• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Hepiniz tek tek sağolun kızlar teşekkür ederim dualarınız için.. inşallah sizin güzel ilerler gebeliginiz dualarım sizinle zor bi durummuş gerçekten farklı bi yıkım yasiyo insan bastan negatif haberi almayı yeğlerdim açıkçası böyle olması farklı etkiliyo.. dualarım sizinle olacak sizde dualarınızda beni unutmayın.. yarın operasyon sorunsuz geçer inşallah onun için de dua edin bana hepinize iyi geceler
Şimdi gördüm çok üzüldüm. Hakkınız da hayırlısı neyse o olsun. En kısa zamanda sağlıklı hamilelik haberlerinizi alırız inş.

Kizlar hepinize günaydın. @yasemin hafsaaa çok üzüldüm canim. Inş sorunsuz bi kürtaj geçer ve yoluna kaldigin yerden devam edersin. Tabiki önce psikoloji. Kizlar ben su icemiyorum ya mide bulantisindan doktorum serum önermişti cuma kontrol randevum var O zaman serum takviyesi alicam. Benim durumumda olan varmi
Ben varım. Her sabah aç karınla zofer içiyorum o biraz da olsa iyi geliyor. Doktor bana yemek için çok zorlamasan da bişeyler içmek zorundasın dedi. Ama ben ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum.

Selam kızlar...
Muayenesi olanlar nasıl?
Benim gibi olan olursa diye yazmak istedim. Kardiyolog dan geliyorum. Tansiyonum 15 çıktı. Bu doktorların aletleri arızalı bence 🤪 evde 11 çıkmıştı. Şok oldum zaten. Ancak şöyle bir durum öğrendim ki doktor iki kolumdan da ölçtü. Soldan 13 çıkan tansiyon sağdan 15 çıktı. Ben evde hep soldan ölçerdim. Burada heyecandan biraz yüksek çıkar zaten hep dedi 😬 10 gün boyunca sağdan ölçeceksin. 10 gün sonra gel duruma göre gebelerde başlanan bir ilaç var onu başlayacağız dedi. Moralim bozuldu ama doktor kontrol edilen bir şey kafaya takarsan tedavi gerekmediği halde ilaç almak zorunda kalırsın dedi. Tuzu yasakladı.

Selam kızlar...
Muayenesi olanlar nasıl?
Benim gibi olan olursa diye yazmak istedim. Kardiyolog dan geliyorum. Tansiyonum 15 çıktı. Bu doktorların aletleri arızalı bence 🤪 evde 11 çıkmıştı. Şok oldum zaten. Ancak şöyle bir durum öğrendim ki doktor iki kolumdan da ölçtü. Soldan 13 çıkan tansiyon sağdan 15 çıktı. Ben evde hep soldan ölçerdim. Burada heyecandan biraz yüksek çıkar zaten hep dedi 😬 10 gün boyunca sağdan ölçeceksin. 10 gün sonra gel duruma göre gebelerde başlanan bir ilaç var onu başlayacağız dedi. Moralim bozuldu ama doktor kontrol edilen bir şey kafaya takarsan tedavi gerekmediği halde ilaç almak zorunda kalırsın dedi. Tuzu yasakladı.
canım benim de öyle evde gayet iyi ama dışarıda 14 e çıktığı oldu.heyecan kısmına katılıyorum
ben de her gün ölçüyorum ve not alıyorum doktorum istemişti.
eve göre bakarlarsa ilaç yazmazlar herhalde
tuz konusunda ben de bayağı kıstım bazen düşük bile çıkıyor tansiyonum 9 a 6 gibi

canım benim de öyle evde gayet iyi ama dışarıda 14 e çıktığı oldu.heyecan kısmına katılıyorum
ben de her gün ölçüyorum ve not alıyorum doktorum istemişti.
eve göre bakarlarsa ilaç yazmazlar herhalde
tuz konusunda ben de bayağı kıstım bazen düşük bile çıkıyor tansiyonum 9 a 6 gibi
Evde hep yattığım için aynen 10 7 / 11 7 gibi çıkıyor ama ben hiç sağ kolumdan ölçmemiştim. Fark ettiğini de bilmiyordum bu denli. Bakalım 10 gün boyunca takip edicem. İlaç istemem elbette ama kontrolsüz ani yükselme daha tehlikeli. Bakalım yine de umarım gerek kalmaz...

Evde hep yattığım için aynen 10 7 / 11 7 gibi çıkıyor ama ben hiç sağ kolumdan ölçmemiştim. Fark ettiğini de bilmiyordum bu denli. Bakalım 10 gün boyunca takip edicem. İlaç istemem elbette ama kontrolsüz ani yükselme daha tehlikeli. Bakalım yine de umarım gerek kalmaz...
Bu akşam ben de sağdan bakayım
inşallah gerek kalmaz ama ilaç gerek görülürse de kullanmak daha iyi tabi

Bu akşam ben de sağdan bakayım
inşallah gerek kalmaz ama ilaç gerek görülürse de kullanmak daha iyi tabi
İkisinden de ölç canım hangisinde daha yüksek çıktıysa takibi o koldan yap. Ben de sağda çıktı ama solda da olabilir ben öyle anladım doktorun konuşmasından

Kızlarr transferin 5. Günü dün aşırı adet sancısı vardı ama lekelenme bile olmadı.transferin ilk 2 günü de kasık ağrısı olmuştu.bugün ara ara adet sancısı oluyor.birde ayaklarımı bir türlü ısıtamıyorum.sizce hamilelik belirtisimi test yapmalımıyım

İkisinden de ölç canım hangisinde daha yüksek çıktıysa takibi o koldan yap. Ben de sağda çıktı ama solda da olabilir ben öyle anladım doktorun konuşmasından
tamam canım öyle yaparım.benim şeker de sınırda çıktı
doktor dahiliyeye yönlendirdi.diyet listesi verilir ona göre düşerse eğer ilaca gerek kalmaz dedi
kendi doktorum haftaya pazartesi izinden dönecek bakalım o ne diyecek merak ediyorum
beyaz ekmek,patates ve pirinç zararlıymış
pasta börek çörek onları zaten unuttum

Kızlarr transferin 5. Günü dün aşırı adet sancısı vardı ama lekelenme bile olmadı.transferin ilk 2 günü de kasık ağrısı olmuştu.bugün ara ara adet sancısı oluyor.birde ayaklarımı bir türlü ısıtamıyorum.sizce hamilelik belirtisimi test yapmalımıyım
benim transfer zamanı kasık ağrım olmuştu ama batma şeklindeydi
ayağının altına yastık koyuyorsan belki o üşüme yapıyordur kan akışı azaldığı için
tabi herkesin belirtisi farklı canım umarım sonucun pozitif olur

bu arada test için çok erken bekle derim ben

güzel düşün güzel olsun canım
ben adet ağrısını transfer zamanı yaşamadım ama şimdi her gün 10 saniyeliğine de olsa yokluyo beni
bazen ben de oldum diye düşünüyorum hatta
gebeler üşürmüş normalde inşallah senin de öyledir
ben de 3 gecedir hırkayla yatıyorum camlar kapalı öyle uyuyorum yoksa üşüyorum çok

tamam canım öyle yaparım.benim şeker de sınırda çıktı
doktor dahiliyeye yönlendirdi.diyet listesi verilir ona göre düşerse eğer ilaca gerek kalmaz dedi
kendi doktorum haftaya pazartesi izinden dönecek bakalım o ne diyecek merak ediyorum
beyaz ekmek,patates ve pirinç zararlıymış
pasta börek çörek onları zaten unuttum
Şeker ile ilgili bir şey denilmedi bana. Ama bu uyarıları yaptı doktorum bana da. Baya zor olacak kendi adıma 😖 anneme diyorum tuzsuz midem bulanıyor nasıl yapcam. Ooo ooo daha nelerden vazgeçeceksin hele bir doğsunlar anne olmak kolay değil dedi. Dedim sağ ol moral oldu 😬

Canım buradaki eski arkadaşlar bilir her gün adet olcam diye yazıyordum 😬 benimde sancılarım oldu. Gebelige yormadım açıkçası hasta oldum olcam diyordum 🙄 olmadım şükür pozitif. Herkes birbirinden farklı. Ayak konusu ben de yaşadım ama ara ara da yanıyordu benim. Patik giydim hep. Bende işe yarıyordu kalın şeyler giymek. Hâlâ bile ara ara buz kesiyor. Bence şu an pozitif mi diye kendini yıpratma inşallah güzel sonucu alırsın. Sakince beklemeye çalış canım

Canım buradaki eski arkadaşlar bilir her gün adet olcam diye yazıyordum 😬 benimde sancılarım oldu. Gebelige yormadım açıkçası hasta oldum olcam diyordum 🙄 olmadım şükür pozitif. Herkes birbirinden farklı. Ayak konusu ben de yaşadım ama ara ara da yanıyordu benim. Patik giydim hep. Bende işe yarıyordu kalın şeyler giymek. Hâlâ bile ara ara buz kesiyor. Bence şu an pozitif mi diye kendini yıpratma inşallah güzel sonucu alırsın. Sakince beklemeye çalış canım
İnşallah bnde o güzel sonucu alırım

Dört gün daha bekle bence
Acele etme

Şeker ile ilgili bir şey denilmedi bana. Ama bu uyarıları yaptı doktorum bana da. Baya zor olacak kendi adıma 😖 anneme diyorum tuzsuz midem bulanıyor nasıl yapcam. Ooo ooo daha nelerden vazgeçeceksin hele bir doğsunlar anne olmak kolay değil dedi. Dedim sağ ol moral oldu 😬
Ah ah nelerden vazgecmedik ki simdiye kadar zaten yeter ki saglikli sihhatli kollarımıza gelsinler gerisi kolay olur inşallah

Back