Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar Merhaba bende buraya uzun süredir yazamıyorum ama takip ediyorum. Malum belirtiler çok yoğundu ve çok şükür artık azaldı. 6. Ayimizdayiz yavaş yavaş alisverislerde yapılıyor. tatlı telaşlari yaşıyoruz. Rabbim çocuk bekleyen ve isteyen herkese bu günleri yaşamayı ve hayirlisiyla sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin.

Canim benim cok cok saglikli bir hamilelik diliyorum ❤❤

İyi olmanıza çok sevindim kızlar. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ve güzel duana amiin diyorum

Sağlıkla kucağına alacağın günlere canım

İyi olmanıza çok sevindim kızlar. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ve güzel duana amiin diyorum
Teşekkür ederiz kilyacığım. Sende hep iyi ol. O kadar içten istiyorum ki sizinde güzel haberler almanızı eminim yakında sizden de mujdeler alıcaz. dualarım hep bebek isteyenlerle birlikte

6. Ay ve sadece 2 kilo mu ? Kız bende 6. Ay ve 7 kilo... Ay ben öleyim nerelere gideyim. Aheyy aheyy aheyy

Çoookkkk sevindimmm canım yaa sağlıkla kucağına al inşallah uzun süredir görmediğin, tanidigin biriyle karşılaşmış gibi bi tuhaf oluo insan güzel haberlerle buluşalım

Çoookkkk sevindimmm canım yaa sağlıkla kucağına al inşallah uzun süredir görmediğin, tanidigin biriyle karşılaşmış gibi bi tuhaf oluo insan güzel haberlerle buluşalım
Kesinlikle öyle buranın enerjisi çok çok farklıydı. Herkesin derdi aynı herkes bir umut bekliyor. Hamile olduğunu öğrenen havalara uçuyor ah ne güzel günlerdi. Bu arada bebişlere ne isim koyuyorsunuz kızlar ? Karar verdiniz mi ?
Ben derdimin “Deva”sı olduğu için Deva koyacağım inşallah.

Teşekkür ederiz kilyacığım. Sende hep iyi ol. O kadar içten istiyorum ki sizinde güzel haberler almanızı eminim yakında sizden de mujdeler alıcaz. dualarım hep bebek isteyenlerle birlikte
Ah canım sağ olasın. Hamişlerin duası kabul olurmuş minik melekler size şahitlik ediyor çünkü inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…