• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kilo için değilde başka sebeplerden uygun değil diye yazıyordu ama dediğim gibi doktor söylemedi bir yazıda okumuştum. Bir şey soracaktım size ateş için minoset alsanız 4 defa değil de bir kere alsanız daha etkili olmaz mı ?
Ben önce Minoset ile başladım, sonra bir doktor arkadaşımız Parol iç dedi Esasen ben araştırdığımda bir fark goremedim ama yine de Parole geçtim Günde 3 al mutlaka dediler ama açıkçası ben ateşi takip edip 38i geçtiğinde alıyorum 38e kadar her yolu deniyorum, baktım geçmiyor ilacı alıyorum Çünkü gittiğim her doktor ateş parasetomolden daha tehlikeli diyor Bir tek dün 2 tane aldım çünkü hiç düşüremedik Aslında hiç mi hiç kullanmak istemiyorum ama o kadar gözümü korkuttular ki ateş konusunda. Yarın kadın doğumda randevum orada tekrar değerlendireceğiz durumu dr ile.

Ben önce Minoset ile başladım, sonra bir doktor arkadaşımız Parol iç dedi Esasen ben araştırdığımda bir fark goremedim ama yine de Parole geçtim Günde 3 al mutlaka dediler ama açıkçası ben ateşi takip edip 38i geçtiğinde alıyorum 38e kadar her yolu deniyorum, baktım geçmiyor ilacı alıyorum Çünkü gittiğim her doktor ateş parasetomolden daha tehlikeli diyor Bir tek dün 2 tane aldım çünkü hiç düşüremedik Aslında hiç mi hiç kullanmak istemiyorum ama o kadar gözümü korkuttular ki ateş konusunda. Yarın kadın doğumda randevum orada tekrar değerlendireceğiz durumu dr ile.
Minoset ateş düşürücü diye de geçiyor ya ondan dedim belki daha etkili olur. Anladım canım ya geçmiş olsun. Korkmadığımız an var mı ki. Allah kolaylaştırsın inşallah.

Bir de sirkeli soğuk su yapıp eklem yerlerine koymayı dene canım. Buz gibi olsun. Bacak ve kol eklemlerine yerleştir. Bir ihtimal iyi gelebilir. En azından zararı olan bir şey değil diye biliyorum.

Bir de sirkeli soğuk su yapıp eklem yerlerine koymayı dene canım. Buz gibi olsun. Bacak ve kol eklemlerine yerleştir. Bir ihtimal iyi gelebilir. En azından zararı olan bir şey değil diye biliyorum.
Onu çok yapıyorum, bir de ılık duşlar ama maalesef çözüm olmuyor :( İnşallah bir şekilde geçecek Sorun gerçekten progestan sanırım ama onu da bırakma şansımız yok 12. Haftaya kadar diye biliyorum

Onu çok yapıyorum, bir de ılık duşlar ama maalesef çözüm olmuyor :( İnşallah bir şekilde geçecek Sorun gerçekten progestan sanırım ama onu da bırakma şansımız yok 12. Haftaya kadar diye biliyorum

Progestan benim de vücut ısımı yükseltiyor ancak ateşim çıkmıyor. Umarim senin de en yakin zamanda geçer bu ateş problemin, sorunsuz bi sekilde devam edersin hamileliğine

Canım her gün yumurta yiyor musun ? Ben haftada 3 kere filan yiyorum. Okuduğum bir yazıda her gün önermiyorlardı gebelerde. Doktor bir şey demedi ama özellikle mevsim de yaz olunca alerjiden korktuğum için tüketmedim.
Ben bu süreçte kilo verdiğim için her gün yiyiyorum ama sanırım haftada 4 öneriyorlar Biraz kesmem lazım benim de

aslında hergün iyi değil diyetisyen hergün ye dese de ben vücudumu dinliyorum. Sadece haftasonları yiyen bir kişiden haftada 5 e filan çıkardım ama peynirm ah peynire bir düştüm ki sormayın :( fazlası onun da zararlı ama canım tuz çekiyor tuz yalasam yeridir :D

canım sen schussler tuzu denesene belirli eczanelerde satılıyor ve hiçbir yan etkisi yok. Ben de tüm numaraları var
eczacılar sana sıkıntına yönelik doğru numarayı önereceklerdir.

aslında hergün iyi değil diyetisyen hergün ye dese de ben vücudumu dinliyorum. Sadece haftasonları yiyen bir kişiden haftada 5 e filan çıkardım ama peynirm ah peynire bir düştüm ki sormayın :KK43: fazlası onun da zararlı ama canım tuz çekiyor tuz yalasam yeridir :KK70:
Ben de tansiyon çıkınca bir çoğul gebelik durumu doktor sadece yemek ve ekmekle al salata vs. Tuz ekme asla dedi. Ve bu sabah yumurtayı bile tuzsuz yedim hala midem bulanıyor. Ama mecburum. Zaten ödem toplayan bir yapım var. Yumurta konusu normalde evet her gün bir iyi. Ben açıkçası yaz olduğu için korkuyorum. Küçükken de alerji olmuşum doktor her gün yumurta vermeyin demiş ve düzelmişim. Balık a da az biraz hassasiyetim var çok faydalı olsa da korkumdan ağzıma süremedim. Ben de et düşkünlüğü var. Canım kelle paça filan istiyor ve ben evlenince eşimin zoruyla hayatımda ilk defa yemiş insanım. Bir de çocukluğumdan beri süt içemem. Annemi bile 1 ay emmişim. Süt sorunu olmamasına rağmen. En son ne zaman süt içti diye bir şey bile yok. Çünkü içemiyorum. Süte alternatif arıyorum. Doktor kesinlikle uht işleminden geçmiş pastorize ürünler kullan dedi. Kendim süt alıp yapsam daha içime sinecek ama korkudan hazır tüketiyorum yoğurt ve ayranı o konuda da kafam karışık.

Dikkat et ve takip et arkadasım Doktorunla da konus mutlaka Ben hiç istemesem de hiç bir şekilde düşüremediğim için parol kullanmaya basladım mecburen Günde 3 kez alınabilir dediler bana Ama tabi sen de mutlaka doktorunla görüş birşey kullanmadan önce
Kaç çıkıyor ki ateşin canım

aslında hergün iyi değil diyetisyen hergün ye dese de ben vücudumu dinliyorum. Sadece haftasonları yiyen bir kişiden haftada 5 e filan çıkardım ama peynirm ah peynire bir düştüm ki sormayın :( fazlası onun da zararlı ama canım tuz çekiyor tuz yalasam yeridir :D
Kesinlikle o konuda haklısın. En iyisi vücudu dinlemek .

Kaç çıkıyor ki ateşin canım
Canım devamlı takip ediyorum, 37.5’un altına hiç düşmüyor. 38 üzerine çıktığında ve düşüremediğimde ilaç alıyorum maalesef. Hatta Salı günü transferi yapan doktora her zaman ilaç almadığımı söyleyince cok kızdı, 37nin üzerine çıkar çıkmaz alman lazım dedi, hiç bir zararı yok, almaman daha zararlı dedi. Dahiliyeci de devamlı içmemi söyledi ama ilaçla da içim hiç rahat değil. Koltukaltı termometreler çok hassas değil ve doğru göstermeyebiliyor, o yüzden kulaktan ölçer aldık, o da 1 derece fark ediyor koltukaltı ile bende nedense, oradan takip ediyorum artık.

Kızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor

Kızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor
Benim gebelik haftam internetteki hesaplama araçları ile aynı çıktı. 5. Gün embriyosu idi, ona göre hesapladım ve dr un verdiği takvimle birebir aynı idi.

aslında hergün iyi değil diyetisyen hergün ye dese de ben vücudumu dinliyorum. Sadece haftasonları yiyen bir kişiden haftada 5 e filan çıkardım ama peynirm ah peynire bir düştüm ki sormayın :KK43: fazlası onun da zararlı ama canım tuz çekiyor tuz yalasam yeridir :KK70:

Yaaa ben de normalde sevmem sut urunleri. Iki hafta once ruyamda erimis peynirlere bir seyler banip yiyordum :KK48: her ogun peynir yedim resmen. Simdi azaldi. Esim cocukken masadaki kalip peyniri isirarak yermis ona cekti herhalde diyorduk :KK70:
Normalde tatli severim. Simdi hiiic gozum yok

Bu arada kizlar. Oglen is yerinde ayaga kalkmamla birlikte kan bosaldi birden. Wc ye gittim hemen kirmizi koca bir pihti. Camasirim fln batmis. O kadar cok kan geldi. Pecete sardim hemen. Atladim gittim doktora. Neyseki bebekte sorun yok. Kalp atisini dinledik.
Igne yapti. Fitil verdi. Bol su ve dinlenme. Maalesef olabiliyormus boyle buyuk kanamalar da. Resmen adetin yogun gunu gibi kanamam var su an.
Cok sukur dr sakinlestirdi beni iyi diye. 15 mm olmus minik savascim benim.

Canım nasıl ikiz değil miydi ? Son regl tarihine göre hesapladı her iki doktor da ama ilk ultrasonumla uyumlu değildi. Ikıncı de uyumluydu.

Bu arada kizlar. Oglen is yerinde ayaga kalkmamla birlikte kan bosaldi birden. Wc ye gittim hemen kirmizi koca bir pihti. Camasirim fln batmis. O kadar cok kan geldi. Pecete sardim hemen. Atladim gittim doktora. Neyseki bebekte sorun yok. Kalp atisini dinledik.
Igne yapti. Fitil verdi. Bol su ve dinlenme. Maalesef olabiliyormus boyle buyuk kanamalar da. Resmen adetin yogun gunu gibi kanamam var su an.
Canım geçmiş olsun. Bir daha yaşatmasın Rabbim. Bol bol dinlenmek en büyük ilacı. Dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım. Arada böyle kanamalar olabiliyor diyorlar Benim bir çok arkadaşımın başına geldi Güzelce dinlen Kolaylıkla atlatacağına inanıyorum

Back