- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Nadiren de olsa tansiyon sorunu yaşıyorum oluyor öyle 16 17 lere çıkıyordu. Normalde 11 10 gibidir benim 12 de bile baş ağrım olur. Damarlarım patlayacak zannediyordum yükseldiğinde. Vücudum titriyor anlatamam çok kötü oluyorum. Acil de dil altı ile ağrı kesici iğne yapıyorlar. Allah a duam umarım yaşamam ama olurda yaşarsam zaten çoğul gebelikler iki kat daha meyilli oluyormuş diyabet ve tansiyona. En uygun ilaç ve tedavi ne olur onu konuşacağım. Hamile olmadan önce muayene olmuştum kalp ile ilgili bir problem yoktu. Ailemde tansiyon var ve stresli bir dönemdi son iki yıl benim için ona bağlıyorum. Ancak stres illa devam ediyor gebelikte yatkınlığı arttırıyor ve tehlikeli her açıdan o yüzden canım.
Canım progestan vajinal kullanıyorsan o bana hep öyle ıslak ıslak yapıyordoktorum limon görünce ağzının sulanması gibi rahmin gebelikte tepkisi akıntı artışı yapar dedi bana. Ped kesinlikle kullanma çamaşırını değiştir kot giyme dar giyme mümkünse etek elbise giy. Pamuklu çamaşır kullan. Akıntı mantar yapmasın dedi. Özellikle havalar sıcak ciddi mantar riski oluşur gebelerde dedi.
Evet öyle dedi doktorEvet canim progestan fitil kullaniyorum. Ped kullanmadan nasil olucak ki yais yerine camasir götüreyim yanımda bari
Hemde nasıl cnm bende vajinal jel kullanıyorum onun etkisi galiba sık sık çamaşır degistiriyorum rahatsız ediyoBenim bel ağrim oluyor sabah kalkinca ve ayakta kalınca. Bi de adet sızısi gibi hafif sizi oluyor ara ara. Ya kizlar akinti oluyor mu sizde ? Gecen resmen altıma işemiş gibi oldum
Kasık ağrısı bugün ayakta kalinca rahatsız etti beni ya.. ütü yapiyim dedim o da maşallah bayağı birikmişBenim bugün kasıklarımda batma ve bel ağrım vardı canım
Canım rahatsız olduğun an bırak iş yapma. Ben hiç ütü yapmadım mesela daha yeni yeni hareket ediyorum. Öyle ayakta durmalı kuvvet kullanmalı işler yapmıyorum. Ev dahi süpürmedim daha.Kasık ağrısı bugün ayakta kalinca rahatsız etti beni ya.. ütü yapiyim dedim o da maşallah bayağı birikmiş
Tam olarak doğru sonuç verilmiyormuş. Bunun için ben nifty testi yaptıracağım.Kizlar ikiz gebeliklerde ikili ve 3 lü test yapilmiyormus bilgisi olan var mi
Dinlenerek yaptım ama bugün diğer günlere göre sanki biraz daha ayakta kaldım ondan biraz daha fazla hissettim sanırımCanım rahatsız olduğun an bırak iş yapma. Ben hiç ütü yapmadım mesela daha yeni yeni hareket ediyorum. Öyle ayakta durmalı kuvvet kullanmalı işler yapmıyorum. Ev dahi süpürmedim daha.
Ilk defa duydum canim nifty testi. Detaylı ultrason gibi biseymiTam olarak doğru sonuç verilmiyormuş. Bunun için ben nifty testi yaptıracağım.
Ilk defa duydum canim nifty testi. Detaylı ultrason gibi biseymiTam olarak doğru sonuç verilmiyormuş. Bunun için ben nifty testi yaptıracağım.
Bir de harmony test varmış. Hepsi aynı şey mi anlayamadım. Bir de 10. Haftada mı yapılabiliyor bu testler, bilgin var mı canım?Tam olarak doğru sonuç verilmiyormuş. Bunun için ben nifty testi yaptıracağım.
Testler konusunda benimde hiç bilgim yokBir de harmony test varmış. Hepsi aynı şey mi anlayamadım. Bir de 10. Haftada mı yapılabiliyor bu testler, bilgin var mı canım?
Anneden kan alınıp bebegin bütün genetigine bakılıyor. 15 gün içinde de sonuç çıkıyormuş.Il
Ilk defa duydum canim nifty testi. Detaylı ultrason gibi biseymi
O testi tam bilmiyorum ama sanırım aynıdır. Evt 10. haftadan itibaren yapılıyor. Yarın tam 10 haftalık olcam. Bugün dr randv. var. Ona göre haftaiçi yaptırcam.Bir de harmony test varmış. Hepsi aynı şey mi anlayamadım. Bir de 10. Haftada mı yapılabiliyor bu testler, bilgin var mı canım?
Anneden kan alınıp bebegin bütün genetigine bakılıyor. 15 gün içinde de sonuç çıkıyormuş.
Yok canım, benimki tek. Birçok arkadaşım bu testlerden yaptırdı ve 2’li, 3’lü test yaptırmadılar. Sadece anneden kan alınarak yapılan bir test.Testler konusunda benimde hiç bilgim yoksenin çoğul gebelik miydi canım ?
Testin detayı ve fiyatı hakkında bilgi aldığında bizi de bilgilendirebilir misin? Çok teşekkürler.O testi tam bilmiyorum ama sanırım aynıdır. Evt 10. haftadan itibaren yapılıyor. Yarın tam 10 haftalık olcam. Bugün dr randv. var. Ona göre haftaiçi yaptırcam.
Olumsuz bir sonuç çıkarsa tedavi için mi bu test ?Sanirim turkiyede yapilmiyor o testler. Kan örneği yurtdışına gönderiliyor, 2bin tl civariydi nisanda yaptırdı bi yakınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?