- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Benim de. Iyice korkmaya başladım. Bugün belim tutulmuş eğilemiyorum bile. Güzel haberlerle inşallah...Çarşamba günü canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de. Iyice korkmaya başladım. Bugün belim tutulmuş eğilemiyorum bile. Güzel haberlerle inşallah...Çarşamba günü canim
Canım bol su iç, stres yapma yat hiç kalkma dinlen. Eğer kırmızıya dönerse hemen hastaneye git bekleme.Karnım belim ağrıuor kahve alıntım geldi yarın Dr günüm ama ben çok gerildim ya
Inşallah güzel olur herşey moral bozmak yok.En güzeli en hayirlisi olsun hakkımızda..Benim de. Iyice korkmaya başladım. Bugün belim tutulmuş eğilemiyorum bile. Güzel haberlerle inşallah...
İçmeyw çalışıyorum da içtikçe de midem bulanıyorCanım bol su iç, stres yapma yat hiç kalkma dinlen. Eğer kırmızıya dönerse hemen hastaneye git bekleme.
Ah canım çok zorlu sabır gerektiren uzun bir yol. İnşallah sonu güzel olsun.İçmeyw çalışıyorum da içtikçe de midem bulanıyor
İnsanın modu nasıl düşüyor ya
Amiin canım amiinInşallah güzel olur herşey moral bozmak yok.En güzeli en hayirlisi olsun hakkımızda..
İnşallahAh canım çok zorlu sabır gerektiren uzun bir yol. İnşallah sonu güzel olsun.
Gittim cnm kesem bozulmuş kan değerim düşmeye başlamış kalp atışı da duyulmadı bebeğim de küçülmüş göremedi yarın kürtaj olcam
Çok üzüldüm canım Bundan sonrası için herşey gönlünce olsun inşallah Dualarım seninleGittim cnm kesem bozulmuş kan değerim düşmeye başlamış kalp atışı da duyulmadı bebeğim de küçülmüş göremedi yarın kürtaj olcam
Hepiniz tek tek sağolun kızlar teşekkür ederim dualarınız için.. inşallah sizin güzel ilerler gebeliginiz dualarım sizinle zor bi durummuş gerçekten farklı bi yıkım yasiyo insan bastan negatif haberi almayı yeğlerdim açıkçası böyle olması farklı etkiliyo.. dualarım sizinle olacak sizde dualarınızda beni unutmayın.. yarın operasyon sorunsuz geçer inşallah onun için de dua edin bana hepinize iyi geceler
Inşallah cnm çalışmayı düşünüyorum bakalım hemen denemek istemiyorum arkasınaCanim dualarimiz seninle..her sey yolunda gider insallah..bence güzel bi tatil yap yapabilirsen, stresini üzüntünü atmaya çalış..her sey gönlünce olsun
Allah razı olsun canım. Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın. Dikkat et kendine. Dualarımız seninle...Hepiniz tek tek sağolun kızlar teşekkür ederim dualarınız için.. inşallah sizin güzel ilerler gebeliginiz dualarım sizinle zor bi durummuş gerçekten farklı bi yıkım yasiyo insan bastan negatif haberi almayı yeğlerdim açıkçası böyle olması farklı etkiliyo.. dualarım sizinle olacak sizde dualarınızda beni unutmayın.. yarın operasyon sorunsuz geçer inşallah onun için de dua edin bana hepinize iyi geceler
Nasıl oldun. Dr muayenen umarım iyi geçer canımİçmeyw çalışıyorum da içtikçe de midem bulanıyor
İnsanın modu nasıl düşüyor ya
Günaydın canım. Çok su içemiyorum ama mide bulantısı kaynaklı değil. O yüzden bilgim yok ama serum uygulandığını duymuştum yetersiz sıvı alımında.Kizlar hepinize günaydın. Y yasemin hafsaaa çok üzüldüm canim. Inş sorunsuz bi kürtaj geçer ve yoluna kaldigin yerden devam edersin. Tabiki önce psikoloji. Kizlar ben su icemiyorum ya mide bulantisindan doktorum serum önermişti cuma kontrol randevum var O zaman serum takviyesi alicam. Benim durumumda olan varmi
Merhaba canımNasıl oldun. Dr muayenen umarım iyi geçer canım
Bana premesis isminde bir takviye verdi drKizlar hepinize günaydın. Y yasemin hafsaaa çok üzüldüm canim. Inş sorunsuz bi kürtaj geçer ve yoluna kaldigin yerden devam edersin. Tabiki önce psikoloji. Kizlar ben su icemiyorum ya mide bulantisindan doktorum serum önermişti cuma kontrol randevum var O zaman serum takviyesi alicam. Benim durumumda olan varmi
Allah yardımcın olsun canım bunda da vardır bir hayır elbette zor bir durum içinde bir can var ama sonra ellerinden kayıp gidiyor.Ama biz güçlü kadınlarız bu aşamalara gelmek bile bir cesaret.Umut ve ümit edicez.İnşallah en kısa zamanda mucizen gelir sanaHepiniz tek tek sağolun kızlar teşekkür ederim dualarınız için.. inşallah sizin güzel ilerler gebeliginiz dualarım sizinle zor bi durummuş gerçekten farklı bi yıkım yasiyo insan bastan negatif haberi almayı yeğlerdim açıkçası böyle olması farklı etkiliyo.. dualarım sizinle olacak sizde dualarınızda beni unutmayın.. yarın operasyon sorunsuz geçer inşallah onun için de dua edin bana hepinize iyi geceler
Kanaman yoksa diğer şeyler Oluyor canım. Ben de oluyor bazen artıyor. Inşallah güzel geçer kontrolünMerhaba canım
Kontrolüm öğleden sonra .::
Gece hiç uyuyamadım diyebilirim
Midem çok bulandı karın ve bel ağrısı devam etti
Bağırsaklarım gurul gurul
Çok Yorgun’um gecemden dolayı ve gerginim Dr ne diyecek diye