• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bebisi gorunce iyi oldugunu duyunca doktordan inanilmaz mutlu oluyorum. Hic negatif dusunceler gelmiyor aklima. Sonra 1 hafta gecince basliyor dusunceler. acaba bir sey mi oldu. Acaba kalbi atiyor mu. Acaba buyuyor mu. Cok zormus anne olmak :KK43:
Benim şu aralar düşünmediğim 1 dakika yok nerdeyse. Daha iyi olurum zannetmiştim. Gittikçe kötüleşiyorum. Aynen kurtulmam gerek. Düşünmenin hiç bir faydası yok. Aksine enerjim acayip kötü. Olumsuz sinyaller göndermek istemiyorum. Engel de olamıyorum. Çok saçma düşüncelere dalıyorum. Düşüncelerinden korkuyorum.Yani tüp bebek sürecinde pozitif mi acaba diye beklerken her gün bile bu kadar endişelerim yoktu. Bir çaresini bulan bana da el atsın.

Benim şu aralar düşünmediğim 1 dakika yok nerdeyse. Daha iyi olurum zannetmiştim. Gittikçe kötüleşiyorum. Aynen kurtulmam gerek. Düşünmenin hiç bir faydası yok. Aksine enerjim acayip kötü. Olumsuz sinyaller göndermek istemiyorum. Engel de olamıyorum. Çok saçma düşüncelere dalıyorum. Düşüncelerinden korkuyorum.Yani tüp bebek sürecinde pozitif mi acaba diye beklerken her gün bile bu kadar endişelerim yoktu. Bir çaresini bulan bana da el atsın.
Yaşadığım durumu birebir anlattın canim benim de aklımdan hiç çıkmıyor sonucu bekleme zamanından bile kötüyüm.Cumartesi gideceğim ama aklımda binbir soru boş gebelik korkusu..
aklımdan çıkarmaya çalıştıkça beynimde birşey çakıyor ve ben kendimi internette araştırırken buluyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Yaşadığım durumu birebir anlattın canim benim de aklımdan hiç çıkmıyor sonucu bekleme zamanından bile kötüyüm.Cumartesi gideceğim ama aklımda binbir soru boş gebelik korkusu..
aklımdan çıkarmaya çalıştıkça beynimde birşey çakıyor ve ben kendimi internette araştırırken buluyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım Amiiin 🤲🏼 ve çevremde kimse şu an beni anlamıyor. O kadar olumsuzu duyduktan sonra Allah ım korusun. Evet elimden bir şey gelmese de hiç bir yararı olmasa da yüreğim ağzımda.

Amin canım Amiiin 🤲🏼 ve çevremde kimse şu an beni anlamıyor. O kadar olumsuzu duyduktan sonra Allah ım korusun. Evet elimden bir şey gelmese de hiç bir yararı olmasa da yüreğim ağzımda.
Sanıyorum pozitif düşünce üzerine biraz çalışmamız lazım. Verdiğimiz enerjinin bize geri döndüğünü, eğer bir şeyi o anı yaşayarak hayal edersek ve istersek olacağını, bol duayı unutmamamız gerekiyor. Ben de bunların üzerinde epeydir düşünüyorum ama maalesef henüz uygulamaya geçemedim :)
Bugün doktora endişelerimden bahsedince biz buna kıymetli bebek sendromu diyoruz ve lütfen rahatla dedi :) Bence herkes hamilelikte bir sürü endişe duyuyor ama bizim tabi yaşadığımız süreçler nedeniyle iyice endişe duyuyoruz Kötü düşünceleri uzaklaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız ki bunu ben, yani dünyanın en kötü senaryolarını yazabilen insanı söylüyor :)

El Mübdi esma-ül husna sini okumak çok iyiymiş sanırım dua etmekten başka çaremiz yok can veren Rabbim elbet alacak nefes görecek gun nasip ettiyse yavrulara biz de alıcaz onları kucağımiza

Bana tüm süreç boyunca tek bir kan tahlili bile yapılmadı, ne safım ki istemek de aklıma gelmedi Sadece ultasonla rahim kalınlığını ölçtüler
HADi ya benim adetin 13. Günü rahim kalınlıgı ölçüldü progesteron bakıldı birde transferden önceki gün yani bugünde bakıldı

Kizlar selam bu sabah instagram sayfasi saglikliyasiyoruz un anlasmali oldugu laboratuvarda 7 tup kan ve idrar verdim. Neden verdim cunku kan pihtilasma sonuclarimin birinde heterezigot deger var bu deger kandaki homosistein degerini artiriyor yapay folik asit ve fazla protein tuketimi homosisteini tetikliyor bir kisir dongu olusuyor ve pihtilasma nedeni oluyor. oncelikle folik asit degil metil folata gectim cok markada var ikincisi folat ve homosistein duzeylerime baktirdim bu testler kadin paneli diye geciyor 50 farkli degere bakiyorlar henuz tum sonuclafim cikmadi

Cnm yolk kesesi gordu mu doktor ne dedi sana

sizleri de bu konuda bilgilendirmek istedim doktorum tedbir olarak corasprine devam ettiriyor ama eger homosistein yuksek ciksaydi yumurta ya da peyniri keserdim suan degerim iyi ama henuz bir doktora yorumlatmadim tum sonuclar cikinca lab doktorundan randevu ile sonuclara bakacagiz kendi doktoruma da gostermeyi dusunuyorum henuz kendisinin haberi olmasa da :)

cok endisei yazilar okuyorum sadece sunu unutmayin soz ucar yazi kalir yazi da bir enerji dilerim bu endiseleriniz sadece sozlerinizdedir kalben endiseli negatif degilsinizdir cunku ben enerjiye cok inanirim siz ne dersiniz bilmiyorum dusuncelerimiz gercegimiz olurlar unutmayin

Sanıyorum pozitif düşünce üzerine biraz çalışmamız lazım. Verdiğimiz enerjinin bize geri döndüğünü, eğer bir şeyi o anı yaşayarak hayal edersek ve istersek olacağını, bol duayı unutmamamız gerekiyor. Ben de bunların üzerinde epeydir düşünüyorum ama maalesef henüz uygulamaya geçemedim :)
Bugün doktora endişelerimden bahsedince biz buna kıymetli bebek sendromu diyoruz ve lütfen rahatla dedi :) Bence herkes hamilelikte bir sürü endişe duyuyor ama bizim tabi yaşadığımız süreçler nedeniyle iyice endişe duyuyoruz Kötü düşünceleri uzaklaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız ki bunu ben, yani dünyanın en kötü senaryolarını yazabilen insanı söylüyor :)
Ben de şöyle düşünüyorum endişe etsem düzelecek mi ? Hayır. Bu öyle kısa bir yolculukta değil. Uzun bir yol. Hayatından çalıyorsun. Ve ister istemez bir isyan içine giriyorsun. Allah dan korkuyorum. Tam tevekkül edip başka şeylere odaklan diyorum. Ah becerebilsem

El Mübdi esma-ül husna sini okumak çok iyiymiş sanırım dua etmekten başka çaremiz yok can veren Rabbim elbet alacak nefes görecek gun nasip ettiyse yavrulara biz de alıcaz onları kucağımiza
Öyle canım. Ben de dua edip rahatlamak ve akışına bırakmak istiyorum . İnşallah becerebilirim.

Back