- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Zeytinyagli patlican yapmıştım simdi aklima geldi patlıcanda nikotin olduğu bisey olur mu acaba ya ?!
Muhallebinin üstüne de tarcin koydum o da kan sulandiriyordu değil mi hayirlisiyla atlatsak su zamanları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyagli patlican yapmıştım simdi aklima geldi patlıcanda nikotin olduğu bisey olur mu acaba ya ?!
AminnnO zaman bi sorum olcak, nasipse bu ay sonu döndürülmüş embriyo ile transfer sürecine giricem, transfer sürecinde ki ilaç fiyatları nasıl, ucuz eczane arayışına bu kez an baştan girmeli miyim?Bunların hepsi birer tecrübe ☺ Biz de İdil’den aldık 5 kutu diğerinden alsaydık 400 tl cebimizde kalacaktı. O kadar çok para gidiyor ki iyice araştırmak lazımmış onu anladık. Neticemiz güzel olsun inşallah o zaman giden paranın hiç önemi yok.
Hayır canım olmaz. Gönül rahatlığı ile tüketebilirsin. Ben de geçen cafeye oturduk içecek hiç bir şey bulamıyorum. Sahlep gördüm ay dedim zararlı mıdır içemedim şüpheden çoook açık çay içtim.Zeytinyagli patlican yapmıştım simdi aklima geldi patlıcanda nikotin olduğu bisey olur mu acaba ya ?!
Tarçın araştırdım sorun yok onda da canım. Hiç sorma 9 ay böyle sonra emzirme derken bence temiz 2 yıl etkiliyor bayaMuhallebinin üstüne de tarcin koydum o da kan sulandiriyordu değil mi hayirlisiyla atlatsak su zamanları.
Belki de canım. Ilaçları kullanırken daha kötüydümBağışıklık düşüyor ya ilk zamanlar ondandir belki burun tıkanıklığı canim
Hayır canım olmaz. Gönül rahatlığı ile tüketebilirsin. Ben de geçen cafeye oturduk içecek hiç bir şey bulamıyorum. Sahlep gördüm ay dedim zararlı mıdır içemedim şüpheden çoook açık çay içtim.
bana limonla ilgili bir şey demediler ama limonataya şeker çok ekliyorlar hoşlanmıyorum özellikle dışarıda olanlardan. Arada içilen bir bardaktan sorun olmaz ama canımAynen ben de. Ogle arasi ne yicem diye düşünüyorum işe gidince evdeyken iyi de. Benim de canim limonata cekiyor acayip, transferden sonra hemsire limon cok tuketmeyin demisti kan mi sulandiriyormus ne. Limonata da icmiyorum o yüzden simdi olsa ne guzel icilirdi soğuk soğuk
bana limonla ilgili bir şey demediler ama limonataya şeker çok ekliyorlar hoşlanmıyorum özellikle dışarıda olanlardan. Arada içilen bir bardaktan sorun olmaz ama canım
AminnnO zaman bi sorum olcak, nasipse bu ay sonu döndürülmüş embriyo ile transfer sürecine giricem, transfer sürecinde ki ilaç fiyatları nasıl, ucuz eczane arayışına bu kez an baştan girmeli miyim?
BEnimde cuma kontrol günüm yani yumurta toplamadan sonraki adetimin 13. Günü bakalım ne zaman transfer olacağın inşallah bizlerde diğer arkadşlar gibi pozitiflerle döner halaya girerizNaturel ise pek bir şey kullandırmıyorlar diye biliyorum ama henüz o aşamaya gelemedik. Kullanılan progesteronlar biraz tutabilir. Onlar da kişiye bağlı hiç kullanmayan bile okudum. Ben de Temmuz adetimi bekliyorum transfer süreci için. Uzaktan takip olacak bir süre ama inşallah yolunda gider her şey
aminNaturel ise pek bir şey kullandırmıyorlar diye biliyorum ama henüz o aşamaya gelemedik. Kullanılan progesteronlar biraz tutabilir. Onlar da kişiye bağlı hiç kullanmayan bile okudum. Ben de Temmuz adetimi bekliyorum transfer süreci için. Uzaktan takip olacak bir süre ama inşallah yolunda gider her şey
BEnimde cuma kontrol günüm yani yumurta toplamadan sonraki adetimin 13. Günü bakalım ne zaman transfer olacağın inşallah bizlerde diğer arkadşlar gibi pozitiflerle döner halaya gireriz
Kizlar ne yapıyorsunuz? Nasilsiniz? Beni ara ara yokluyor midem, acıkıyor muyum, midem mi yanıyor belli değil. Biseyler yiyince geciyor neyse ki. Az az sık sık yemek lazim galiba. Bi de nezle oldum hic enerjim yok Kilya meraklibekleyis S saskito
bugun hep disaridaydim giremedim hic kkya
siz nasilsiniz benim kahve lekelenmem oluyor 2-3 gunde bir. bugun baya oldu ayakta kalmayi abarttim agactan dut topladim uzandim yuksege hemen uyariyi cakti bebeler dikkat etmem lazim.
bir de bende soyle bisi var acikmazsam heryer yolunda ama acikirsam midem bulaniyor. kalp atisi a son 3 gun meraktayiz durumlar nasil bakalim
Bende yarın ikinci ultrasonuma gidiyorum kızlar ilkinde keseli ve içinde yolk kesesini görmüştük bakalım yarın hem bebeğimi hem kalp atışını duyarım inşallah birbirimizi dualarda unutmayalım inşallah
Yorma kendini bu kadar, işte de yoruluyorum diyosun bari haftasoni uzat ayaklarini keyfine bak
Inşallah cnm hayırlı haberle gelelim ikimizde inşallahBen de bugun gidicem canim ogleden sonra, kalp atışıni duyariz insallah
Canim benim cok keskin belirtim yok. Haftasonu kahvalti yapmakta gecikince (saat 10) cok hafif midem bulabir gibi oldu. Artik sabah kahvaltiyi en gec 8 de yapmaya ozen gosteriyorum.Kizlar ne yapıyorsunuz? Nasilsiniz? Beni ara ara yokluyor midem, acıkıyor muyum, midem mi yanıyor belli değil. Biseyler yiyince geciyor neyse ki. Az az sık sık yemek lazim galiba. Bi de nezle oldum hic enerjim yok Kilya meraklibekleyis S saskito