Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Waaaow süper fiyat hangi ildesiniz acaba gerçekten merak ettim ben yılbaşından önce bile 350 ye almıştım

Ben Bursadayım ilaçlarımı İstanbul’dan aldım çünkü kendi şehrimde de epey pahalı. Ben eczane ismini söylemekte sakınca görmüyorum çünkü daha önceden haberim olsaydı hepsini ucuz olan yerden alırdım, birilerine bir faydam olsun 400 tl olan yer İdil Eczanesi , 320 tl’ye aldığım yer de Elif Nazlı Eczanesi idi. (Şişli Memorial’e çok yakın ikisi de)

Allah kimseyi eczanelere mecbur birakmasin ben ilk kutu gonal f 900 u eve yakin eczaneden almak zorunda kaldim 1300 tl odedim. o bitti aynisini hastane karsisindaki eczaneden 700 tl ye aldim.

Peki kac yumurtadan 1 tane oldu? Bende transfer istiyorumda doktorum daha bekleyelim dedi

Canım allah yardımcın olsun iyi sonuçlar alırsın inşallah ama 3. Günde transfer yapılabilir bence neden bekliyorlar 5. Günü

Allah kimseyi eczanelere mecbur birakmasin ben ilk kutu gonal f 900 u eve yakin eczaneden almak zorunda kaldim 1300 tl odedim. o bitti aynisini hastane karsisindaki eczaneden 700 tl ye aldim.
Aynen benzer duruma bizde şahit olduk. Dedik ki soğuk zincir yanımızda dolandırmayalım eve yakın eczaneden alalım. Eşime ara bir sor belki yoktur dedim. Vardı ama iki katı fiyat çektiler. Ticarette aşırı kârların helâl olduğunu düşünmüyorum asla. Onu da geçtik biraz vicdan sahibi olup hele ki sağlık gibi hassas bir alanda insanları yolmaya çalışmaları çok çirkin. Sadece tüp bebek süreci için de demiyorum. Öyle hassas hastalıklar var ki insanları sömürdükleri. Adam derdine mi yansın size mi.

Sanırım o kişi benim ☺
Evet Ben de ilk tedavimiz olduğu için hemşire ilk iğneyi burda yapıcaz, kendiniz mi alırsınız hastane çevresinden mi getirtelim deyince, o panikle hiç araştırmadan tmm getirtelim dedik. Sonradan kk yazışmalarından İdil eczanesini duyunca devamında ordan ilaç alınca anladık ki ciddi fiyat farkı varmış meğer.. keşke ilk başta İdil’den alsaymışız dedik ama iş işten geçmişti bile, neyse buna da şükür

Bunların hepsi birer tecrübe Biz de İdil’den aldık 5 kutu diğerinden alsaydık 400 tl cebimizde kalacaktı. O kadar çok para gidiyor ki iyice araştırmak lazımmış onu anladık. Neticemiz güzel olsun inşallah o zaman giden paranın hiç önemi yok.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben de bulantı vb. durumlar yok ama bu saatlerde gidiyorum. Kahvaltıyı 11 de de yapsam saat 13 30 gibi oldu mu bir değişik oluyorum bugün hemen bir şeyler yedim. Yiyince rahatlıyorum. Enerji durumu benim için de baya düşük. Hep yatıyorum. Öyle kafayı koyunca uyurum olayı yok. Uyuyamıyorum da. Gece de çook rüya görüyorum. Bugün mesela yasaklı olan her şeyi rüyamda yiyordum kahve çikolata kola filan. Sonra da ağlıyordum. Bir şey olacak diye öyle ki kahvenin tadı uyandığımda ağzımdaydı

ben de kahve ve sınırsız cay icmeyi özledim. Gecen de kakaolu muhallebi yedim ondan bisey olmaz heralde

ben de kahve ve sınırsız cay icmeyi özledim. Gecen de kakaolu muhallebi yedim ondan bisey olmaz heralde
Yok canım ya çikolata filan yiyorlar gayet ilk zamanlar diye ne olur olmaz yemedim. Ama 9 ay yemeden duramam ben. Hadi kahveyi içmem de onda bariz kafein yüksek. Bir de ben de şu var rahat nefes alamıyorum. Sürekli burnum tıkanıyor.

Bağışıklık düşüyor ya ilk zamanlar ondandir belki burun tıkanıklığı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…