Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Benimki göstermiyor kendini yarın tekrar kontrol var umarın belli eder Hala mide bulantılarım bitmedi çok kötü
Inşallah gösterir seninki de yeter ki sağlıklı olsunlar ama insan merak ediyor işte bende de bulantılar devam ediyor hala maaalesef. Mecburen bulantı ilacı kullanıyorum yoksa çok kötü oluyorum

yeni girdim sayfaya cnm bende olmadım daha hala.. lekelenmede olmadı hiç
Benim her zamankinden daha kısa ama normal oldu. Ancak bir problemim var. O da çok acı çekiyorum birliktelikten. Öncede olurdu bazen ama bu sefer baya baya yanma ve ağrı. Henüz muayene olma fırsatım olmadı. Siz de böyle bir problem var mı ?

Canım Nasılsın ? Sana da sorayım dedim. Kürtaj sonrası birliktelikleriniz de sancı oluyor mu? Ciddi yanma ve acı duyuyorum ben doktora gitme fırsatım da olmadı henüz

yok cnm öyle bi problemim bnm

Arkadaşlar elimde 3 kutu Gonal F, 3 kutu Cetrodite ve 1 adet gonal f enjeksiyon kalemi var.İstanbul'da ikamet ediyorum.İsteyene piyasanın yarı fiyatına vereceğim.

Canım Nasılsın ? Sana da sorayım dedim. Kürtaj sonrası birliktelikleriniz de sancı oluyor mu? Ciddi yanma ve acı duyuyorum ben doktora gitme fırsatım da olmadı henüz
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?şöyle anlatayım benim 12 temmuzdu kürtaj.doktorum bir hafta sonra ilişki olabilir demişti.benim kanamam uzun sürdü, bitene kadar bekledim.sonrasında sancı,ağrı oluyordu ama ilişki sırasında,sonrasında yanma vs.yoktu..16 ağustosta adet oldum zaten.adetten sonra daha da rahat oldu açıkçası.Rahim toparlanmaya çalıştığından ağrı olması normal bence.

Biraz geç girdim yaşadıklarımdan sonra siteye de girmek içimden gelmiyordu , eşim tekrar test yaptırdı vitamin küründen sonra hala çok kötü değerleri ... bir daha denemek istemiyorum...
fsh yüksek yazmışsın , yaş kaçtı ? Fsh yükselmeye başladıysa vajinal kuruluk olabilir , bu da agrı yapıyor olabilir sanırım östrojenli jeller vs öneriliyor .. doktorla konuşup mutlaka hormonal testlerini yaptır

Fsh 15 çıktı yaş 31 canım. Bilmiyorum Öyle böyle bir ağrı değildi. Gitme fırsatım olmadı. Gideceğim inşallah. Doktor ile telefonda görüşebildim kürtaj sonrası sapmalar olur dedi ama ben onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum fsh 'ın. Rezerv azlığı neden oldu sanırım

Canım ben ilk adete kadar bekledim müthiş bir yanma sanki yaraya tuz basıyorlar bakalım hala dr a gidemedim.

Canım ben ilk adete kadar bekledim müthiş bir yanma sanki yaraya tuz basıyorlar bakalım hala dr a gidemedim.
Umarım kötü birşey yoktur canim ve eski sagligina bir an once kavuşursun.esin de temizliğine dikkat etsin sonuçta rahim hala hassas.enfeksiyon kapmaya müsait

Umarım kötü birşey yoktur canim ve eski sagligina bir an once kavuşursun.esin de temizliğine dikkat etsin sonuçta rahim hala hassas.enfeksiyon kapmaya müsait
Amin canım sağ ol. Gerçekten bunaldım ve çok hassaslaştırmaya başladı bu konu beni.

Amin canım sağ ol. Gerçekten bunaldım ve çok hassaslaştırmaya başladı bu konu beni.
canımm o kadar zor bir süreç ki Rabbim yardımcımız olsun.kürtajdan sonra ilişkiye girerken kendimi bakire gibi hissediyordum çok korkuyodum ağrıyacak diye sanki ilk gece gibi..çok şükür geçti emin ol kendini rahat bırakınca süreç daha kolay atlatılıyor.benim de 2 hafta çok ağrıdı , dediğim gibi adetten sonra daha rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…