Kilyacığım kolay değil biliyorum ama bunu yapabilirsin. Lütfen pozitif düşünmeye çalış, dua ve pozitif düşünce herşeyin ilacı.Ben de şöyle düşünüyorum endişe etsem düzelecek mi ? Hayır. Bu öyle kısa bir yolculukta değil. Uzun bir yol. Hayatından çalıyorsun. Ve ister istemez bir isyan içine giriyorsun. Allah dan korkuyorum. Tam tevekkül edip başka şeylere odaklan diyorum. Ah becerebilsem
Gebelik kesesinin içinde yuvarlak şekilde oluyo cnmEvet var canım peki yolk kesesi nasıl belli oluyor
Anladım canim bizimkinde yok sanki.artik cumartesi öğrenicez bakalım insallah görürüm bebisimiGebelik kesesinin içinde yuvarlak şekilde oluyo cnm
Benimde çok ateşim varArkadaşlar merhaba,
Sonradan belki bu sayfaları okuyanlar faydalanır diye son gelişmeleri yazmak istedim. Yine tetkikler yapıldı, evet bazı değerler kötü ama ateşe kaynaklık edecek bir veri yok. Bugün gittiğim doktor en sonunda kullandığım Progestanın ateş yaptığını söyledi, bir hastasının daha başına gelmiş Yan etkiler arasında da yazıyor ve aslında bende sanırım kullanmaya başladığımdan beri bu durum var Umarım bu dönemde bir sıkıntı olmamıştır Progestanı da kullanmaya devam etmek zorunda olduğum için şu an parol içip devamlı ateş kontrolü yapmakan başka çarem yok...
Dikkat et ve takip et arkadasım Doktorunla da konus mutlaka Ben hiç istemesem de hiç bir şekilde düşüremediğim için parol kullanmaya basladım mecburen Günde 3 kez alınabilir dediler bana Ama tabi sen de mutlaka doktorunla görüş birşey kullanmadan önceBenimde çok ateşim varyüzümü yıkıyorum artık sık sık
Kizlar selam bu sabah instagram sayfasi saglikliyasiyoruz un anlasmali oldugu laboratuvarda 7 tup kan ve idrar verdim. Neden verdim cunku kan pihtilasma sonuclarimin birinde heterezigot deger var bu deger kandaki homosistein degerini artiriyor yapay folik asit ve fazla protein tuketimi homosisteini tetikliyor bir kisir dongu olusuyor ve pihtilasma nedeni oluyor. oncelikle folik asit degil metil folata gectim cok markada var ikincisi folat ve homosistein duzeylerime baktirdim bu testler kadin paneli diye geciyor 50 farkli degere bakiyorlar henuz tum sonuclafim cikmadi
Küçüktür belki de cnm bu gittiğinde öğrenirsin..Anladım canim bizimkinde yok sanki.artik cumartesi öğrenicez bakalım insallah görürüm bebisimi
Peki kan sulandırıcı kullanıyor musun? Sonucu etkiliyor mu kullanip kullanmamak ?
Inşallah gümbür gümbür duyarsın canim.Sabah bende kuzularımın kalp atışını duymaya gidicem kızlar dua edin bize
Canım 5.haftada bende de yolk dan filan bahsetmedi ki bana göre 6. Haftaya gelmiştik. Sadece kese göründü. Oyle içinde bir sey de görünmedi. En azından ben görmedim doktor da bir şey demedi.Endişe etme o yüzden. Aklında olumsuz bir şey olsaydı doktor uyarısını yapardı bence. Çok endişe ediyorsan cumartesiyi bekleme git bir doktora belli olacaktır.Anladım canim bizimkinde yok sanki.artik cumartesi öğrenicez bakalım insallah görürüm bebisimi
Bugün daha farklı olsun diye çaba göstereceğimKilyacığım kolay değil biliyorum ama bunu yapabilirsin. Lütfen pozitif düşünmeye çalış, dua ve pozitif düşünce herşeyin ilacı.
Aslında dün gitmem gerekiyordu canım ama çalıştığım için cumartesi gitmek istedim.Canım 5.haftada bende de yolk dan filan bahsetmedi ki bana göre 6. Haftaya gelmiştik. Sadece kese göründü. Oyle içinde bir sey de görünmedi. En azından ben görmedim doktor da bir şey demedi.Endişe etme o yüzden. Aklında olumsuz bir şey olsaydı doktor uyarısını yapardı bence. Çok endişe ediyorsan cumartesiyi bekleme git bir doktora belli olacaktır.
Canım her gün yumurta yiyor musun ? Ben haftada 3 kere filan yiyorum. Okuduğum bir yazıda her gün önermiyorlardı gebelerde. Doktor bir şey demedi ama özellikle mevsim de yaz olunca alerjiden korktuğum için tüketmedim.sizleri de bu konuda bilgilendirmek istedim doktorum tedbir olarak corasprine devam ettiriyor ama eger homosistein yuksek ciksaydi yumurta ya da peyniri keserdim suan degerim iyi ama henuz bir doktora yorumlatmadim tum sonuclar cikinca lab doktorundan randevu ile sonuclara bakacagiz kendi doktoruma da gostermeyi dusunuyorum henuz kendisinin haberi olmasa da :)
Aynen canım. Benim doktorumda hafta ile uyumlu demişti. O yüzden rahat ol. Bol dua ile inşallah her şey daha iyi olsun. Zaten elimizde değil çoğu şey.Aslında dün gitmem gerekiyordu canım ama çalıştığım için cumartesi gitmek istedim.
evet çok endişeliydim ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum
doktorum zaten her şey gayet normal demişti çünkü eşimle üstüne basa basa sorduk haftasıyla uyumlu kesen dedi
dilimde hep dualar var sanırım iyi geldi bana en güzeli tevekkül
çünkü biz elimizden gelenin fazlasını yaptık
evet canım çok doğru ..pozitifim şuan inşallah bu ruh halim devam ederAynen canım. Benim doktorumda hafta ile uyumlu demişti. O yüzden rahat ol. Bol dua ile inşallah her şey daha iyi olsun. Zaten elimizde değil çoğu şey.
Inşallah cnmInşallah gümbür gümbür duyarsın canim.
Ben bu süreçte kilo verdiğim için her gün yiyiyorum ama sanırım haftada 4 öneriyorlar Biraz kesmem lazım benim deCanım her gün yumurta yiyor musun ? Ben haftada 3 kere filan yiyorum. Okuduğum bir yazıda her gün önermiyorlardı gebelerde. Doktor bir şey demedi ama özellikle mevsim de yaz olunca alerjiden korktuğum için tüketmedim.
Kilo için değilde başka sebeplerden uygun değil diye yazıyordu ama dediğim gibi doktor söylemedi bir yazıda okumuştum. Bir şey soracaktım size ateş için minoset alsanız 4 defa değil de bir kere alsanız daha etkili olmaz mı ?Ben bu süreçte kilo verdiğim için her gün yiyiyorum ama sanırım haftada 4 öneriyorlar Biraz kesmem lazım benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?