Cnm biraz flu çıkmış daha net cekip atsan daha iyi olur sanki.. pek bilemedim böyle ben var gibi de yok gibi deKızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba
Kız ne yaptın testi mi kırdın senKızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
İlk idrarla da yapmadım bi bakar mısınız siz de görebilecek misiniz pozitif sayılır mı acaba
Evet silik çizgi görünüyor canimKızlar bugün transfer sonrası 7.günüm ve dayanamayıp idrar testi yaptım,çoook silik ikinci çizgi çıktı yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama :)
Bu test nasıl anlamadım benCnm biraz flu çıkmış daha net cekip atsan daha iyi olur sanki.. pek bilemedim böyle ben var gibi de yok gibi de
Yaaa evet daha iyi incelemek içinKız ne yaptın testi mi kırdın sen
Amin canım inşallahEvet silik çizgi görünüyor caniminsallah kan testiyle de onaylarsın
Canım arka kameram bozuk ön kamerayla da flu çıkıyor,ama tabi ben bakınca biraz daha net görebiliyorum.Cnm biraz flu çıkmış daha net cekip atsan daha iyi olur sanki.. pek bilemedim böyle ben var gibi de yok gibi de
Yaaa evet daha iyi incelemek için
MAlesefAh biz kadınlar istediğimiz şeyi elde edebilmek için neler yapıyoruz da bi şu hamile kalma konusunda sınıfta kalıyoruz galiba.
Maşallah cnm inşallah haftaya gidince bende ikisinin o gümbür gümbür kalplerini duyarımİş yoğunluğundan yazamadım. bugün kalpleri dinledik. çok tatlıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım hamile kalmak isteyenlerle. İki bebişimin de kalpleri gümbür gümbür. Analarından iyi besleniyorlar belli. Herşey yolunda bir sonraki kontrolümüz 11. hafta
Oh oh tebrikler canım. Sağlıkla inşallahİş yoğunluğundan yazamadım. bugün kalpleri dinledik. çok tatlıştı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarım hamile kalmak isteyenlerle. İki bebişimin de kalpleri gümbür gümbür. Analarından iyi besleniyorlar belli. Herşey yolunda bir sonraki kontrolümüz 11. hafta
Kızlar bişey sorcam sizlerde de bel ağrısı var mı bende bel ağrısı var 2 3 gündür de
Bende de bi kac gündür fazlalaştı sizlere bi soruyum dedim bi tek bende mi var acaba diyeBenim transferden beri hic gecmedi canim
benim de dün akşam çok fena ağrıdı.işten eve gittim yemek yaptım falan yoruldum ondandır diye düşündümKızlar bişey sorcam sizlerde de bel ağrısı var mı bende bel ağrısı var 2 3 gündür de
Canım uzun süreden sonra dün ilk defa sabah ve akşam kasık ve bel ağrısı çektim çok fenaydı.Kızlar bişey sorcam sizlerde de bel ağrısı var mı bende bel ağrısı var 2 3 gündür de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?