- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Canım sağ ol Allah razı olsun. Her doktor aynı beceride olmuyor. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Doktor dedi ki bu küçükler hemen kaçıyorlar ultrasondan. O yüzden zaten yakalayamayabiliriz kalp atışı için. Benimkiler malesef sınırda çıktı zaten zor ölçtü. Ama küçükler daha dedi ileride netleşir. Belki ultrasonda yakalayamamıştır o yüzden rahat ol canım. Vajinal bakarsak net olur durum ama bazen kanama yapıyor riske girmeye gerek yok dedi. Öyle canım. Dua ediyorum hep en sağlıklı hayırlı nasılsa öyle olsun demiştim. Vardır Rabbimin bildiği. Ne diyim ki.Canim ne güzel hem ikiz hem kalp atışlarını duymuşsun bence üzme kendini keyfini çıkar bazı doktorlar riskleri en baştan söylüyorlar olası bir durum olur diye.Ben de haftasonu kalan testlerimi vermeye başka hastaneye gittim gitmişken muayene oldum ne embriyo göründü ne kalp atışı duyuldu.Aklimda binlerce soru bu zamana kadar duymam gerekiyodu galiba cumartesi kendi doktoruma gidicem ama cok korkuyorum.Sen ne güzel duymuşsun o aşamayı geçmişsin sakın ama sakın kendini de bebislerini de üzme.hem tansiyon icin ilaç kullanabilirsin.kilo olarakta beslenmene dikkat edersin belli bir düzene girer dediğin gibi tedaviden dolayı olabiliyor.bu zamanların keyfini çıkarmak lazım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun