• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar ben bugün kalp atışı duymaya gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 ye bölünmüş. Yani tek yumurta ikizi olmuş. Şimdi kafamda deli sorular. Keseler ayrılacak mi. Birine bisey olursa öbürüne de olma ihtimali yüksek. Neler yasicam bilmiyorum
🤩😍 öncelikle tebrik ederim canım. Rabbim hayırlısını versin. Bende de ikiz gebelik olabilir dedi ama iki ayrı kese gördü. Biri olması gereken gibi diğeri daha küçük. O yüzden ufak bir ihtimal ama ikiz olabilir dedi. Acayip heyecan yaptım bu durumu da 😊 2 hafta sonra kalp atımında netleşir dedi. Tek embriyo transferi olmuştu bana. Nasıl oldu bilemedim ama inşallah her ne olacaksa en hayırlı şekilde olsun 🤗

🤩😍 öncelikle tebrik ederim canım. Rabbim hayırlısını versin. Bende de ikiz gebelik olabilir dedi ama iki ayrı kese gördü. Biri olması gereken gibi diğeri daha küçük. O yüzden ufak bir ihtimal ama ikiz olabilir dedi. Acayip heyecan yaptım bu durumu da 😊 2 hafta sonra kalp atımında netleşir dedi. Tek embriyo transferi olmuştu bana. Nasıl oldu bilemedim ama inşallah her ne olacaksa en hayırlı şekilde olsun 🤗
Saol canım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Tek embriyo transferindede ikiz olma ihtimali yüksek. Bölünüp 2 tane oluyorlar kendi içlerinde. Sevinçten çok şok durumundayım hala. Çünkü keseleri bir. Ve bu bi risk

Saol canım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Tek embriyo transferindede ikiz olma ihtimali yüksek. Bölünüp 2 tane oluyorlar kendi içlerinde. Sevinçten çok şok durumundayım hala. Çünkü keseleri bir. Ve bu bi risk
Keseleri bir derken cnm yolk keseleri değil demi.. benimde öyle normal keseleri bir cnm

yaaa canım maşallah mucize gibi umarım ötekide saglıkla gelişir. cok cok sevındım canım
tuanaaa cok sevındım sanada. tek yumurta ıkızınde cınsıyet aynı oluyrmus genelde.saglıkla gelsınler. aklına kötü seyle rgetirmeee

Ben genlerde varsa ancak olur zannediyordum tek embriyodan 🙄 Kaçıncı haftandı şu an. Allah korusun inşallah sorun çıkmaz içimi ferah tut sen canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.

yaaa canım maşallah mucize gibi umarım ötekide saglıkla gelişir. cok cok sevındım canım

tuanaaa cok sevındım sanada. tek yumurta ıkızınde cınsıyet aynı oluyrmus genelde.saglıkla gelsınler. aklına kötü seyle rgetirmeee
Teşekkür ederim canım. Aynen pek sürprizli sabır gerektiren bir süreç 😊

Ben genlerde varsa ancak olur zannediyordum tek embriyodan 🙄 Kaçıncı haftandı şu an. Allah korusun inşallah sorun çıkmaz içimi ferah tut sen canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
7inci haftanın içinde öğrendim canim. Internette biraz araştırınca pek hoş şeyler yazmıyo gözüm korktu

7inci haftanın içinde öğrendim canim. Internette biraz araştırınca pek hoş şeyler yazmıyo gözüm korktu
Bakma canım. Internette öyle şeyler var ki insanı gereksiz yere çökertiyor. Sen iyi düşün. Bebişlere güven. Allah a sığın. Doktorunu dinle sadece. İnan biraz bu işlerde cahil olmak daha iyi. Ben de beceremeyip bakıyorum ister istemez ama sen bakma. Güzel şeyler oku.

Kızlar geldim kese göründü ama için de bebek göremedik. 5 hafta 2 günlük gibi dedi regl e göre ise 5 hafta 6 günlük dedi. Böyle fark olabiliyormuş. @BabyBoom2019 Şimdilik olması gereken gibi dedi. En azından dış gebelik değil onu söyleyebiliriz dedi. 2 hafta sonra tekrar bakılacak. Yalnız acayip heyecanlıydım resmen titriyordum. Ve minik geriden gelen şüpheli bir kese daha var dedi. Ancak 2 hafta sonra ne olduğunu söyleyebilirim dedi. Haftada bir kahve 2-3 kere çikolata yiyebilirsin. Bana sorarsan ilk 3 ay seyahat yapma dedi. Ben önermiyorum dedi. Kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi.
Ya canım çok sevindimmmm darısı kalp atışı artık o zamana bakarsın ikiz olur ha inşallah 😊😊

tamam canım çok teşekkür ederim ben bunu bi araştırayım temmuz ayında 5. kez transfer yapılacak bari bu kez elim boş kalmasın ben çabalamayınca doktorların bir şey yapacağı yok
Rica ederim canım hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Birbirimize yardımcı olabilirsek ne güzel 😊 aynen bu tedavinde bi danış ve bu tedaviyi dene derim ben 😊😊

Canım bu serum tedavisi dediğin beyaz bir şey mi ? Transferden hemen sonra bende aldım baya krema gibi bir şeydi. Senin durumun için zorunlu değil takviye olarak düşün. İstersen bunu gıdalardan beslenmene dikkat ederek de alırsın dedi. Benim ki bir tavsiye dedi. Bazı hastalarım da değerleri çok düşük olunca zorunlu tutuyorum siz de kendinize bırakıyorum dedi. Transferde, kese görününce ve kalp atımında olmak üzere 3 kere dedi. Bugün gittiğimde doktor al demedi ben de ses etmedim.
Evet canım senin dediğin gibi beyaz yoğun bi serum. Zaten bazi hastalara transferden hemen sonra da veriliyormus. Aynen bana da zorunlu değil sen istersen kullanırız dedi. Bende tekrar hüsran yaşamamak için işe yarar diye israrla kullanmak istedim.. o zaman 12. Haftaya kadar kullan bagisikligin iyice güçlensin dedi. 4 haftam kaldı bakalım. 😊😊😊

Kızlar ben bugün kalp atışı duymaya gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 ye bölünmüş. Yani tek yumurta ikizi olmuş. Şimdi kafamda deli sorular. Keseler ayrılacak mi. Birine bisey olursa öbürüne de olma ihtimali yüksek. Neler yasicam bilmiyorum
Aaaa ne kadar güzel bişey bu ya 😊😊 canım bunun tadını çıkar sevin dur kötü düşünme ki kötü birşey olmasın 😍😍😍😍

Kızlar ya düşünsenize ilk topikte tanıştığımız da tedavi görüyorduk çoğumuz transfer sonrasi beklemedeydi. Hamile olmayı hayal ederken hikmetinden sual olunmaz rabbim şimdi size ikiz hamileligi nasip etti ne güzel tabi sizin gibi bir kaç arkadaş daha ikiz gebelik geçiriyor. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepsini 😊😊 çok şükür... 😍😍😍

Kızlar ya düşünsenize ilk topikte tanıştığımız da tedavi görüyorduk çoğumuz transfer sonrasi beklemedeydi. Hamile olmayı hayal ederken hikmetinden sual olunmaz rabbim şimdi size ikiz hamileligi nasip etti ne güzel tabi sizin gibi bir kaç arkadaş daha ikiz gebelik geçiriyor. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepsini 😊😊 çok şükür... 😍😍😍
Evet Canim haklisin. Daha korkudan sevinme duygusuna geçemedim ben ama zaman iyi şeyler getirir ins

Aynen canım. Hamile kalabilir miyim diye düşünüyorduk kara kara 😊 Bu günlere binlerce şükür. Bundan sonrası için de inşallah sağlıkla ilerler her şey. Her anı kritik her anı heyecanla bekleme çünkü. Hepimiz kazasız belasız sorunsuz sağlıkla huzurla kavuşalım bebeklerimize inşallah 💕

Evet Canim haklisin. Daha korkudan sevinme duygusuna geçemedim ben ama zaman iyi şeyler getirir ins
Aynen canım. Hamile kalabilir miyim diye düşünüyorduk kara kara 😊 Bu günlere binlerce şükür. Bundan sonrası için de inşallah sağlıkla ilerler her şey. Her anı kritik her anı heyecanla bekleme çünkü. Hepimiz kazasız belasız sorunsuz sağlıkla huzurla kavuşalım bebeklerimize inşallah 💕
Çoğunu atlattik çok şükür gerisini dediğin gibi kazasız belasız geçsin de rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍

Back