Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

tskler benim 2. ci transverim ikisindede 2 embriyo konuldu bekliyorum 2 gunum transver gununu saymazsam beklemekde çok zor surekli belirti ariyorum erken oldugunu bilmeme ragmen

Kızlar sizler yeni tedavi oldunuz bilen yazabilir mi lütfen gonalf bir kutuyu kaç liraya temin ettiniz rica etsem bilenler yazabilir mi

Kizlar lutfen bana dua edin. Bu surec cok yipratici etrafimda kimsede bilmiyo esim disinda. Doktorum suan aradi. Bir yumurtayi daha mayalamoslar toplam 28den 11 mayalamkslar ve 6 embrio olmus fakat suan yumurta kaynakli olarak kaliteleri kotu gozukuyor hersey ola bikir besinci gunune kadar bekletmeliyiz dediler pazartesj tejrar haber veeicekkee bu kotu kaliteyle bile bamile kalan varmi dedim tabiiki en onemlisi besinci gune kadar gelmesi o zaman ihtimal yukselir dedi, a kalite trasferde bile 60% ihtimal veririz dedi. Sizce hala sansim barmi? Belkide embrion olarak kalitesini duzeltir dedi boyle bisey mumkunmu yoksa ben duymak istedierimi anliyiru?

Canım benim 5.gün a kalite embriyom vardı ve gebeliğim devam edemedi herşey nasip kısmet vardır bir zamanı nasipte varsa ortakalite de tutunuyor

evet oyle beklemenin cok zor oldugunu soylerler allah herkesin yardimcisi olsun bu sefer emegin bosa gitmesin hayirli haberler alirsin insallah doktor dikkat etmen gerek seylerden bahsettimi beslenme konusunuda cok onemsiyolar hic belirti arama beklemenin umudun guzelligini yaşa ilerde cok kiymetli oldugunu anlıyor insan

Elbette şansın var hala
Dua ederek bekle
İnşallah gelişirler beşinci güne kadar

Selam kızlar. İki gündür yaşadığım bir durum var. Bugün daha şiddetli idi. Bir anda ateş bastı sonrasında üşüme tansiyonum düştü zannettim ama normaldi. Elim ayağım titriyor. Sanırım şekerim düşüyor. Yemek yedikten sonra kendime geliyorum. Sadece öğlen yaşıyorum bu durumu. Ne yapsam öyle bir anda acıkıyorum sanki. Öncesinde bir yeme isteğim olmuyor.

Canim bu arada senin yasin kac kacinci denemen kacinci gun embriosuydu ve kalite nasildi? Suanda bende durum daha iyi 6 embriom varmis ben hic olmuycak zannetdim daha ilk gunleri ucuncu gun tekrar arayip haber vericekker yunurtadan dolayi cokta kaliteli gozukmuyolar ama toparkana bilirler dedi doktorum heyecanla bekliyorum

İnşallah canım Allah yüzünüzü güldürsün. Güzel haberler alırsınız umarım. Canım ilk denememiz 31 oldum diyebilirim yaş olarak. Bir tane embriyom oldu sadece kalitesi çok iyi değildi sanırım. Bölünür bölünmez yani 3.gün transferim oldu.

Yeme isteğin olmasa da yemek aralarında kuruyemis meyve mi atıstirsan. Sekerine baktirmis miydin canım?

Kızlar sizler yeni tedavi oldunuz bilen yazabilir mi lütfen gonalf bir kutuyu kaç liraya temin ettiniz rica etsem bilenler yazabilir mi

Ben 15-20 gün önce bir eczaneden Gonal-F 450’yi 400 tl’ye aldım. En son bir kutu daha lazımdı başka bir eczaneden 320 tl’ye aldım.

inşallah canım benım rapor hakkım bıttı. havuz uyguluyoruz ıkıncı tplama olacak gercekten cok artmıs fıyatlar.
Hepsi yurtdışından geliyor dolayısıyla acayip artmış fiyatları. Canım bir de muhakkak güvendiğiniz yerden alın. Aldığım eczacı özellikle bu tarz ilaçların muhafazası iyi yapılmalı. Yoksa emekleriniz boşa gider demişti. Bir de tarihlerini tek tek kontrol edin benim tavsiyem. Bir kere başıma geldi. Normalde bakmam ama bakasım geldi. Baktım geçmiş tarihi. Özellikle ezcane dışı satışlarla fiyat ne olursa olsun almayın bence kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…