Çook tebrik ederim canımBen gordum ilk defa minnosumu
Hatta alttan kalp atisini bile duyduk. Haftaya gene gidecegiz :)
Benim buzdolabı hiç aklıma bile gelmedi canimKızlar yaptığım bir hatadan bahsedeyim. Siz yapmayınprogestan yumuşak kapsül fitili buzdolabında muhafaza ediyordum. Bir süre sonra yumuşaklık kalmıyor zaten fark ettim ki etkisi azalıyor ve emilimi azalıp daha katı parçalarla geri geliyor. Ev sıcak oluyor baya diye koymuştum artık evin en serin odasında muhafaza ediyorum. Buzdolabı yanlış tercih
Belirtirsin cnm ama idrara zaten enfeksiyon var mı diye bakarlar oda ona etki etmez zatenKızlar testler icin yarın saglik ocağına gidicem gitmeden fitili kullansam sıkıntı olur mu acaba bu defa ilaç idrara karışırsa diye endişe ediyorum
Ben de etki etmez diye düşünüyorum canim saolBelirtirsin cnm ama idrara zaten enfeksiyon var mı diye bakarlar oda ona etki etmez zaten
Cok sıcak oluyor canım malesef ondan koymuştum ama baktım fark ediyor. Salı günü randevum var hemşire ye sordum karından bakıyor doktor dedi. Bu hafta neye göre hesaplanıyor. Benim regl tarihim 8 Mayıs dı 23 Mayıs transfer tarihim hangisine bakılıyorBenim buzdolabı hiç aklıma bile gelmedi canimzaten 25 dereceye kadar oda sıcaklığında kalabiliyor bildiğim kadariyla. Bu arada ben keseyi dun gordum tam 5+0 di
Cok sıcak oluyor canım malesef ondan koymuştum ama baktım fark ediyor. Salı günü randevum var hemşire ye sordum karından bakıyor doktor dedi. Bu hafta neye göre hesaplanıyor. Benim regl tarihim 8 Mayıs dı 23 Mayıs transfer tarihim hangisine bakılıyor
amin ins benim kactane dondurulacagi yarin belli olacakInsallah canim benim tdv sureci gercekten dedigin gibi cok zordu benim de iki tup bebek yapma hakkim var 2 ye 1 donduruldu allah hakimizda hayirlisini versin
Insallah guzel haberler alırsın senin transferinde bu ay yapilmayacak zannedersemamin ins benim kactane dondurulacagi yarin belli olacak
ben bugun transver oldum 2 embriyo yerlestirdiler geri kalan yumurtalar dondurulacakInsallah guzel haberler alırsın senin transferinde bu ay yapilmayacak zannedersem
Ayy hayirli olsun mutlu guzel haberlerini duyarız insallah nasil gectti peki nelere dikkat etmen gerekiyorben bugun transver oldum 2 embriyo yerlestirdiler geri kalan yumurtalar dondurulacak
Taze taransfermi seninkiAyy hayirli olsun mutlu guzel haberlerini duyarız insallah nasil gectti peki nelere dikkat etmen gerekiyor
Benim sat 5 mayis transferim 21 mayis.seninde salı günü görünür canim büyük ihtimalle.zaten ultrasonda ne kadarlık olduğu çıkıyor tam olarak doktorun sana soylerCok sıcak oluyor canım malesef ondan koymuştum ama baktım fark ediyor. Salı günü randevum var hemşire ye sordum karından bakıyor doktor dedi. Bu hafta neye göre hesaplanıyor. Benim regl tarihim 8 Mayıs dı 23 Mayıs transfer tarihim hangisine bakılıyor
iyi gecti ama tam sıkişmadigim icin sonda taktilar tahriş oldu başka sıkınti olmadi 15 dk sonra wc ye gittim sonra tekrar uzandim 30 dk kadar eve geldim uzandim 1-2 saat sonrasi kanepede otutdum kuru dur kabak cekirdegi cerez yedim başka birseyde yapmadim ins herkesden guzel haberler alirizAyy hayirli olsun mutlu guzel haberlerini duyarız insallah nasil gectti peki nelere dikkat etmen gerekiyor
bana soruyorsan evt transver ☺Taze taransfermi seninki
Teşekkür ederimKilyacim bizde transfer tarihine bakiliyor, transfer tarihinde 2 haftalik olmus sayılıyormus
İnşallah canım. Umarım alttan bakmazBenim sat 5 mayis transferim 21 mayis.seninde salı günü görünür canim büyük ihtimalle.zaten ultrasonda ne kadarlık olduğu çıkıyor tam olarak doktorun sana soyler
doktora göre değişiyor heralde canımİnşallah canım. Umarım alttan bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?