• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba

Eklentiler

• A0BC2351-78E6-4E66-B988-DED5F8CDB442.jpeg
    A0BC2351-78E6-4E66-B988-DED5F8CDB442.jpeg
    67,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba
Cnm biraz flu çıkmış daha net cekip atsan daha iyi olur sanki.. pek bilemedim böyle ben var gibi de yok gibi de

Kız ne yaptın testi mi kırdın sen
:KK57:

Evet silik çizgi görünüyor canim😊insallah kan testiyle de onaylarsın

İş yoğunluğundan yazamadım. bugün kalpleri dinledik. çok tatlıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım hamile kalmak isteyenlerle. İki bebişimin de kalpleri gümbür gümbür. Analarından iyi besleniyorlar belli. Herşey yolunda bir sonraki kontrolümüz 11. hafta :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Maşallah cnm inşallah haftaya gidince bende ikisinin o gümbür gümbür kalplerini duyarım 🤲

İş yoğunluğundan yazamadım. bugün kalpleri dinledik. çok tatlıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım hamile kalmak isteyenlerle. İki bebişimin de kalpleri gümbür gümbür. Analarından iyi besleniyorlar belli. Herşey yolunda bir sonraki kontrolümüz 11. hafta :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Oh oh tebrikler canım. Sağlıkla inşallah 😇

Kızlar bişey sorcam sizlerde de bel ağrısı var mı bende bel ağrısı var 2 3 gündür de
benim de dün akşam çok fena ağrıdı.işten eve gittim yemek yaptım falan yoruldum ondandır diye düşündüm
bayağıdır olmuyodu genelde hergün adet ağrısı gibi bir sancı girip çıkıyo kısa süreli

kızlar progestan fitili sürekli yazdırmak gerekiyor rapor falan alınabilir mi acaba sizler doktora mı yazdırıyosunuz yoksa direk eczaneden mi alıyosunuz ücretli

Back