Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar bu yapılan testler sonucu Allah ım uzak etsin herkesten bir sorun çıksa tedavi olacağını zannetmiyorum. Allah korusun Rabbim uzak etsin aldırmak için mi ? Niye yapılır.
Çok emin değilim ama 2li, 3lü, 4lü test yaptırman ve onları takip etmene gerek kalmıyor sanırım bu testi yaptırınca O yüzden tercih etmişti benim çevremdekiler diye hatılrlıyorum

Çok emin değilim ama 2li, 3lü, 4lü test yaptırman ve onları takip etmene gerek kalmıyor sanırım bu testi yaptırınca O yüzden tercih etmişti benim çevremdekiler diye hatılrlıyorum
O testleri de duydum ama mantığını tam anlamıyorum. Bazı doktorlar yaptırmıyormuş zaten. Çoğul gebelikte o ikili testler filan pek anlamlı değilmiş onu okumuştum. Ah ya ne zor şey anne olmak, kadın olmak. Rabbim bu endişeleri kimselere yaşatmasın. Çarşamba doktorum acaba bilgi verir mi bu konuda sorayım bir. Merak ettim.

Maşallahh
Bebeği gördün mü ? Büyümüş mü nasıldı ? Ben de yarin gidecem

Maşallah elleri kolları cıkmış hareket ediyordur şimdi bu haftalarda

Gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın. Ben de çarşamba gideceğim bakalım

Testin detayı ve fiyatı hakkında bilgi aldığında bizi de bilgilendirebilir misin? Çok teşekkürler.
Şimdi çıktım doktordan. İkiz gebeliklerde ikili yapmıyoruz dedi. Özel sağlık sigortalı fiyatı 2400. 17 temmuz da perinatoloji randv. verdiler ona göre nifty testini yaparız dedi.

Kızlar Allah rızası için biri bişey söylesin yoksa çıkdırıcaamm!!! Adetim 4 gün geçti hala gelmedi dün kan verdim gebelik yok dediler kadın doğumda anormal hiç bi durum yok. Kasık ağrılarım için tomografi çekindim apantisitden şüpelendik doktor yarın belli olacak ama bugün 5 gün olacak hala adetim gelmedi ve sağlıksal hiç bi sorunumda yok stresimde yok zaten istemiyorum ama hiç gecikmedi 28.gün mutlaka gelirdi regl sancım var ama kanama yok geç döllenme de kan testi yanılabilirmi lütfen cevaplayın

Canım çok bilgim yok ama oluyor. Normalde benim de hiç şaşmazdı ama bir iki kere böyle gecikme yaşamıştım. Bir sorun da yoksa hastalıksal gelir diye düşünüyorum adetin. Hatta spor yaptığım bir ay gecikme ve lekelenme yaşayıp heveslenmiştim ama spor da kendimi zorladığım için olduğunu öğrenmiştim. Yani her zaman
düzenli diye hiç şaşmaz olmuyor. Sen yinede ilaç filan alma dikkat et.

Gittim cnm kesem bozulmuş kan değerim düşmeye başlamış kalp atışı da duyulmadı bebeğim de küçülmüş göremedi yarın kürtaj olcam
Canım çok üzüldüm ya ben de senden gelecek güzel haberi bekliyodum çünkü durumlarımız aynıydı.umarim en kısa zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…