Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Öncesinde önlem almakta fayda var tabi ki canim ama umarim öyle bi durum yaşamazsin, icini ferah tut

Evet canim progestan fitil kullaniyorum. Ped kullanmadan nasil olucak ki ya is yerine camasir götüreyim yanımda bari

Benim bel ağrim oluyor sabah kalkinca ve ayakta kalınca. Bi de adet sızısi gibi hafif sizi oluyor ara ara. Ya kizlar akinti oluyor mu sizde ? Gecen resmen altıma işemiş gibi oldum
Hemde nasıl cnm bende vajinal jel kullanıyorum onun etkisi galiba sık sık çamaşır degistiriyorum rahatsız ediyo

Kasık ağrısı bugün ayakta kalinca rahatsız etti beni ya.. ütü yapiyim dedim o da maşallah bayağı birikmiş
Canım rahatsız olduğun an bırak iş yapma. Ben hiç ütü yapmadım mesela daha yeni yeni hareket ediyorum. Öyle ayakta durmalı kuvvet kullanmalı işler yapmıyorum. Ev dahi süpürmedim daha.

Canım rahatsız olduğun an bırak iş yapma. Ben hiç ütü yapmadım mesela daha yeni yeni hareket ediyorum. Öyle ayakta durmalı kuvvet kullanmalı işler yapmıyorum. Ev dahi süpürmedim daha.
Dinlenerek yaptım ama bugün diğer günlere göre sanki biraz daha ayakta kaldım ondan biraz daha fazla hissettim sanırım

Bir de harmony test varmış. Hepsi aynı şey mi anlayamadım. Bir de 10. Haftada mı yapılabiliyor bu testler, bilgin var mı canım?
O testi tam bilmiyorum ama sanırım aynıdır. Evt 10. haftadan itibaren yapılıyor. Yarın tam 10 haftalık olcam. Bugün dr randv. var. Ona göre haftaiçi yaptırcam.

Kızlar bu yapılan testler sonucu Allah ım uzak etsin herkesten bir sorun çıksa tedavi olacağını zannetmiyorum. Allah korusun Rabbim uzak etsin aldırmak için mi ? Niye yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…