• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Hayorlı olsun yüzümüz gülsün inşallah 🤗🤗beşinci gün olanı önce transfer edecekse demek ki geriden gelen 6. Günlere daha az güveniyorlar diye düşündüm.ben henüz doktorumla konuşamadım 6. Gün olanlar için bir açıklama yaptı mı sana canım
Canım bana hepsi iyi kalite dedi.hepsinin arasında çok az fark var dedi.mesela 6. Gün emriyosunda 5ab kalite olan da vardı ama sanırım aa daha iyi göründü.inşallah hayırlısı olur😊

ya ben bide yurtdisindan geliyorum tr ye tedaviye, kusura bakmayin ama anlimizda almanci yaziyor ya hemen 2 kati cekiyorlar :KK43: :KK43: bende pazarlik yapmayi deniycem cok sagolun

İlaçları parça parça almak da mantıklı. Aklında bulunsun. Mesela gonalF birinde uygun , cetrotide da başka birinde uygun gibi. Arayıp tek tek merkezin çevresindeki eczanelere sorabilirsin. Nakit olunca biraz daha uyguna verebiliyorlar.

Kızlar benm biraz sorularım var eğer yanıtlarsanız çok mutlu olurum.1)transfer öncesi ilişki yasakmı 2)progestan iğneler ve jel hep aynı saattemi yapılmalı 3) transfer öncesinde ananas nar suyu vs sizlerde kullandınızmı özellikle nar suyu cam şişede olanmı yoksa normal meyve suyu olrak mı kullandınız.çok saçma gelebilir ama ilk transferim mazur görün😊☺️

Çalışan arkadaşlar sorum size. Sürekli wc yolunu tutuyorum ben çalışırken ne yapıyorsunuz bu sizde stres yaratmıyor mu ? Bir de dün yönetmelik okudum çalışma bakanlığının biraz içim rahatladı. Size tavsiyem okuyun muhakkak aslında cook haklarımız var.
Su ictikce tuvalet ihtiyacı oluyor tabi ama stres falan olmuyorum canim

Canımm çooook geçmiş olsun. Bana baş ağrısı deme aşırı korkuyorum çünkü ağrı kesici almadan geçen ağrım olmadı şu ana kadar 😔😥 öyle parol hiçç etki etmez bende. Allah ım sana şifa versin. Bizlerden uzak etsin 🤲🏼 Benimle tedavi olan aynı merkezden bir arkadaş vardı ona bulantı için hap verdi doktor. Bir şey kullanıyor musunuz?
Aminnn canım ağrılar herkesten uzak olsun inşallah. Benim doktor da mide bulantısı için ilaç verdi baş ağrısı için minoset kullan dedi ama 3 aylık olmadan kullanmak istemiyorum korkuyorum açıkçası 😭😭😭

Bir de bütün gece uyuyamadım. Hafif böyle stres olduğum bir durum yaşandı iş ile ilgili. Aslında öyle şu durumda düşünecek biri değilim ama tesadüf mü yoksa istemeden de olsa daha mı takıntılı oldum bilmiyorum. Döndüm durdum yatakta stres oldum. Hatta baş ağrım olacak diye endişe ettim. Bugün daha kötü midem. Ondan mıdır diye de düşünüyorum. Umarım hepimiz için konforlu bir gebelik süreci olur . Bu olumsuzlukları çok yaşamayız...
Canım bu aralar hormonlar yüzünden duygu durumumuzda inişli çıkışlı olduğu için takıntı yapman normaldir bence. Ama sen yine de stres yapmamaya çalış. İnşallah canım 3 ay sonrası için güzel geçsin diye dua ediyorum 🖑🖐🖑🖐

Aminnn canım ağrılar herkesten uzak olsun inşallah. Benim doktor da mide bulantısı için ilaç verdi baş ağrısı için minoset kullan dedi ama 3 aylık olmadan kullanmak istemiyorum korkuyorum açıkçası 😭😭😭
Minoset biraz daha etkili parola göre. Özellikle bu kadar yollardan geçilerek elde edilen gebelikte insan daha tedirgin oluyor çok haklısın. Dayanmakta zor. Allah yardımcın olsun canım

Kızlar benm biraz sorularım var eğer yanıtlarsanız çok mutlu olurum.1)transfer öncesi ilişki yasakmı 2)progestan iğneler ve jel hep aynı saattemi yapılmalı 3) transfer öncesinde ananas nar suyu vs sizlerde kullandınızmı özellikle nar suyu cam şişede olanmı yoksa normal meyve suyu olrak mı kullandınız.çok saçma gelebilir ama ilk transferim mazur görün😊
İlişki yasak canım sürecin tamamında. En azından benim doktorum öyle dedi. Nar suyu filan almadım. Progestanı genelde aynı zamanlarda alıyorum ama kural gibi de değil. Duruma göre değiştirdim. Doktor illa zamanlı olacak demedi. Günde 4 defa dedi. Tabi sen iğne demişsin. İğne kullanmadım. Fitili ben kendime göre ayarlıyorum. Inşallah her şey gönlünce olur canım 🤗

Zaten dışarıda wc ye girmeyi hiç sevmem. Ama saatte iki defa çıkıyorumdur abartısız. Beni rahatsız ediyor. Ki çok su içmiyorum aslında.
Ben de kendime bi kural koydum saatte 1 bardak su içiyorum haliyle sık gidiyorum .Ama tuvalet yönünden şanslıyım ofiste çalıştığım icin tuvalet içerde ve sadece 3 kişi kullaniyoruz

İlişki yasak canım sürecin tamamında. En azından benim doktorum öyle dedi. Nar suyu filan almadım. Progestanı genelde aynı zamanlarda alıyorum ama kural gibi de değil. Duruma göre değiştirdim. Doktor illa zamanlı olacak demedi. Günde 4 defa dedi. Tabi sen iğne demişsin. İğne kullanmadım. Fitili ben kendime göre ayarlıyorum. Inşallah her şey gönlünce olur canım 🤗

Peki doktorunuz su an icin ilisikiyle ilgili bisey soyledi mi 🙈

İlk 3 ay yasak dedi. İlk yaptığı uyarı o oldu 😬 Benim doktorum hep yasakladı. En başından beri. 3 aydan sonrayı bilemiyorum duruma göre değişir sanırım.

Bana doktor transferden önce ve sonra yasak demisti. Ben sonrasında hic sormadım, o da bisey soylemedi. Ben de ilk 3 ay bekleme taraftarıyim acikcasi

Günaydın kızlar. Bir baş ağrısı ve ağız içi yaralarla uyandım. Ağzım çok fena 😖 boğazımda hafif bir ağrı var. Ve sebep olacak hiç bir şey yapmadım. Elimden geldiğincede besleyici yemeye çalışıyorum niye oldu anlamadım. Karadut dışında tavsiyesi olan var mı. Baya her tarafı yara

Selam kizlar. Cok yazmiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi. Benim hala bulantim vs yok. Sadece ani kalkinca bas donmelerim devam ediyor. Istahim kapali ama gene de yiyorum.
Bu hafta kontrole gittim. Esim de duydu bu sefer kalp atislarini :KK200: mucizevi bir an gercekten.
Hindistan cevizi yagi aldim. Esim her gece suruyor catlayabilecek yerlerime :) hem bebis seviyor bahaneyle.
Kitaplar okuyorum. internette arastiriyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Kendimi psikolojikman hazirliyorum.
Umarim hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir. Bulantilar yasayan arkadaslarim icin de 11. Haftaya az kaldi ha gayret :)

Back