Rica ederim canim.Ins vardir cnm ins devam eder 3. Tup bebegim digerlerini de bu progesteron eksiklihinden kaybettigimi dusunuyorum doktorum biraz basina buyruk aslinda bu konuda ben ne kadar taptirayim desemde o kendi dediginden baska bisey demez o yuzden muallakta kaldim bnde tesekkur edrrim cnm cevabin icin
Hayır canım pozitifi alınca bıraktırdı dr.Arkadaşlar estrofemi hala kullanıyor musunuz ?
Evet cnm malsef bu 3. De yine cok doktorla on gorusme yaptim ama yine dondum dolastim ayni yere geldim malesef sanki pismn gibiyim ama yine ins saglikla gelsin de evladim baska bisey istemiyorumRica ederim canim.
3 tedavinide aynı doktorda mi yaptırdın
Gözün aydın darısı isteyen dileyen herkeseKızlar selam 31 mayısta transfer olmuştum bugün kalp atışını duyduk şükürler olsun
Arkadaşlar estrofemi hala kullanıyor musunuz ?
Gözünaydın cnm sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKızlar selam 31 mayısta transfer olmuştum bugün kalp atışını duyduk şükürler olsun
Canim cok sevindim hayirlisiyla allah ikisinide kucagina almayi nasip etsinSağ ol canım. Aynen daha ultrasondaydık doktorun farklı bir durumdan bahsetti mi dedi. Evet iki kese var gibi bir dahakine netleşir dedi dedim. Tek kese içinde iki bebek bu dedi. Ama sanki bir hastalıkmış gibi konuştu yüz şekli değişti daha kalp atışını dinlerken hep risklerinde bahsetti düşük olmazsa bile erken doğum bir diğerinin gelişimini engelleyebilir falan ay hiç kalp atışından da bir şey anlamadım. Zaten biri daha geriden kalp atımı da daha zayıf duyunca gittim ben zatenBu normal olur arada fark vajinal bakmak istemiyorum baksak daha net konuşurdum en iyisi beklemek filan dedi. Içime o korkuyu bıraktı ne diyim ki. Nasip. Dua etmekten başka bir şey yapamayız. Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım sağlıkla alırız kucağımıza
Amin canım sağ ol.Canim cok sevindim hayirlisiyla allah ikisinide kucagina almayi nasip etsin
Benimde dondurulmuştu ama dün özellikte kullanmam gereken ilaçları tekrar belirtti yoktu oBen kullanıyorum benimki dondurulmus transferdi. Dondurulmus transferlerde yumurtaliklar baskılandigi ve hormon üretmedigi icin, plasenta olusana kadar disardan hormon destegi almak gerekiyormus. Plasenta olustuktan sonra hormon plasentadan salgilaniyormus. Ben 1 temmuzda kontrole gidicem bakalim umarim ondan sonra birakirim hayırlısıyla
Amin canım çok sağolGözünaydın cnm sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Amin canım isteyen herkese inşallahGözün aydın darısı isteyen dileyen herkese
Hayır hiç gebelik yaşamadım canım. Rezerv düşüklüğünün sebebini araştıralım dedi ondan istedi sanırım. Tüp bebek tedavisinde faydası olur mu bilmiyorum. Bir de sonuçları geç çıkıyor devlette yaptırırsam. Hastaneye gittiğimde doktora sorucam acil değilse devlette yaptırmayı düşünüyorum. Raporu çıkartmamızı da doktor söyledi. Hayırlısı bakalımAmiin inşallah tüm bekleyen ve isteyenlerle nasip etsin. Canım bir şey kullanmaya fırsat bulamadım ki. Her şey normal görünüyordu ben de bir ilaç tedavisi almadım sonra bir öğrendim rezervim düşük hasta olunca gel dedi. O zamana kadar biestron diye bir şey kullandım. Ama iki üç güne erkenden hasta oldum gittik tamamdır tedaviye başlıyoruz dedi başladık. Yani bir şey kullanmaya fırsatım olmadı malesef. Ben özelde yaptırdım aslında rapor çıkardı ama o kadar hızlı oldu ki düşünemedim bile raporu filan. Kromozom ile ilgili bir şey istemedi. Daha önce gebelik yaşadın mı ki ?
Gözünüz aydın darısı benim gibi bekleyenlere insallahKızlar selam 31 mayısta transfer olmuştum bugün kalp atışını duyduk şükürler olsun
Tebrikler Canım darısı sonraki aşamalaraKızlar selam 31 mayısta transfer olmuştum bugün kalp atışını duyduk şükürler olsun
Benimde dondurulmuştu ama dün özellikte kullanmam gereken ilaçları tekrar belirtti yoktu o
6+3Kac haftalik oldu sizin ?
Cok normal :) Bende her gün her saat o düşünceler var ve maalesef çok olumsuz etkileniyorum. Bu düşünceleri tamamen kafamızdan atmanın bir yolunu bulmalıyızBebisi gorunce iyi oldugunu duyunca doktordan inanilmaz mutlu oluyorum. Hic negatif dusunceler gelmiyor aklima. Sonra 1 hafta gecince basliyor dusunceler. acaba bir sey mi oldu. Acaba kalbi atiyor mu. Acaba buyuyor mu. Cok zormus anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?