Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Tekti canım inşallah olmaz bebeğin tutunur herşey yolunda gider

İkinci de farklı bir tedavi mi uygulyacaksınız ,dr ne dıyor kalıtelı olmasına rahmen tutmamasını? Bende de aynı sey oldu cunku

Diğer 4 embrıyoya noldu? Dondurulmaya gerek olmıcak kadar mı kötüydu ,bazencok ta kalıtelı olmayan bir embrıyo tutabılıomus cunku

Diğer 4 embrıyoya noldu? Dondurulmaya gerek olmıcak kadar mı kötüydu ,bazencok ta kalıtelı olmayan bir embrıyo tutabılıomus cunku
Açıkçası ben de bilmiyorum ne olduğunu.5. Gün verilen bilgi hepsinin durumunun iyi olduğu yönündeydi ama 6. Gün 1 embriyo kaldığı, diğerlerinin kaliteli olmadığı ve dondurulmayacağı söylendi.

Tekti canım inşallah olmaz bebeğin tutunur herşey yolunda gider ☺
Insallah canim kimsenin emegi boşa cikmaz umarim
Garip bir durum 5 gun yasayan embriyoya 6 gun ne olabilir ki

Niye 6.güne kadar bekletıyolar ki ? 5.gün yeterli degilmi? Amh dusuklugunde 5.güne bıle goturmuyo cogu ,3.gunde donduruyo dıe dıymustum

İkinci de farklı bir tedavi mi uygulyacaksınız ,dr ne dıyor kalıtelı olmasına rahmen tutmamasını? Bende de aynı sey oldu cunku
Gelişimi durmuş, embriyo ile alakalı bir durum dedi. Farklı bir tedavi uygulamıyoruz.İlaçlara devam ediyorum.17 sinde kontrolüm var sonrasında farklı bir yöntemden bahseder mi bilmiyorum.

Niye 6.güne kadar bekletıyolar ki ? 5.gün yeterli degilmi? Amh dusuklugunde 5.güne bıle goturmuyo cogu ,3.gunde donduruyo dıe dıymustum
Benim de cevaplarını merak ettiğim sorular açıkçası.5. Gün verilen bilgide istenilen kıvama henüz gelmedikleri söylenmişti.Gelişimleri yavaştı sanırım.

Ben de bu gece hasta gibi ıyandım bir daha da uyuyamadım
Başım dönüyor midem bulanıyor gibi bir his , afedersiniz gegirme hissi geliyor , acaba gebelikten mi yoksa başka birşeyden mi ? Bir de başım çok ağrıuor
Tansiyon normal çıkıyor

Gebeliktendir canim insallah. 6 haftadasin degil mi? Tam belirtilerin basladigi hafta.

Gebeliktendir canim insallah. 6 haftadasin degil mi? Tam belirtilerin basladigi hafta.
Evet 6 Dayım canım
Gecem çok uykusuz ve hasta gibi geçti
Bir de korktum çok nefes alamıyor gibi oldum
Evde de yalnızdım eşim şehir dışındaydı bugün gelecek ... bayılırsam bişey olursa başarım diye de korktum
Beyaz leblebi yedim

canım 5. güne kadar dayanmıyorsa neden 3. gün embriyosu yerleştirmeyi düşünmüyorlar ki belki laboratuvar ortamında embriyolar gelişmiyordur rahim ortamında gelişmeleri devam edecektir
Embrıyo ılk ıc gun annenın yumurta kalıtesınden dolayı gelısıyomus,3 ten sonra babanın spermı devreye gırıyomus diye okudum,bence ya mikrocip yontemıyle sectırın spermleri yada sperm dna hasar testı yaptırın, dr daha iyi bilirde bunları okumustum

Ben de hasta oldum ya boğaz ağrısı burun tıkandi hic uyumadim zaten gece 3 kere tuvalete kalkiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…