• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar başağrım hiç geçmiyor
Eş zamanlı bulantı yaşıyorum ve çok zor , böyle başağrısı sürekli olanlar var mı?
Napsam bilemiyorum

Canım merhaba. Ikizlerimle 9uncu haftamizdayiz. 5 temmuzda randevum var. O zaman keseler tek mi ayrımı. Doktorum bilgilendirecek. Sen naptin ne durumdasın. Öğrendim mi keseler tek mi ayrı mi. Canım 12inci haftaya kadar tup bebek doktorumla devam edicem. Ama sonrasını bilmiyorum. Doktorum prof aslında takip ve dogumlarida yaptırıyo. Kararsızım sen hangi sehirdesin. Ankaradaki arkadaşlarımın riskli gebelik önerisi varsa fikir versin lutfen

Ben de ankaradayim bir arkadasim umit korucuoglu’nu onermisti. ben simdilik kendi doktorumla devam ediyorum

Canım merhaba. Ikizlerimle 9uncu haftamizdayiz. 5 temmuzda randevum var. O zaman keseler tek mi ayrımı. Doktorum bilgilendirecek. Sen naptin ne durumdasın. Öğrendim mi keseler tek mi ayrı mi. Canım 12inci haftaya kadar tup bebek doktorumla devam edicem. Ama sonrasını bilmiyorum. Doktorum prof aslında takip ve dogumlarida yaptırıyo. Kararsızım sen hangi sehirdesin. Ankaradaki arkadaşlarımın riskli gebelik önerisi varsa fikir versin lutfen
Benim 3 temmuz da randevum var canım. Bakalım neler söyleyecek benim de 8.haftaya gelmiş oluyor 3 temmuz da. Aynen tüp bebek doktoruma gideceğim aşırı yoğun. İzmir de doktorum. Kendisi ne diyecek ona göre direkt kendisine soracağım riskli gebelik konusunda doktor önerisini.

Kızlar merhaba, 7+3teyim Gögüslerimdeki sızlama ve acı dünden bu yana kayboldu, böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Canım senin transferin hangi gün olmuştu? Göğüs konusunda benim sürekli ağrımadı zaten ara ara özellikle sabahları hassas olup sonra dağılıyor. Çok büyük bir göğüş ağrısı vs. yaşamadım.

Kizlar ne var ne yok ? Yarin ogleden sonra kontrolum var, ilaçları ne zaman bırakacagima karar vericek ona göre tüp bebek doktorum. Allah hepimizin yardımcısi olsun, hayirlisiyla su ilk 3 ayi atlatiriz insallah
İnşallah güzel geçer canım muayenen. Bugün şimdi ne olduğunu söylemeyeyim ama bulgurlu bir şey canım bayadır istiyordu yedim yedim bir güzel uyumuşum üstüne kalktım hem baş ağrım var hem de midem berbat. Yeni yeni düzeliyor. Salı günü kardiyologa randevu aldım çarşamba da muayenem var. Kontrol için heyecanlıyım.

İnşallah güzel geçer canım muayenen. Bugün şimdi ne olduğunu söylemeyeyim ama bulgurlu bir şey canım bayadır istiyordu yedim yedim bir güzel uyumuşum üstüne kalktım hem baş ağrım var hem de midem berbat. Yeni yeni düzeliyor. Salı günü kardiyologa randevu aldım çarşamba da muayenem var. Kontrol için heyecanlıyım.

Kardiyolog niye canim ?

Kardiyolog niye canim ?
Nadiren de olsa tansiyon sorunu yaşıyorum oluyor öyle 16 17 lere çıkıyordu. Normalde 11 10 gibidir benim 12 de bile baş ağrım olur. Damarlarım patlayacak zannediyordum yükseldiğinde. Vücudum titriyor anlatamam çok kötü oluyorum. Acil de dil altı ile ağrı kesici iğne yapıyorlar. Allah a duam umarım yaşamam ama olurda yaşarsam zaten çoğul gebelikler iki kat daha meyilli oluyormuş diyabet ve tansiyona. En uygun ilaç ve tedavi ne olur onu konuşacağım. Hamile olmadan önce muayene olmuştum kalp ile ilgili bir problem yoktu. Ailemde tansiyon var ve stresli bir dönemdi son iki yıl benim için ona bağlıyorum. Ancak stres illa devam ediyor gebelikte yatkınlığı arttırıyor ve tehlikeli her açıdan o yüzden canım.

Benim bel ağrim oluyor sabah kalkinca ve ayakta kalınca. Bi de adet sızısi gibi hafif sizi oluyor ara ara. Ya kizlar akinti oluyor mu sizde ? Gecen resmen altıma işemiş gibi oldum 😂🙈🙈🙈
Canım progestan vajinal kullanıyorsan o bana hep öyle ıslak ıslak yapıyor 😬 doktorum limon görünce ağzının sulanması gibi rahmin gebelikte tepkisi akıntı artışı yapar dedi bana. Ped kesinlikle kullanma çamaşırını değiştir kot giyme dar giyme mümkünse etek elbise giy. Pamuklu çamaşır kullan. Akıntı mantar yapmasın dedi. Özellikle havalar sıcak ciddi mantar riski oluşur gebelerde dedi.

Back