• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

doktorumla görüştüm de serum tedavisi kanıtlanmamış bir uygulama diyor öyle bir yöntem illa çözüm bulacak diye bir şey yok diyor. bi de genetik test yaptırdık eşim de bende kan pıhtılaşmasına bakıldı hiçbir sorun yok
Siz bilirsiniz. Benim doktorum tekrarlayan başarısızlıklara uyguluyor. Zararı yoksa denemekten ne çıkar ayrıca

Kahve içtiğin gün çay ve çikolata olmayacak ama canım. Yani kafein ayarlaması yaparak haftada bir iki olabilir dedi. Çocuk arap olmasın sonra dedi güldü. Bizden farklı çıkmaz zaten hocam dedim 😁 ikimizde esmeriz çünkü. Progesteron tekrar istedi tahlil verdim. Biri normal baya baya kese dedi. Diğeri kesecik 😁 gelişmeyedebilir gelişip ikiz gebelikte olabilir bekleyeceğiz dedi. Kızlar bir de sıcaktan kesinlikle uzak dur dedi. Saat 5 den sonra dışarı çık mümkünse dedi.Arabaya binmeden iyice havalandır. Kalabalıktan uzak dur dedi. Ay başka bir şey gelmiyor aklıma. Böyle idi uyarılar. Bir de bu önemli meyveyi ölçülü ye dedi. Çoğu şeker zaten bu yüzden kesinlikle porsiyonlu ye dedi.

doğru demiş meyveyi çok yiyorum azaltayım.

benim doktorumun söylediklerini yazıyorum
havuz yok hamam yok saç boyamak yok uzanmak yok ağır kaldırmak yok seyahat var uçak araba otobüs hepsi var folik asit istersen kullan enfeksiyonlu kişilerle tokalaşmak öpüşmek yok klimadan kendini koru hamurişi poğaca makarna yani boş kalori yok

doğru demiş meyveyi çok yiyorum azaltayım.

benim doktorumun söylediklerini yazıyorum
havuz yok hamam yok saç boyamak yok uzanmak yok ağır kaldırmak yok seyahat var uçak araba otobüs hepsi var folik asit istersen kullan enfeksiyonlu kişilerle tokalaşmak öpüşmek yok klimadan kendini koru hamurişi poğaca makarna yani boş kalori yok
Aynen kuvet havuz deniz vs. Hepsi yasak bana. Onları önce demişti. Önce yasak dediğim her şey yasak dedi zaten. Folik asit verdi bana. Aynen seyahat yapılıyor ama benim şahsi görüşüm ilk üç ayda yapma dedi. Asprin ve fitil progestana devam. Ama test verdim. Ona göre bir şeyler söyleyecek canım.

Kızlar geldim kese göründü ama için de bebek göremedik. 5 hafta 2 günlük gibi dedi regl e göre ise 5 hafta 6 günlük dedi. Böyle fark olabiliyormuş. BabyBoom2019 BabyBoom2019 Şimdilik olması gereken gibi dedi. En azından dış gebelik değil onu söyleyebiliriz dedi. 2 hafta sonra tekrar bakılacak. Yalnız acayip heyecanlıydım resmen titriyordum. Ve minik geriden gelen şüpheli bir kese daha var dedi. Ancak 2 hafta sonra ne olduğunu söyleyebilirim dedi. Haftada bir kahve 2-3 kere çikolata yiyebilirsin. Bana sorarsan ilk 3 ay seyahat yapma dedi. Ben önermiyorum dedi. Kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi.
Hadi gözünaydın cnm.. seninde ikiz mi geliyo hadi hayırlısı bakalım cnm 🤗🤗

Hadi gözünaydın cnm.. seninde ikiz mi geliyo hadi hayırlısı bakalım cnm 🤗🤗
Teşekkür ederim 🤗🙂 emin değiliz inşallah öyledir canım. Nasıl hayırlı ve sağlıklı olacaksa öyle olsun. Yani küçük bir ihtimal var. Aynı gelişmişlikte iki kere değil de bir normal bir küçük kese var. Belki olabilir belki böyle kalabilir gelişmez dedi. Açıkçası tek embriyo transfer edildi ve ailede ikiz hiç yok. Ama bir umut belki diyelim 🤩🍀Senin kaç haftada çıkmıştı canım.

Yok canım herhangi bir tahlil yapılmıyor. Transfer sonrasi başlanıyor. Bide içeriğini arastirirsan yumurta ile ilgili birşey vardı sanırım içinde ilk başta doktor alerjin var mı diye sormuştu. Onun haricinde hicbirsey yok. İstersen bu tedaviyi ve içerisinde hangi maddeler var bi araştır. Bana vitamin karışımı demişlerdi.
Canım bu serum tedavisi dediğin beyaz bir şey mi ? Transferden hemen sonra bende aldım baya krema gibi bir şeydi. Senin durumun için zorunlu değil takviye olarak düşün. İstersen bunu gıdalardan beslenmene dikkat ederek de alırsın dedi. Benim ki bir tavsiye dedi. Bazı hastalarım da değerleri çok düşük olunca zorunlu tutuyorum siz de kendinize bırakıyorum dedi. Transferde, kese görününce ve kalp atımında olmak üzere 3 kere dedi. Bugün gittiğimde doktor al demedi ben de ses etmedim.

Merhaba kızlar çarşamba günü transfer yaptırdım zaman geçmiyor sanki 😣 ara ara bel ağrılarımvar ama başka bir belirtiyor. Test yapmaya korkuyorum
dua edin nolur
Canım malesef bol beklemeli ve sabır gerektiren bir süreç. Belirti arama zaten gerçekten hiç belli olan standardı olan bir süreç değil. Test gününe kadar mümkünse sabret canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 💕

Teşekkür ederim 🤗🙂 emin değiliz inşallah öyledir canım. Nasıl hayırlı ve sağlıklı olacaksa öyle olsun. Yani küçük bir ihtimal var. Aynı gelişmişlikte iki kere değil de bir normal bir küçük kese var. Belki olabilir belki böyle kalabilir gelişmez dedi. Açıkçası tek embriyo transfer edildi ve ailede ikiz hiç yok. Ama bir umut belki diyelim 🤩🍀Senin kaç haftada çıkmıştı canım.
6 hafta 6 günlükte belli oldu cnm

Kızlar ben bugün kalp atışı duymaya gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 ye bölünmüş. Yani tek yumurta ikizi olmuş. Şimdi kafamda deli sorular. Keseler ayrılacak mi. Birine bisey olursa öbürüne de olma ihtimali yüksek. Neler yasicam bilmiyorum

Canim gözünüz aydın 😊 çifter çifter saglikla gelsinler insallah

Kızlar geldim kese göründü ama için de bebek göremedik. 5 hafta 2 günlük gibi dedi regl e göre ise 5 hafta 6 günlük dedi. Böyle fark olabiliyormuş. BabyBoom2019 BabyBoom2019 Şimdilik olması gereken gibi dedi. En azından dış gebelik değil onu söyleyebiliriz dedi. 2 hafta sonra tekrar bakılacak. Yalnız acayip heyecanlıydım resmen titriyordum. Ve minik geriden gelen şüpheli bir kese daha var dedi. Ancak 2 hafta sonra ne olduğunu söyleyebilirim dedi. Haftada bir kahve 2-3 kere çikolata yiyebilirsin. Bana sorarsan ilk 3 ay seyahat yapma dedi. Ben önermiyorum dedi. Kısa yürüyüşler yapabilirsin dedi.

Yani ikiz olabilir mi 😍 canim allah gonlune göre versin insallah hayirlisi olsun

Kızlar ben bugün kalp atışı duymaya gittim. Ama şok oldum. Tek kesenin içinde 2 ye bölünmüş. Yani tek yumurta ikizi olmuş. Şimdi kafamda deli sorular. Keseler ayrılacak mi. Birine bisey olursa öbürüne de olma ihtimali yüksek. Neler yasicam bilmiyorum
Gözünaydın cnm dün bende aynı oldum biliyosun kalp atışı için gittim tek kesede iki yolk sac kesesi vardı.. benimde aklıma geliyo bazen ama iyi düşünelim iyi olsun cnm.. kalp atışlarını duydun mu ya

butun gebe olan arkadaslari tebrik edrim ikiz bekleminize cok sevindim rabbim saģlikla hayirlisiyla dogmayida nasip eder

Back