Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım oncelikle çok geçmiş olsun. Bu arada tevekkullü oluşuna bayıldım. Rabbim en kısa sürede mükafatını versin inşallah

Sayfayı nifty testi yorumlarını ararken buldum. Rabbim hamilelik yaşayanların evladını hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaybedenleri de çok iyi anlıyorum onlara da en kısa zamanda tekrar o heyecanı yaşatsın ve kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Dünyanın en zor imtihanı evlattan yana geçirilen imtihan...
Eğer sakıncası yoksa nifty yaptıran var mı ve fiyatlar nedir, taksit imkanı oluyor mu, yazabilirseniz çok sevinirim

Unutmak pek mümkün değil ama Allah hafifletecek şekilde sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallah. Eskisi kadar acıtmasa da böyle bir şey görüyorsun bir şey oluyor yine canı acıyor insanın. Rabbim beterinden sakınsın. Akrabamız doğumda kaybetti bebeğini. Öyle büyük acılar var ki. Allah ım uzak etsin hepsini.

Amin canım bana ilk regl de gel dedi nasipse. Bir de size de sormuş olayım kızlar kanım eskiden normal kırmızı idi. Şimdi nerdeyse siyah. Kürtaj öncesi kan alıp bazı testler yaptılar. O anda kanımın rengi çook koyu geldi. Sizde yaşadınız mı ? O kadar kan sulandırıcıya sizce açık olması gerekmez miydi? Yoksa gebelikten mi öyleydi? Ah o beta hcg nasıl yüksekti Doktor hemen düşmez zaten dedi. Ah ah ah...

Canım sende cogul gebelik mi yaşıyorsun. Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Randevum ayın 18 inde. Ikili tarama yapmayacağını farkli testlerede yonlendirebilecegini söylemişti doktorum ama tam da detaylı açıklamadı. Bende kontrol randevumda ogrenicem

Bazen vücut susuz olunca kan rengi koyu olabiliyor canim.ondandir belki.bu arada kürtaj öncesi ne testi yapıldı ki?

Bazen vücut susuz olunca kan rengi koyu olabiliyor canim.ondandir belki.bu arada kürtaj öncesi ne testi yapıldı ki?
Çok da su içtim eskiye nazaran sanki çamur kan değilde. Korkmuştum. Klasik kan sayımı ve pıhtılaşma ile ilgili yapıldı. Anestezi onayını alabilmek için. Bir de kan bankasında kan grubuma eşleşen kan var mı diye sanırım her müdahale de yapılıyor. Olası bir kan kaybına yönelik.

Benim doğal gebelik tek bebek. Sanırım çoğul gebeliklerde 2’li test doğru yanıt vermeyebiliyormuş ama nifty de durum nedir bilemiyorum

Evet olabilir daha öncesinde ameliyat olduğum icin bana yapılmadı. Sen ameliyat falan geçirmediysen ondan yapilmistir

Amin cnm benm de aklıma geliyo ya kucağıma alınca kaybetseydim diyorum.. belkide rabbim daha büyük acı yaşatmamak için böylesini yaşattı deyip şükrediyorum

Evet olabilir daha öncesinde ameliyat olduğum icin bana yapılmadı. Sen ameliyat falan geçirmediysen ondan yapilmistir
Çok küçükken geçirmiştim. Bilmem anestezi prosedürü gereği dedi doktor. Üniversite hastanesi idi ya. Orada biraz daha incik cincik bakıyorlar. Belki araştırma için bile olabilir. O an pek de üzerinde durmadım canım

Doğrudur canim ben de ilk üniversite hastanesinde denememi yaptigimda yumurta toplamadan önce yapıldı.sonra bademcik ameliyati oldum ozelde onda da yapıldı.bu denememde gerek görmediler sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…