Canım ben direk eczaneden alıyordum ama artık gına geldi. Bilmiyorum ne yapmam gerektiğini rapor olayını hiç düşünmedim açıkçasıkızlar progestan fitili sürekli yazdırmak gerekiyor rapor falan alınabilir mi acaba sizler doktora mı yazdırıyosunuz yoksa direk eczaneden mi alıyosunuz ücretli
aynen canım gına geldi artık günde 4 tane olunca bitiyor bir haftada.Canım ben direk eczaneden alıyordum ama artık gına geldi. Bilmiyorum ne yapmam gerektiğini rapor olayını hiç düşünmedim açıkçası
Protestan fitili bilmiyorum cnm ama crinone jel kullanıyorum ben onu da kadın doğum uzmanı yazması gerekiyo demişlerdi bana bilmiyorum protestan fitili sağlık ocagindaki doktor yazabiliyo muaynen canım gına geldi artık günde 4 tane olunca bitiyor bir haftada.
yarın sabah sağlık ocağına gidicem yazdırmak için
Hayırlı olsun bende 18 haziran 5.gün embriyosu 4AA transfer oldum18 haziranda 5.gün embriyosu transfer oldum 6ab. Karnımda sadece minik bir doluluk hissi oluyor o da arada. Başka da hiç bir şey hissetmiyorum. Daha erken zaten. Erken gebelik testi ne zaman yapılır sizce..
Yaa çok sevindim aynı gün olmamıza.. belirti yok bende daha erkendir belki ama sağa sola yatınca bi baskı hissediyorum o kadar.Hayırlı olsun bende 18 haziran 5.gün embriyosu 4AA transfer oldum
İlk transferim tzaeydi ve ohss den dolayı çok kötüydüm.Şuan psikolojik mi bilmiyorum ufak bir doluluk hissediyorum ams bakalım kısmet.Çok erken daha 8.gün evde idrar testi yaparım diye düşünüyorumYaa çok sevindim aynı gün olmamıza.. belirti yok bende daha erkendir belki ama sağa sola yatınca bi baskı hissediyorum o kadar.
Beklemek çok zor sadeceYaa çok sevindim aynı gün olmamıza.. belirti yok bende daha erkendir belki ama sağa sola yatınca bi baskı hissediyorum o kadar.
Evet ilk tranaferim. Çok güzel bir duygu tutmasa bile içimde olduğunu düşünmek. Yerleştirildiğini görmek.. test günüm 27 haziran bekleyeceğim bakalım. Belki pazartesi erken gebelik testi yaparım cesaretim olursa ya da yapmayıp 27sine kadar mutlu yaşarımBeklemek çok zor sadeceilk transferin mi
doktorum pazartesi günü sordu ilaçların var mı diye hangilerini kullandığımı biliyorProtestan fitili bilmiyorum cnm ama crinone jel kullanıyorum ben onu da kadın doğum uzmanı yazması gerekiyo demişlerdi bana bilmiyorum protestan fitili sağlık ocagindaki doktor yazabiliyo mu
Bana sağlık ocagindaki doktorum değil de eczacim söylemişti kadın doğum uzmanı yazması lazım diyedoktorum pazartesi günü sordu ilaçların var mı diye hangilerini kullandığımı biliyor
yazmasa söylerdi fitili yazamıyorum diye heralde canım
jel i yazmamaları da saçma sonuçta orada gebelik kaydın var ne için aldığını biliyolar
anladım canım o zaman sağlık ocağındaki doktoruna sor benceBana sağlık ocagindaki doktorum değil de eczacim söylemişti kadın doğum uzmanı yazması lazım diye
Çok erken vermişler test tarihini benim 1 TemmuzEvet ilk tranaferim. Çok güzel bir duygu tutmasa bile içimde olduğunu düşünmek. Yerleştirildiğini görmek.. test günüm 27 haziran bekleyeceğim bakalım. Belki pazartesi erken gebelik testi yaparım cesaretim olursa ya da yapmayıp 27sine kadar mutlu yaşarım
Öyle olur galibaÇok erken vermişler test tarihini benim 1 Temmuzpazartesi yapma çok erken keyfini çıkar
Belki de.. tüp bebek doktoruma gittikçe yazdiriyodum bittiğinde şimdiye kadar gerek duymadım ama gerek duyarsam en azından yazıp yazmadığını bilirim..anladım canım o zaman sağlık ocağındaki doktoruna sor bence
yazıyodur belki
Bende de bi kac gündür fazlalaştı sizlere bi soruyum dedim bi tek bende mi var acaba diye
Belki de yasadiklarimizin çoğu normal doktorlara göre ama biz hep korku içinde oluyoruz acabalar dolasiyo hep aklımızdaBenim de son 1 haftadir daha fazla oluyor. Ya kizlar progestan fitil kullanıyorum, o bazen kendi kendine düşüyor ya bi kismi, dün yine öyle düştü ama kahverengi bi lekeyle birlikte akinti desem akinti degil anlamadım cok hafif biseybazen de cok acik kahve sari gibi lekelenme oluyor. Sizde var mi boyle bi durum ? Doktora da bisey sormadım. Ama yine boyle oldugu bi gunde kontrolüm vardi doktor anormal bisey demedi
Canım ben de fitil kullanıyorum dediğin gibi bir kısmı düşüyorBenim de son 1 haftadir daha fazla oluyor. Ya kizlar progestan fitil kullanıyorum, o bazen kendi kendine düşüyor ya bi kismi, dün yine öyle düştü ama kahverengi bi lekeyle birlikte akinti desem akinti degil anlamadım cok hafif biseybazen de cok acik kahve sari gibi lekelenme oluyor. Sizde var mi boyle bi durum ? Doktora da bisey sormadım. Ama yine boyle oldugu bi gunde kontrolüm vardi doktor anormal bisey demedi
Canım ben de fitil kullanıyorum dediğin gibi bir kısmı düşüyor
ben leke falan görmedim şu ana kadar hiç
sen yine de doktorunu bilgilendir aklına takıldıysa en azından için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?