- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
kızlar kafayı yiycem.hergün normal olan tansiyonum sağlık ocağına gidince çıkıyor.stres yapıyorum heralde
Evet canim hergun bakıyorum gayet normal.Hatta eve geldim ölçtüm normale dönmüş sabaha göre.Stres yapmamaya çalışıyorum ama kendimi alıkoyamıyorum .daha gitmeden acaba yüksek çıkacakmı vs vs düşünceler stres heyecan yapiyo ben deOlabilir canim, evde ölçüyor musun her gün?
Evet canim hergun bakıyorum gayet normal.Hatta eve geldim ölçtüm normale dönmüş sabaha göre.Stres yapmamaya çalışıyorum ama kendimi alıkoyamıyorum .daha gitmeden acaba yüksek çıkacakmı vs vs düşünceler stres heyecan yapiyo ben de
Hayırlı olsunKızlarrr 27 haziran perşembe günü bebişimi alıp geliyorum inşallahhhayy çok heyecanlıı benm içinde dua edin hamiş anneler. Bitane 5. Gün 4 aa embriyosu transfer edilecek inşallahh
BAhçeci doktorum zeki bey benmde bitanesi 5. Gün donduruldu 4 tanesi 6. Gün donduruldu bnde öyleydim telefonun başında stresle geçiyordu sonrada adeti ve 13. Günü beklemek hepsi ayrı stres.inşallah güzel sonuçlar alırızHayırlı olsunmerkeziniz neresi acaba benim de 5. Gün 4 gibi olan embriyolarım var 6. Günü bekleyelim dediler yüreğim ağzımda o yüzden merak ettim
Hayorlı olsun yüzümüz gülsün inşallahBAhçeci doktorum zeki bey benmde bitanesi 5. Gün donduruldu 4 tanesi 6. Gün donduruldu bnde öyleydim telefonun başında stresle geçiyordu sonrada adeti ve 13. Günü beklemek hepsi ayrı stres.inşallah güzel sonuçlar alırız
acaba hangi eczaneden aldiniz ? banada lazimBen 320 tl’ ye raporsuz aldım.
Selam kızlaaarnasılsınız ? Benim bir derdim var aman aman şükür yine de dert demeyeyim de iki gündür bulantı da değilde. Acayip acıkıyorum filan istediğim şeyleri de yesem sonra midemde sanki zorla yemişim gibi bir hoşnutsuzluk hali oluyor. Huzursuz edici. Bulantı filan değil belki ara ara yanma oluyor. Ama sanki bazen öyle oluyor ki aç karnına yağ içmişim gibi filan. Ne yesem yaşıyorum bunu. Bulantısı olan arkadaşlar öncesinde böyle yaşadınız mı ? Acaba diyorum bir iki güne bulantıda mı başlar
Selam kızlaaarnasılsınız ? Benim bir derdim var aman aman şükür yine de dert demeyeyim de iki gündür bulantı da değilde. Acayip acıkıyorum filan istediğim şeyleri de yesem sonra midemde sanki zorla yemişim gibi bir hoşnutsuzluk hali oluyor. Huzursuz edici. Bulantı filan değil belki ara ara yanma oluyor. Ama sanki bazen öyle oluyor ki aç karnına yağ içmişim gibi filan. Ne yesem yaşıyorum bunu. Bulantısı olan arkadaşlar öncesinde böyle yaşadınız mı ? Acaba diyorum bir iki güne bulantıda mı başlar
Canım tedavin hayırlı olsun sonucu güzel olsun inşallahKızlarrr 27 haziran perşembe günü bebişimi alıp geliyorum inşallahhhayy çok heyecanlıı benm içinde dua edin hamiş anneler. Bitane 5. Gün 4 aa embriyosu transfer edilecek inşallahh
Canım ben ilkten senin gibi sanki hiç yememisim gibi karnım açıkırdı. Sonradan o acikmayla birlikte ani bulantilar başladı. Şimdi maalesef bulantilar ve baş ağrısı hat safha daSelam kızlaaarnasılsınız ? Benim bir derdim var aman aman şükür yine de dert demeyeyim de iki gündür bulantı da değilde. Acayip acıkıyorum filan istediğim şeyleri de yesem sonra midemde sanki zorla yemişim gibi bir hoşnutsuzluk hali oluyor. Huzursuz edici. Bulantı filan değil belki ara ara yanma oluyor. Ama sanki bazen öyle oluyor ki aç karnına yağ içmişim gibi filan. Ne yesem yaşıyorum bunu. Bulantısı olan arkadaşlar öncesinde böyle yaşadınız mı ? Acaba diyorum bir iki güne bulantıda mı başlar
acaba hangi eczaneden aldiniz ? banada lazim
Acıkmadığım zaman yok kiKilyacim bu dönemde az az sık sık yemek gerekiyor galiba. Çok acikmaya firsat vermeden hemen biseyler atistiriyorum yoksa ben de kötü oluyorum. Midemde bi agri oluyor neyse ki yemek yiyince geciyor
Canımm çooook geçmiş olsun. Bana baş ağrısı deme aşırı korkuyorum çünkü ağrı kesici almadan geçen ağrım olmadı şu ana kadarCanım ben ilkten senin gibi sanki hiç yememisim gibi karnım açıkırdı. Sonradan o acikmayla birlikte ani bulantilar başladı. Şimdi maalesef bulantilar ve baş ağrısı hat safha dainşallah sen hafif geçirirsin belirtileri çünkü beni benden alıyorlar
Canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun. Umarım istediğin sonuçlara ulaşabilirsin.Kizlar merhaba nasilsiniz ya okudukca agladim hepinizi teker teker tebrik ediyorum insallah sag eliniz bizim gibi bekleyenlerin basina. Bende ikinci tedavide iptal oldu yumurtalar kalite 0 embrio olussada cok kalitesiz oldigi icin ne dondurula nede transfer oluna biliyor. Doktorumu. Tavsiyesi ile baska bi doktora donor icin gitdim bugun beni cok rahatlatdi. Hem kendi yumurtamla ayni ayda donorlede deneyecek insallah kendi yumurtan olur daha cok gencsin son kez sans verelim olmazsada o ay donor de hazir olacak zaten cok yumurta toplandigi icin yine dondurulmus transfer olucak artik kafam rahat,hem donor konusunda hemde olmazsa diye zaten ikinci bir ihtimal oldgu icin her aksam iyneleri vurup da aglamiycam :) donor olsa bile menim karnimda benim kanimla canimla beslenicek artik o konularida kabullenip astim, insallah bi sorun olmazsa agustostaki adetle gel dedi umarim ben de de sizin gibi cifter cifter keseler gormek ve bu mutlukugu sizinlee paylasmak kismet olur :)
Bir de bütün gece uyuyamadım. Hafif böyle stres olduğum bir durum yaşandı iş ile ilgili. Aslında öyle şu durumda düşünecek biri değilim ama tesadüf mü yoksa istemeden de olsa daha mı takıntılı oldum bilmiyorum. Döndüm durdum yatakta stres oldum. Hatta baş ağrım olacak diye endişe ettim. Bugün daha kötü midem. Ondan mıdır diye de düşünüyorum. Umarım hepimiz için konforlu bir gebelik süreci olur . Bu olumsuzlukları çok yaşamayız...Canım ben ilkten senin gibi sanki hiç yememisim gibi karnım açıkırdı. Sonradan o acikmayla birlikte ani bulantilar başladı. Şimdi maalesef bulantilar ve baş ağrısı hat safha dainşallah sen hafif geçirirsin belirtileri çünkü beni benden alıyorlar
sagolun insallah bende uygun a bulurum, gitmeden bi telefonla arayip sormak iyi olurmuŞişli’de Elif Nazlı Eczanesinden almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?