Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

boomcum ben dün sordum. adet kanaması gibi yoğun ve kırmızı olmadığı sürece sorun yok. şuan içeride bir oluşum yaşanıyor. Ağrı sancı uyku bulantı lekelenme şişlik bunları yaşayacaksın ilk olduğu için garipsiyorsun dedi. oh dedim ben de

Cok sağ ol canim içim rahatladi digerlerine eyvallah da lekelenme tedirgin ediyor insani. Her sey yolunda gitsin hepimiz için

Aramasan bile mesaj atabilirsin canım sonuçta hassas bir dönem
ben de öyle biliyorum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok endişe etme

Merak etme canim bende de olmustu. Siyahlar kahveler. Crinone kullaniyorum ben havayla temas edince renk degistirebiliyormus

Kadın Doğum doktoru yazdı ama eczane ödemedi Yok gebelik oluşunca devlet karşılamıyormuş infertilite olması gerekmiş çok saçma geldi bi sorayım dedim peki bi kutu mu yazıyor sadece
2 kutu yazdırdım ben gebelik sonucumu öğrendiğim gün önümüzdeki haftada kontorole gidince bitmiş olacak yine yazdıracam 2 kutu.. ne saçmaymış gebelik olunca karsilamiyormus zaten gebelikte kullanılan bi ilaç bu gebelik olmadiktan sonra kullanmanın ne manası var ki başka eczaneye de sordun mu sen.. telefonla başka eczanelerle de konuş bi bilgi al bence

Aynen çok saçma ya evet başka eczaneye soracağım çok teşekkür ederim

Kızlarrr 27 haziran perşembe günü bebişimi alıp geliyorum inşallahhhayy çok heyecanlıı benm içinde dua edin hamiş anneler. Bitane 5. Gün 4 aa embriyosu transfer edilecek inşallahh
Hayırlısı olsun inşallahkavuşursun bebeğine bende 5.gün 4aa transfer oldum bugün 3.günüm.Senin transfer günü benimde belli olur artık

kızlar kafayı yiycem.hergün normal olan tansiyonum sağlık ocağına gidince çıkıyor.stres yapıyorum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…