Benim şu aralar düşünmediğim 1 dakika yok nerdeyse. Daha iyi olurum zannetmiştim. Gittikçe kötüleşiyorum. Aynen kurtulmam gerek. Düşünmenin hiç bir faydası yok. Aksine enerjim acayip kötü. Olumsuz sinyaller göndermek istemiyorum. Engel de olamıyorum. Çok saçma düşüncelere dalıyorum. Düşüncelerinden korkuyorum.Yani tüp bebek sürecinde pozitif mi acaba diye beklerken her gün bile bu kadar endişelerim yoktu. Bir çaresini bulan bana da el atsın.Bebisi gorunce iyi oldugunu duyunca doktordan inanilmaz mutlu oluyorum. Hic negatif dusunceler gelmiyor aklima. Sonra 1 hafta gecince basliyor dusunceler. acaba bir sey mi oldu. Acaba kalbi atiyor mu. Acaba buyuyor mu. Cok zormus anne olmak
Yaşadığım durumu birebir anlattın canim benim de aklımdan hiç çıkmıyor sonucu bekleme zamanından bile kötüyüm.Cumartesi gideceğim ama aklımda binbir soru boş gebelik korkusu..Benim şu aralar düşünmediğim 1 dakika yok nerdeyse. Daha iyi olurum zannetmiştim. Gittikçe kötüleşiyorum. Aynen kurtulmam gerek. Düşünmenin hiç bir faydası yok. Aksine enerjim acayip kötü. Olumsuz sinyaller göndermek istemiyorum. Engel de olamıyorum. Çok saçma düşüncelere dalıyorum. Düşüncelerinden korkuyorum.Yani tüp bebek sürecinde pozitif mi acaba diye beklerken her gün bile bu kadar endişelerim yoktu. Bir çaresini bulan bana da el atsın.
Amin canım AmiiinYaşadığım durumu birebir anlattın canim benim de aklımdan hiç çıkmıyor sonucu bekleme zamanından bile kötüyüm.Cumartesi gideceğim ama aklımda binbir soru boş gebelik korkusu..
aklımdan çıkarmaya çalıştıkça beynimde birşey çakıyor ve ben kendimi internette araştırırken buluyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Sanıyorum pozitif düşünce üzerine biraz çalışmamız lazım. Verdiğimiz enerjinin bize geri döndüğünü, eğer bir şeyi o anı yaşayarak hayal edersek ve istersek olacağını, bol duayı unutmamamız gerekiyor. Ben de bunların üzerinde epeydir düşünüyorum ama maalesef henüz uygulamaya geçemedim :)Amin canım Amiiinve çevremde kimse şu an beni anlamıyor. O kadar olumsuzu duyduktan sonra Allah ım korusun. Evet elimden bir şey gelmese de hiç bir yararı olmasa da yüreğim ağzımda.
Bana tüm süreç boyunca tek bir kan tahlili bile yapılmadı, ne safım ki istemek de aklıma gelmedi Sadece ultasonla rahim kalınlığını ölçtülerİyi akşamlar kızlarr transfer öncesi progesteron değerinize bakılmış mıydı ve kaç çıkmıştı
El Mübdi esma-ül husna sini okumak çok iyiymiş sanırım dua etmekten başka çaremiz yok can veren Rabbim elbet alacak nefes görecek gun nasip ettiyse yavrulara biz de alıcaz onları kucağımizaAmin canım Amiiinve çevremde kimse şu an beni anlamıyor. O kadar olumsuzu duyduktan sonra Allah ım korusun. Evet elimden bir şey gelmese de hiç bir yararı olmasa da yüreğim ağzımda.
HADi ya benim adetin 13. Günü rahim kalınlıgı ölçüldü progesteron bakıldı birde transferden önceki gün yani bugünde bakıldıBana tüm süreç boyunca tek bir kan tahlili bile yapılmadı, ne safım ki istemek de aklıma gelmedi Sadece ultasonla rahim kalınlığını ölçtüler
Cok sevindim, demek ki emin ellerdesin Umarım başarıyla geçer transferin ve pozitif sonuçlanırHADi ya benim adetin 13. Günü rahim kalınlıgı ölçüldü progesteron bakıldı birde transferden önceki gün yani bugünde bakıldı
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah hepimize o güzel sonucu paylaşabilmek nasip olurCok sevindim, demek ki emin ellerdesin Umarım başarıyla geçer transferin ve pozitif sonuçlanır
Cnm yolk kesesi gordu mu doktor ne dedi sanaYaşadığım durumu birebir anlattın canim benim de aklımdan hiç çıkmıyor sonucu bekleme zamanından bile kötüyüm.Cumartesi gideceğim ama aklımda binbir soru boş gebelik korkusu..
aklımdan çıkarmaya çalıştıkça beynimde birşey çakıyor ve ben kendimi internette araştırırken buluyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tam 2 hafta önce keseyi gördük canim yolk kesesinden falan bahsetmedi.2 hafta sonra gelin kalp atışına ve embriyoya bakalım dedi.cumartesi gideceğim insallahCnm yolk kesesi gordu mu doktor ne dedi sana
Elinde ultrason çıktısı var mı .. yolk kesesi olması boş gebelik ilihtimali ortadan kaldiriyomus da ondan sordumTam 2 hafta önce keseyi gördük canim yolk kesesinden falan bahsetmedi.2 hafta sonra gelin kalp atışına ve embriyoya bakalım dedi.cumartesi gideceğim insallah
Ben de şöyle düşünüyorum endişe etsem düzelecek mi ? Hayır. Bu öyle kısa bir yolculukta değil. Uzun bir yol. Hayatından çalıyorsun. Ve ister istemez bir isyan içine giriyorsun. Allah dan korkuyorum. Tam tevekkül edip başka şeylere odaklan diyorum. Ah becerebilsemSanıyorum pozitif düşünce üzerine biraz çalışmamız lazım. Verdiğimiz enerjinin bize geri döndüğünü, eğer bir şeyi o anı yaşayarak hayal edersek ve istersek olacağını, bol duayı unutmamamız gerekiyor. Ben de bunların üzerinde epeydir düşünüyorum ama maalesef henüz uygulamaya geçemedim :)
Bugün doktora endişelerimden bahsedince biz buna kıymetli bebek sendromu diyoruz ve lütfen rahatla dedi :) Bence herkes hamilelikte bir sürü endişe duyuyor ama bizim tabi yaşadığımız süreçler nedeniyle iyice endişe duyuyoruz Kötü düşünceleri uzaklaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız ki bunu ben, yani dünyanın en kötü senaryolarını yazabilen insanı söylüyor :)
Öyle canım. Ben de dua edip rahatlamak ve akışına bırakmak istiyorum . İnşallah becerebilirim.El Mübdi esma-ül husna sini okumak çok iyiymiş sanırım dua etmekten başka çaremiz yok can veren Rabbim elbet alacak nefes görecek gun nasip ettiyse yavrulara biz de alıcaz onları kucağımiza
Evet var canım peki yolk kesesi nasıl belli oluyorElinde ultrason çıktısı var mı .. yolk kesesi olması boş gebelik ilihtimali ortadan kaldiriyomus da ondan sordum
Inşallah canım.Öyle canım. Ben de dua edip rahatlamak ve akışına bırakmak istiyorum . İnşallah becerebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?