Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım sağ ol Allah razı olsun. Her doktor aynı beceride olmuyor. İnşallah olumsuz bir durum yoktur. Doktor dedi ki bu küçükler hemen kaçıyorlar ultrasondan. O yüzden zaten yakalayamayabiliriz kalp atışı için. Benimkiler malesef sınırda çıktı zaten zor ölçtü. Ama küçükler daha dedi ileride netleşir. Belki ultrasonda yakalayamamıştır o yüzden rahat ol canım. Vajinal bakarsak net olur durum ama bazen kanama yapıyor riske girmeye gerek yok dedi. Öyle canım. Dua ediyorum hep en sağlıklı hayırlı nasılsa öyle olsun demiştim. Vardır Rabbimin bildiği. Ne diyim ki.

Öyle bu ilaclar kilo alımı yapiyo ama doktor da ne istiyomus senden anlamadım ki hep olumsuz konuşmuş.. bu kadar aradıktan sonra rabbim verdiyse vardır bi bildiği

Işte en güzeli bu Rabbim orada onlara yer açtıysa elbet vardır bir bildiği O na sığınmaktan dua etmekten başka çaremiz yok. Rabbim can kan versin onlara insallah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin evlat tadını yasayalım biz de.
Evet vajinadan daha erken duruluyormuş ama ben de hep karından baktirdim.insallah bebisimi gormek duymak nasip olur

Öyle bu ilaclar kilo alımı yapiyo ama doktor da ne istiyomus senden anlamadım ki hep olumsuz konuşmuş.. bu kadar aradıktan sonra rabbim verdiyse vardır bi bildiği
Ideal kilom 58 di. Düşüp başlamayı çok isterdim tedaviye ama çok hızlı gelişti ve kortizon kullandım. Yine de doktor çok söylendi tabi benim iyiliğim için de ne bileyim her şey çok hızlı akıyor ve sürprizli. Bakalım daha fazla dikkat etmeye çalışacağım. Heyet raporu alcaz sana dedi. İlk aylar hava sıcak çıkma dışarı serinlerde yürü yavaş yavaş ölçüm bir çay tabağı büyüklüğü. Meyve ve çerez çay tabağı büyüklüğü yiycen sadece dedi.

Amin canım amin inşallah... Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun

Heyet raporu ne içinmiş ki.. ben kilomu yazmıyım cnm ama şöyle söyliyim sana senin kadar az bi fazlam olsa ideal kilomla şimdiki kilom arasında doktorun dediğini kulak ardı etmem ama bu kadar da üzmem kendimi

Heyet raporu ne içinmiş ki.. ben kilomu yazmıyım cnm ama şöyle söyliyim sana senin kadar az bi fazlam olsa ideal kilomla şimdiki kilom arasında doktorun dediğini kulak ardı etmem ama bu kadar da üzmem kendimi
Tedaviyi yapan doktorum kiloma hiç bir şey demedi. Hatta daha şimdiden aldım dedim hareketsizlik yapar ilk zamanlar dedi. Meyveyi filan kıs dedi. Gelecek hafta kendi tüp bebek doktoruma muayenem var bakalım neler diyecek daha da netleşir durum sanırım.

Heyet raporunu ikiz olduğu için havalar çok sıcak . Ege tarafında yaşıyorum. Birazda tansiyon sıkıntılı olduğu için çalışma dedi. Baygınlık geçirebilirsin dedi kuruma vermek için rapor.

Aynen cnm zaten ege de aktif diye biliyorum ben.. kardeşi de egede doğuma nereyi düşünüyosun peki
Evet kardeşide kadın doğumcu imiş egede. Hiç fikrim yok açıkçası riskli olduğu için kabul ederse Erol hoca ile devam etmek isterim ama aşırı yoğun biri. Pek mümkün olmaz gibi. O yüzden bilmiyorum hiç.

Bende daha çevremdeki diğer hastaneleri bilmiyorum ama ege kuvez ve yoğun bakım ünitesi olarak diğer hastanelere göre daha iyi sanki

Bende daha çevremdeki diğer hastaneleri bilmiyorum ama ege kuvez ve yoğun bakım ünitesi olarak diğer hastanelere göre daha iyi sanki
Ege hakkında pek bilgim yok canım. Su hastanesini önermişlerdi ama bence onlar normal sakin gebelik içindir kuvez hizmeti konusunda çok büyük bir özel hastane değilse bence de ege daha iyidir. Izmır de bildiğim öyle çok özel büyük hastane yok zaten.

Aynen.. keşke girmeseler ama ikiz olduğu için olması beklenen bi ihtimal.. bi de kuvez de ne kadar kalcaklar bilmediğimiz için özel de bayağı bi zorlar maddi yönden

Merhaba arkadaşlar bu ay tüp bebek tedavisine başladık. genetik tahlil istemişti ancak yaptırmak için geç kaldık. sizce kesin yaptırmak gerekiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…