Waaaow süper fiyat hangi ildesiniz acaba gerçekten merak ettim ben yılbaşından önce bile 350 ye almıştımBen 320 tl’ ye raporsuz aldım.
Başka eczaneye de sor canım daha uyguna vermesi lazımcanım gonal f 450 lik 746 fıyatı dedıler. ama eczacım 600 e getırdı bana. bende raporu fıyatını merak edıyorum
Waaaow süper fiyat hangi ildesiniz acaba gerçekten merak ettim ben yılbaşından önce bile 350 ye almıştım
Peki kac yumurtadan 1 tane oldu? Bende transfer istiyorumda doktorum daha bekleyelim dediİnşallah canım Allah yüzünüzü güldürsün. Güzel haberler alırsınız umarım. Canım ilk denememiz 31 oldum diyebilirim yaş olarak. Bir tane embriyom oldu sadece kalitesi çok iyi değildi sanırım. Bölünür bölünmez yani 3.gün transferim oldu.
8 yumurtadan canım. Bilmem ki yine de en iyisini doktorun bilir canım.Peki kac yumurtadan 1 tane oldu? Bende transfer istiyorumda doktorum daha bekleyelim dedi
Tedaviniz hayırlı olsun, merak ettim hangi şehirde tedavi oluyosunuz, aldığınız eczane nerde Şişli memorial yakınlarında mı?o eczaneyı sakın bırakma :))) ben 600 e aldım fıyatı 746 dedı. 600 e indirdi
Canım allah yardımcın olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah ama 3. Günde transfer yapılabilir bence neden bekliyorlar 5. GünüKizlar merhaba bugun bende opu oldu 28 yumurta toplandi doktor yine iyi gozukmuyolar dedi.simdi aradilar 10 tanesin dollemeye birakmislar onlarda hic iyi deilmis. Digerlerinide bekletmisler belki kendilerini gelistirir diye en kotu sonuca hazir olun dediler. Gecen sefer de ayni sorun oldu 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve besinci gune kadar hic biri kalmamisti bakalim. ALLAHtan umut kesilmez diyib bekliyorum...
Aynen benzer duruma bizde şahit olduk. Dedik ki soğuk zincir yanımızda dolandırmayalım eve yakın eczaneden alalım. Eşime ara bir sor belki yoktur dedim. Vardı ama iki katı fiyat çektiler. Ticarette aşırı kârların helâl olduğunu düşünmüyorum asla. Onu da geçtik biraz vicdan sahibi olup hele ki sağlık gibi hassas bir alanda insanları yolmaya çalışmaları çok çirkin. Sadece tüp bebek süreci için de demiyorum. Öyle hassas hastalıklar var ki insanları sömürdükleri. Adam derdine mi yansın size mi.Allah kimseyi eczanelere mecbur birakmasin ben ilk kutu gonal f 900 u eve yakin eczaneden almak zorunda kaldim 1300 tl odedim. o bitti aynisini hastane karsisindaki eczaneden 700 tl ye aldim.
Pardon yanlış kişiye yazmışım ama ileriki msjlarda zaten sorularımın cvbını buldumTedaviniz hayırlı olsun, merak ettim hangi şehirde tedavi oluyosunuz, aldığınız eczane nerde Şişli memorial yakınlarında mı?
Pardon yanlış kişiye yazmışım ama ileriki msjlarda zaten sorularımın cvbını buldum
yok canım kocaelide izmitte tefdavı goruyorumTedaviniz hayırlı olsun, merak ettim hangi şehirde tedavi oluyosunuz, aldığınız eczane nerde Şişli memorial yakınlarında mı?
EvetSanırım o kişi benim ☺
Evet☺ Ben de ilk tedavimiz olduğu için hemşire ilk iğneyi burda yapıcaz, kendiniz mi alırsınız hastane çevresinden mi getirtelim deyince, o panikle hiç araştırmadan tmm getirtelim dedik. Sonradan kk yazışmalarından İdil eczanesini duyunca devamında ordan ilaç alınca anladık ki ciddi fiyat farkı varmış meğer.. keşke ilk başta İdil’den alsaymışız dedik ama iş işten geçmişti bile, neyse buna da şükür☺
Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de bulantı vb. durumlar yok ama bu saatlerde gidiyorum. Kahvaltıyı 11 de de yapsam saat 13 30 gibi oldu mu bir değişik oluyorum bugün hemen bir şeyler yedim. Yiyince rahatlıyorum. Enerji durumu benim için de baya düşük. Hep yatıyorum. Öyle kafayı koyunca uyurum olayı yok. Uyuyamıyorum da. Gece de çook rüya görüyorum. Bugün mesela yasaklı olan her şeyi rüyamda yiyordum kahve çikolata kola filan. Sonra da ağlıyordum. Bir şey olacak diyeKizlar ne yapıyorsunuz? Nasilsiniz? Beni ara ara yokluyor midem, acıkıyor muyum, midem mi yanıyor belli değil. Biseyler yiyince geciyor neyse ki. Az az sık sık yemek lazim galiba. Bi de nezle oldum hic enerjim yokKilya meraklibekleyis S saskito
Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de bulantı vb. durumlar yok ama bu saatlerde gidiyorum. Kahvaltıyı 11 de de yapsam saat 13 30 gibi oldu mu bir değişik oluyorum bugün hemen bir şeyler yedim. Yiyince rahatlıyorum. Enerji durumu benim için de baya düşük. Hep yatıyorum. Öyle kafayı koyunca uyurum olayı yok. Uyuyamıyorum da. Gece de çook rüya görüyorum. Bugün mesela yasaklı olan her şeyi rüyamda yiyordum kahve çikolata kola filan. Sonra da ağlıyordum. Bir şey olacak diyeöyle ki kahvenin tadı uyandığımda ağzımdaydı
Yok canım ya çikolata filan yiyorlar gayet ilk zamanlar diye ne olur olmaz yemedim. Ama 9 ay yemeden duramam ben. Hadi kahveyi içmem de onda bariz kafein yüksek. Bir de ben de şu var rahat nefes alamıyorum. Sürekli burnum tıkanıyor.ben de kahve ve sınırsız cay icmeyi özledim. Gecen de kakaolu muhallebi yedim ondan bisey olmaz heralde
Yok canım ya çikolata filan yiyorlar gayet ilk zamanlar diye ne olur olmaz yemedim. Ama 9 ay yemeden duramam ben. Hadi kahveyi içmem de onda bariz kafein yüksek. Bir de ben de şu var rahat nefes alamıyorum. Sürekli burnum tıkanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?