Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Heyet raporunu ikiz olduğu için havalar çok sıcak . Ege tarafında yaşıyorum. Birazda tansiyon sıkıntılı olduğu için çalışma dedi. Baygınlık geçirebilirsin dedi kuruma vermek için rapor.
Merhaba Kilya bayadır yazmıyorum ama takip ediyorum yorumlarınızı. Daha önce soru sormuştum belki hatırlarsın:) Çok seviniyorum burada böyle bebek haberlerini görünce. Bir de sorunumuz da aynıydı neyse daha fazla uzatmayayım şey diyecektim ikiz gebelik mi seninki. Tek emriyo transfer edilmişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bu şekilde ikiz gebelik oluyor mu ki?

Merhaba symms :) Aynen tek embriyo idi. Ben de olduğunu bilmiyordum ama oluyormuş canım. İkiz görünüyor canım şimdilik. Ama riskli grupta yer aldığı için açıkçası pek sevinemiyorum. Hayırlısı bakalım

ayy lütfen bir daha gitme o doktora. kötü haber tellalı mı ya kendisi? şuan sinir oldum. ben de öyle bir doktorcuğa denk gelmiştim. Çocuğumun olmayacağını söylemişti cahil.

ayy lütfen bir daha gitme o doktora. kötü haber tellalı mı ya kendisi? şuan sinir oldum. ben de öyle bir doktorcuğa denk gelmiştim. Çocuğumun olmayacağını söylemişti cahil.
Malesef canım. Pek alternatifim yok şu an bana yakın olarak bilmiyorum ki. Haftaya tüp bebek doktoruma gideceğim inşallah bakalım neler diyecek.

Arkadaşlar merhaba Öncelikle lütfen ikiz olan arkadaşlarım hiç üzülmeyin, onlar sağlıkla başlamış yollarına sağlıkla devam edecekler, dualarım sizinle.
Bende de sebepsiz ateş devam ediyor Sebebini bulamıyorlar o yüzden ilaç da vermek istemiyorlar, çok karışmış durumdayım. Bu arada hiç biriniz vajinal muayene olmuyor musunuz? Benim gittiğim tüm doktorlar vajinal muayene yapıyor ve durumumdan ötürü 3-4 günde bir muayene olmam gerekiyor Siz öyle deyince tedirgin oldum

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına alırsın:)Amin Amin. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah.
Bir de şey sormak istiyordum ben doktora gittim heyet raporu çıkartmak için uğraşıyoruz bana pro women verdi kullanmam için şimdilik. Sen neler kullanmıştın acaba tecrübelerinden yaralanabilir miyim:)) Bir de kromozom analizi istedi

Amiin inşallah tüm bekleyen ve isteyenlerle nasip etsin. Canım bir şey kullanmaya fırsat bulamadım ki. Her şey normal görünüyordu ben de bir ilaç tedavisi almadım sonra bir öğrendim rezervim düşük hasta olunca gel dedi. O zamana kadar biestron diye bir şey kullandım. Ama iki üç güne erkenden hasta oldum gittik tamamdır tedaviye başlıyoruz dedi başladık. Yani bir şey kullanmaya fırsatım olmadı malesef. Ben özelde yaptırdım aslında rapor çıkardı ama o kadar hızlı oldu ki düşünemedim bile raporu filan. Kromozom ile ilgili bir şey istemedi. Daha önce gebelik yaşadın mı ki ?

Benim 8. haftam bugün bitti cnm 3 defa kontrole gittim hep vajinal muayene oldum

Amin inşallah bizlere de bebişlere de sağlık sıhhat versin Rabbim. Enfeksiyon durumundan konuşmuştuk sanki öyle hatırlıyorum emin değiller demiştin. İlla kan değerlerine bakmışlardır ama belki diyorum wbc diye bir değer beyaz kan hücresi sanırım azlığı ateş yapıyor filan gerçi o da genelde enfeksiyonel durumlarda çıkıyor bilemedim canım. Allah şifa versin. Sadece ateş mi var ? Vajinal konusunda yapılıyor ama çok ekstra durum yoksa rahatlık açısından bekletmeyi tercih edebiliyorlar. Bir de sanırım senin haftan daha azdı. Zaten karından anlamazlar o yüzden mecbur vajinal bakılır sorun olmaz canım.

Kilyacığım teşekkürler 6+5teyim şu an Dün tekrar hemograma bakıldı, Wbc normal, crp ve sedimentasyonum yüksek İnfluenzaya kadar baktılar, crpye benzer bir test daha istediler o da normal En son bir enfeksiyon hastalıkları doktoru ile görüştüm, o diyor ki bu değerlerle enfeksiyon var diyemeyiz Desek o zaman viral mi bakteriyel mi o yönde de verimiz yok Bekleyin biraz daha takip edin dedi Sadece idrar kültürüm çıkmadı, onu bekliyorum Ates dışında arada oksuruk krizim tutuyor ama alerjim de olduğu için ondan olabilir diyorlar zira ciğerlerde ve boğazda bir şey yok

Ateş de alerjiden olabilir mi ki ? İnşallah geçer canım ne diyim. Belirsizlik ve beklemek her zaman zordur. Bir an önce son bulur umarım

Canım çok teşekkür ederiz. Valla bende her gittiğimde hep alttan muayene oldum. Hiç üstten bakılmadı.

arkadadlsr lutfen bilen yanitlayabilirmi transferimin 7. Gunu bugun beta degerim 10 cikti progesteron testi de yaptirdim bebegin tutunmasina yardimci olan hormonum 6.38 cikti sanirim dusuk degilmi doktoruma sordum simdi biseu yapmaya gerek yok dedi ama ben sabah aksam jel kullaniyorum sadece ve sanirim az geliyor elimde progesteron ampul ve proluton depot ampul var bunlardan birini kafama gore kullansam sikinti olurmu acaba ya progesteronun fazlasi zarar degil diye okudum yaptiran varsa acil yazabilirmisiniz transfer oldugum gun jel yerine 2 tane ampul olarak vurulmustu simdi yine vurdurmalimiyim bu degere gore sizce tesekkurler

canım öncelikle hayırlı haberler alırsın inşallah 5 ten yukarısı gebelik sayılıyor umarım katlanarak artar
doktorun gerek yok dediyse dinlemelisin sonuçta işi bilen onlar
gerek görseydi söylerdi zaten bence doktoruna güven

Ins vardir cnm ins devam eder 3. Tup bebegim digerlerini de bu progesteron eksiklihinden kaybettigimi dusunuyorum doktorum biraz basina buyruk aslinda bu konuda ben ne kadar taptirayim desemde o kendi dediginden baska bisey demez o yuzden muallakta kaldim bnde tesekkur edrrim cnm cevabin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…