şükürler olsun ki evimiz onun sesiyle yankılanıyor. Bu tarif edilmez mutluluğu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çocuk isteyenlere hamile kalmayı, hamile olanlara da hayirlisiyla sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin :emir_bebek: :KK200::dua:

Ben doğum yaptım canım. Bizim kız sabırsız cıktı erken geldi. Ama çok şükür bir problem olmadi. Rabbime çok şükürler olsun ki evimiz onun sesiyle yankılanıyor. Bu tarif edilmez mutluluğu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çocuk isteyenlere hamile kalmayı, hamile olanlara da hayirlisiyla sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin :emir_bebek: :KK200::dua:

Gözünüz aydin canim, Allah anali babali büyütsün

Hayırlı olsuuuuın çok sevindim. Amiiiin amiiiin inşallah. Kolay oldu mu doğumun ? 😊

Back