• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Hepiniz tek tek sağolun kızlar teşekkür ederim dualarınız için.. inşallah sizin güzel ilerler gebeliginiz dualarım sizinle zor bi durummuş gerçekten farklı bi yıkım yasiyo insan bastan negatif haberi almayı yeğlerdim açıkçası böyle olması farklı etkiliyo.. dualarım sizinle olacak sizde dualarınızda beni unutmayın.. yarın operasyon sorunsuz geçer inşallah onun için de dua edin bana hepinize iyi geceler

Hepiniz tek tek sağolun kızlar teşekkür ederim dualarınız için.. inşallah sizin güzel ilerler gebeliginiz dualarım sizinle zor bi durummuş gerçekten farklı bi yıkım yasiyo insan bastan negatif haberi almayı yeğlerdim açıkçası böyle olması farklı etkiliyo.. dualarım sizinle olacak sizde dualarınızda beni unutmayın.. yarın operasyon sorunsuz geçer inşallah onun için de dua edin bana hepinize iyi geceler

Canim dualarimiz seninle..her sey yolunda gider insallah..bence güzel bi tatil yap yapabilirsen, stresini üzüntünü atmaya çalış..her sey gönlünce olsun 🙏

Allah razı olsun canım. Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın. Dikkat et kendine. Dualarımız seninle...

Kizlar hepinize günaydın. Y yasemin hafsaaa çok üzüldüm canim. Inş sorunsuz bi kürtaj geçer ve yoluna kaldigin yerden devam edersin. Tabiki önce psikoloji. Kizlar ben su icemiyorum ya mide bulantisindan doktorum serum önermişti cuma kontrol randevum var O zaman serum takviyesi alicam. Benim durumumda olan varmi

Kizlar hepinize günaydın. Y yasemin hafsaaa çok üzüldüm canim. Inş sorunsuz bi kürtaj geçer ve yoluna kaldigin yerden devam edersin. Tabiki önce psikoloji. Kizlar ben su icemiyorum ya mide bulantisindan doktorum serum önermişti cuma kontrol randevum var O zaman serum takviyesi alicam. Benim durumumda olan varmi
Günaydın canım. Çok su içemiyorum ama mide bulantısı kaynaklı değil. O yüzden bilgim yok ama serum uygulandığını duymuştum yetersiz sıvı alımında.

Nasıl oldun. Dr muayenen umarım iyi geçer canım
Merhaba canım
Kontrolüm öğleden sonra .::
Gece hiç uyuyamadım diyebilirim
Midem çok bulandı karın ve bel ağrısı devam etti
Bağırsaklarım gurul gurul
Çok Yorgun’um gecemden dolayı ve gerginim Dr ne diyecek diye

Bana premesis isminde bir takviye verdi dr
Gece bulantıdan fena olunca ondan içtim biraz sakinleştim
Taze zencefil i suya atıyorum o suyu içip zencefili yiyorum
Sarı leblebi de biraz sakinleştiriyo

Allah yardımcın olsun canım bunda da vardır bir hayır elbette zor bir durum içinde bir can var ama sonra ellerinden kayıp gidiyor.Ama biz güçlü kadınlarız bu aşamalara gelmek bile bir cesaret.Umut ve ümit edicez.İnşallah en kısa zamanda mucizen gelir sana

Merhaba canım
Kontrolüm öğleden sonra .::
Gece hiç uyuyamadım diyebilirim
Midem çok bulandı karın ve bel ağrısı devam etti
Bağırsaklarım gurul gurul
Çok Yorgun’um gecemden dolayı ve gerginim Dr ne diyecek diye
Kanaman yoksa diğer şeyler Oluyor canım. Ben de oluyor bazen artıyor. Inşallah güzel geçer kontrolün

Back