Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Rica ederim canim.
3 tedavinide aynı doktorda mi yaptırdın

Arkadaşlar estrofemi hala kullanıyor musunuz ?

Ben kullanıyorum benimki dondurulmus transferdi. Dondurulmus transferlerde yumurtaliklar baskılandigi ve hormon üretmedigi icin, plasenta olusana kadar disardan hormon destegi almak gerekiyormus. Plasenta olustuktan sonra hormon plasentadan salgilaniyormus. Ben 1 temmuzda kontrole gidicem bakalim umarim ondan sonra birakirim hayırlısıyla

Canim cok sevindim hayirlisiyla allah ikisinide kucagina almayi nasip etsin

Benimde dondurulmuştu ama dün özellikte kullanmam gereken ilaçları tekrar belirtti yoktu o

Hayır hiç gebelik yaşamadım canım. Rezerv düşüklüğünün sebebini araştıralım dedi ondan istedi sanırım. Tüp bebek tedavisinde faydası olur mu bilmiyorum. Bir de sonuçları geç çıkıyor devlette yaptırırsam. Hastaneye gittiğimde doktora sorucam acil değilse devlette yaptırmayı düşünüyorum. Raporu çıkartmamızı da doktor söyledi. Hayırlısı bakalım

Bebisi gorunce iyi oldugunu duyunca doktordan inanilmaz mutlu oluyorum. Hic negatif dusunceler gelmiyor aklima. Sonra 1 hafta gecince basliyor dusunceler. acaba bir sey mi oldu. Acaba kalbi atiyor mu. Acaba buyuyor mu. Cok zormus anne olmak

Bebisi gorunce iyi oldugunu duyunca doktordan inanilmaz mutlu oluyorum. Hic negatif dusunceler gelmiyor aklima. Sonra 1 hafta gecince basliyor dusunceler. acaba bir sey mi oldu. Acaba kalbi atiyor mu. Acaba buyuyor mu. Cok zormus anne olmak
Cok normal :) Bende her gün her saat o düşünceler var ve maalesef çok olumsuz etkileniyorum. Bu düşünceleri tamamen kafamızdan atmanın bir yolunu bulmalıyız

Arkadaşlar merhaba,
Sonradan belki bu sayfaları okuyanlar faydalanır diye son gelişmeleri yazmak istedim. Yine tetkikler yapıldı, evet bazı değerler kötü ama ateşe kaynaklık edecek bir veri yok. Bugün gittiğim doktor en sonunda kullandığım Progestanın ateş yaptığını söyledi, bir hastasının daha başına gelmiş Yan etkiler arasında da yazıyor ve aslında bende sanırım kullanmaya başladığımdan beri bu durum var Umarım bu dönemde bir sıkıntı olmamıştır Progestanı da kullanmaya devam etmek zorunda olduğum için şu an parol içip devamlı ateş kontrolü yapmakan başka çarem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…