- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Kuzummm cok tesekkurler kasilma kramp herhangi bir sikintin yok olmadi dimi??
hemen hemen hic yok ama ani hareketlerde oluyor bir de magnezyum eksikliginden gece bacaklarima
kramp giriyor :/
Canim benim cok cok saglikli bir hamilelik diliyorum ❤❤Kızlar,
O kadar uzun zaman oldu ki buraya girmeyeli. Bi anda aklıma geldi acaba kızlar napıyor diye. Gerçekten bu topiğin enerjisi çok farklıydı. Bende 6. Aydayım henüz 2 kilo alarak hamileliğe devam ediyorumumarım sizlerde iyisinizdir. Sağlıkla sevgiyle kalın
İyi olmanıza çok sevindim kızlar. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ve güzel duana amiin diyorumKızlar Merhaba bende buraya uzun süredir yazamıyorum ama takip ediyorum. Malum belirtiler çok yoğundu ve çok şükür artık azaldı. 6. Ayimizdayizyavaş yavaş alisverislerde yapılıyor. tatlı telaşlari yaşıyoruz. Rabbim çocuk bekleyen ve isteyen herkese bu günleri yaşamayı ve hayirlisiyla sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin.
Sağlıkla kucağına alacağın günlere canımKızlar,
O kadar uzun zaman oldu ki buraya girmeyeli. Bi anda aklıma geldi acaba kızlar napıyor diye. Gerçekten bu topiğin enerjisi çok farklıydı. Bende 6. Aydayım henüz 2 kilo alarak hamileliğe devam ediyorumumarım sizlerde iyisinizdir. Sağlıkla sevgiyle kalın
Teşekkür ederiz kilyacığım. Sende hep iyi ol. O kadar içten istiyorum ki sizinde güzel haberler almanızı eminim yakında sizden de mujdeler alıcaz. dualarım hep bebek isteyenlerle birlikteİyi olmanıza çok sevindim kızlar. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ve güzel duana amiin diyorum
6. Ay ve sadece 2 kilo mu ? Kız bende 6. Ay ve 7 kilo... Ay ben öleyim nerelere gideyim. Aheyy aheyy aheyyKızlar,
Çoookkkk sevindimmm canım yaa sağlıkla kucağına al inşallahKızlar,
İlk aylarda bulantıdan dolayı 4 kilo zayıfladım şuan sadece 2 kilo almışım. Kimse 6 aylık hamile olduğuma inanmıyor6. Ay ve sadece 2 kilo mu ? Kız bende 6. Ay ve 7 kilo... Ay ben öleyim nerelere gideyim. Aheyy aheyy aheyy
Kesinlikle öyle buranın enerjisi çok çok farklıydı. Herkesin derdi aynı herkes bir umut bekliyor. Hamile olduğunu öğrenen havalara uçuyor ah ne güzel günlerdi. Bu arada bebişlere ne isim koyuyorsunuz kızlar ? Karar verdiniz mi ?Çoookkkk sevindimmm canım yaa sağlıkla kucağına al inşallahuzun süredir görmediğin, tanidigin biriyle karşılaşmış gibi bi tuhaf oluo insan güzel haberlerle buluşalım
6. Ay ve sadece 2 kilo mu ? Kız bende 6. Ay ve 7 kilo... Ay ben öleyim nerelere gideyim. Aheyy aheyy aheyy
İlk aylarda bulantıdan dolayı 4 kilo zayıfladım şuan sadece 2 kilo almışım. Kimse 6 aylık hamile olduğuma inanmıyorSende çok almamışsın ama idealdir bence.
Ah canım sağ olasın. Hamişlerin duası kabul olurmuş minik melekler size şahitlik ediyor çünküTeşekkür ederiz kilyacığım. Sende hep iyi ol. O kadar içten istiyorum ki sizinde güzel haberler almanızı eminim yakında sizden de mujdeler alıcaz. dualarım hep bebek isteyenlerle birlikte
ben daha 6. ayi gormeden 13 kgdoktorum dalga geciyor kizin adina fiyonk makarna koyacakmisiz
Ilk aylar maalesef bende verdim. Yeni yeni başladım almaya inşallah dediğin gibi idealdirİlk aylarda bulantıdan dolayı 4 kilo zayıfladım şuan sadece 2 kilo almışım. Kimse 6 aylık hamile olduğuma inanmıyorSende çok almamışsın ama idealdir bence.
Ay o fiyonk makarnayı yerim teyzesinin tatlısıben daha 6. ayi gormeden 13 kgdoktorum dalga geciyor kizin adina fiyonk makarna koyacakmisiz
Ah canım sağ olasın. Hamişlerin duası kabul olurmuş minik melekler size şahitlik ediyor çünküinşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?