• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bunların hepsi birer tecrübe ☺ Biz de İdil’den aldık 5 kutu diğerinden alsaydık 400 tl cebimizde kalacaktı. O kadar çok para gidiyor ki iyice araştırmak lazımmış onu anladık. Neticemiz güzel olsun inşallah o zaman giden paranın hiç önemi yok.
Aminnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻O zaman bi sorum olcak, nasipse bu ay sonu döndürülmüş embriyo ile transfer sürecine giricem, transfer sürecinde ki ilaç fiyatları nasıl, ucuz eczane arayışına bu kez an baştan girmeli miyim?🤓

Zeytinyagli patlican yapmıştım simdi aklima geldi patlıcanda nikotin olduğu bisey olur mu acaba ya ?!
Hayır canım olmaz. Gönül rahatlığı ile tüketebilirsin. Ben de geçen cafeye oturduk içecek hiç bir şey bulamıyorum. Sahlep gördüm ay dedim zararlı mıdır 😬 içemedim şüpheden çoook açık çay içtim.

Hayır canım olmaz. Gönül rahatlığı ile tüketebilirsin. Ben de geçen cafeye oturduk içecek hiç bir şey bulamıyorum. Sahlep gördüm ay dedim zararlı mıdır 😬 içemedim şüpheden çoook açık çay içtim.

Aynen ben de. Ogle arasi ne yicem diye düşünüyorum işe gidince evdeyken iyi de. Benim de canim limonata cekiyor acayip, transferden sonra hemsire limon cok tuketmeyin demisti kan mi sulandiriyormus ne. Limonata da icmiyorum o yüzden simdi olsa ne guzel icilirdi soğuk soğuk 😁

Aynen ben de. Ogle arasi ne yicem diye düşünüyorum işe gidince evdeyken iyi de. Benim de canim limonata cekiyor acayip, transferden sonra hemsire limon cok tuketmeyin demisti kan mi sulandiriyormus ne. Limonata da icmiyorum o yüzden simdi olsa ne guzel icilirdi soğuk soğuk 😁
😂🤣 bana limonla ilgili bir şey demediler ama limonataya şeker çok ekliyorlar hoşlanmıyorum özellikle dışarıda olanlardan. Arada içilen bir bardaktan sorun olmaz ama canım

Aminnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻O zaman bi sorum olcak, nasipse bu ay sonu döndürülmüş embriyo ile transfer sürecine giricem, transfer sürecinde ki ilaç fiyatları nasıl, ucuz eczane arayışına bu kez an baştan girmeli miyim?🤓

Naturel ise pek bir şey kullandırmıyorlar diye biliyorum ama henüz o aşamaya gelemedik. Kullanılan progesteronlar biraz tutabilir. Onlar da kişiye bağlı hiç kullanmayan bile okudum. Ben de Temmuz adetimi bekliyorum transfer süreci için. Uzaktan takip olacak bir süre ama inşallah yolunda gider her şey 🤲🏻

Naturel ise pek bir şey kullandırmıyorlar diye biliyorum ama henüz o aşamaya gelemedik. Kullanılan progesteronlar biraz tutabilir. Onlar da kişiye bağlı hiç kullanmayan bile okudum. Ben de Temmuz adetimi bekliyorum transfer süreci için. Uzaktan takip olacak bir süre ama inşallah yolunda gider her şey 🤲🏻
BEnimde cuma kontrol günüm yani yumurta toplamadan sonraki adetimin 13. Günü bakalım ne zaman transfer olacağın inşallah bizlerde diğer arkadşlar gibi pozitiflerle döner halaya gireriz😁😁😁:halay::halay:

🙏🏻amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

BEnimde cuma kontrol günüm yani yumurta toplamadan sonraki adetimin 13. Günü bakalım ne zaman transfer olacağın inşallah bizlerde diğer arkadşlar gibi pozitiflerle döner halaya gireriz😁😁😁:halay::halay:

Ah inşallah bu sefer içim kıpır kıpır sanki olacakmış gibi hissediyorum. Önce sen sonraki ayda biz verelim güzel haberleri inşallah. Allah isteyen, bu yolda emek veren herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kizlar ne yapıyorsunuz? Nasilsiniz? Beni ara ara yokluyor midem, acıkıyor muyum, midem mi yanıyor belli değil. Biseyler yiyince geciyor neyse ki. Az az sık sık yemek lazim galiba. Bi de nezle oldum hic enerjim yok :( Kilya Kilya meraklibekleyis meraklibekleyis S saskito

bugun hep disaridaydim giremedim hic kkya
siz nasilsiniz benim kahve lekelenmem oluyor 2-3 gunde bir. bugun baya oldu ayakta kalmayi abarttim agactan dut topladim uzandim yuksege hemen uyariyi cakti bebeler dikkat etmem lazim.
bir de bende soyle bisi var acikmazsam heryer yolunda ama acikirsam midem bulaniyor. kalp atisi a son 3 gun meraktayiz durumlar nasil bakalim🎈

bugun hep disaridaydim giremedim hic kkya
siz nasilsiniz benim kahve lekelenmem oluyor 2-3 gunde bir. bugun baya oldu ayakta kalmayi abarttim agactan dut topladim uzandim yuksege hemen uyariyi cakti bebeler dikkat etmem lazim.
bir de bende soyle bisi var acikmazsam heryer yolunda ama acikirsam midem bulaniyor. kalp atisi a son 3 gun meraktayiz durumlar nasil bakalim🎈

Yorma kendini bu kadar, işte de yoruluyorum diyosun bari haftasoni uzat ayaklarini keyfine bak 😊

Bende yarın ikinci ultrasonuma gidiyorum kızlar ilkinde keseli ve içinde yolk kesesini görmüştük bakalım yarın hem bebeğimi hem kalp atışını duyarım inşallah 🤲 birbirimizi dualarda unutmayalım inşallah

Ben de bugun gidicem canim ogleden sonra, kalp atışıni duyariz insallah

gunaydinlar bende kliniktedim ohhs icin muayene olacagim transverim8n 4. gunu eger su toplamasi olmazsa memelekete donecegim ins hic belirti yok bende arada belim agriyor sadece göğüslerimde ilaclari kullandigimdakiden biraz dahaz az hassas bu sabah çok umutsuz kalktim

Kizlar ne yapıyorsunuz? Nasilsiniz? Beni ara ara yokluyor midem, acıkıyor muyum, midem mi yanıyor belli değil. Biseyler yiyince geciyor neyse ki. Az az sık sık yemek lazim galiba. Bi de nezle oldum hic enerjim yok :KK43: Kilya Kilya meraklibekleyis meraklibekleyis S saskito
Canim benim cok keskin belirtim yok. Haftasonu kahvalti yapmakta gecikince (saat 10) cok hafif midem bulabir gibi oldu. Artik sabah kahvaltiyi en gec 8 de yapmaya ozen gosteriyorum.
Benim sadece basim donuyor ayaga kalktigimda. Az once Servisten inip karsiya gecerken cok fena dondu. Dikkat etmem gerekiyor

Back