• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Benim geçti sanki ya
İnsanın aklıma hemen tereddütler geliyo ağrı sızı olmayınca
bazen ben de olmayınca öyle düşünüyorum ama alakası yok bence
herkesin vücudunun verdiği tepki farklı
korkular korkular sakin olmamız lazımm ama mümkün gibi durmuyor ne olacak halimiz:KK45:

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferim olacak ilk adetimi oldum estrofem kullanmaya başladım doktor 13. Günü gel dedi.sizlerde de bu şekildemi ilerledi.birde bu lucrin iğne ne oluyor bilgisi olan varmı ben de burda duydum ama bana bişey söylenmedi

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferim olacak ilk adetimi oldum estrofem kullanmaya başladım doktor 13. Günü gel dedi.sizlerde de bu şekildemi ilerledi.birde bu lucrin iğne ne oluyor bilgisi olan varmı ben de burda duydum ama bana bişey söylenmedi
merhaba canım şimdiden hayırlı olsun tedavin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin katından.
ben bir önceki denememi dondurulmuş yaptım dediğin gibi estrofem kullandım adetin ilk gününden itibaren
ama 3-4 günde bir kontrole gittim yanlış hatırlamıyorsam seni neden 13.gün çağırdı çok geç geldi bana
lucrin hakkında benim de bir bilgim yok kullanmadım

merhaba canım şimdiden hayırlı olsun tedavin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin katından.
ben bir önceki denememi dondurulmuş yaptım dediğin gibi estrofem kullandım adetin ilk gününden itibaren
ama 3-4 günde bir kontrole gittim yanlış hatırlamıyorsam seni neden 13.gün çağırdı çok geç geldi bana
lucrin hakkında benim de bir bilgim yok kullanmadım
Çok teşekkür ederim bende anlamadm sadece estrofem i hangi günler kaçtane alacağımla ilgili bilgi verildi

Kizlar merhaba bugun bende opu oldu 28 yumurta toplandi doktor yine iyi gozukmuyolar dedi.simdi aradilar 10 tanesin dollemeye birakmislar onlarda hic iyi deilmis. Digerlerinide bekletmisler belki kendilerini gelistirir diye en kotu sonuca hazir olun dediler. Gecen sefer de ayni sorun oldu 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve besinci gune kadar hic biri kalmamisti bakalim. ALLAHtan umut kesilmez diyib bekliyorum...

Kizlar merhaba bugun bende opu oldu 28 yumurta toplandi doktor yine iyi gozukmuyolar dedi.simdi aradilar 10 tanesin dollemeye birakmislar onlarda hic iyi deilmis. Digerlerinide bekletmisler belki kendilerini gelistirir diye en kotu sonuca hazir olun dediler. Gecen sefer de ayni sorun oldu 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve besinci gune kadar hic biri kalmamisti bakalim. ALLAHtan umut kesilmez diyib bekliyorum...
Canım inşallahh güzel sonuçlar alırsınız ama yumurta sayın çok güzel nye öyle oluyo.bu sefer kaliteleri için farklı birşey yapılmadımı

canım 5. güne kadar dayanmıyorsa neden 3. gün embriyosu yerleştirmeyi düşünmüyorlar ki belki laboratuvar ortamında embriyolar gelişmiyordur rahim ortamında gelişmeleri devam edecektir

geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı embriyoların olur güzel düşün dua et
neden bu kadar çok yumurta olup kalitesiz oluyor ki yüksek doz mu oluyosun iğneleri acaba
hakkında hayırlısı olsun

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim büyük. Neden beşinci günde ısrar ediyorlar ki 3.gün de bölünme varsa denenmeli bence. Benim doktorum hiç 5.güne beklemiyor. Tabi çok yumurta toplandığı için belki o arada dinlendirmektir maksatları bilmiyorum. Inşallah her şey yolunda gider bu kez.

bazen ben de olmayınca öyle düşünüyorum ama alakası yok bence
herkesin vücudunun verdiği tepki farklı
korkular korkular sakin olmamız lazımm ama mümkün gibi durmuyor ne olacak halimiz:KK45:
Bende bugün neden mide bulantım yok diye korkuyorum😬 Her yerde 5.haftadan başlar yazıyor ben de iştah maşallah yiyorum tiksindiğim bir şey de yok. Koku hassasiyetide. Acaba yolunda mı her şey diye merak ediyorum 🙂 Endişeler hiç bitmiyor 🙄

Bende bugün neden mide bulantım yok diye korkuyorum😬 Her yerde 5.haftadan başlar yazıyor ben de iştah maşallah yiyorum tiksindiğim bir şey de yok. Koku hassasiyetide. Acaba yolunda mı her şey diye merak ediyorum 🙂 Endişeler hiç bitmiyor 🙄
Aynen benim düşüncemi yazdın biliyo musun.. benimde öyle bazen kokan şeyler oluyo az mide bulantılarım oluyo ama tiksinme yok aşırı kokma bulantı kusma yok 🙄

Sadece turşu erik falan oldu mu bayıla bayila yiyorum

Bende gecen sefer anlamadim onceki doktorum ikk gunden olduklerini soyledi fakat labaratuar israrla besinci gun dedi. Simdi doktorum farkli direk embriologla konustum ben zaten sizi suckamiyorum ayni seyler tekrar ola bilecegini sadece onceden haverdar olmaq istedigimi soyledi. Bende talasemi tasiyiciligi var direk konuyla hic bir doktor iliskilendirilmesede suanki doktorum boyle hastalarda embrion ve yumurta sorunlari cok olur dedi bakalim cok imutlu digiller ben ne yapayim simdi ikinci kez transfer bile olmuycak artik giden paralarami uzuleyin maddi manevi fiziken cok yiprandim esimde o kadar cok cocuk istiyoki anltamam zaten cocuk icin evlenmis biri heralde bosar beni :)

Aynen benim düşüncemi yazdın biliyo musun.. benimde öyle bazen kokan şeyler oluyo az mide bulantılarım oluyo ama tiksinme yok aşırı kokma bulantı kusma yok 🙄
Hiç yaşamadım bulantı. Gerçi bazılarında olmuyormuş. Her şey yolunda olsun da. Olmaması daha iyi zaten 🙂 Genelde olan bir şey olunca tedirgin oluyor insan.

benim de hiç mide bulantım yok sadece kepekli ekmekten tiksindim dün bi öğğğ durumu oldu o kadar
koku hassasiyeti var ama zaten yavaş yavaş çıkar belirtiler
belki de hiç olmaz en güzeli

Bende gecen sefer anlamadim onceki doktorum ikk gunden olduklerini soyledi fakat labaratuar israrla besinci gun dedi. Simdi doktorum farkli direk embriologla konustum ben zaten sizi suckamiyorum ayni seyler tekrar ola bilecegini sadece onceden haverdar olmaq istedigimi soyledi. Bende talasemi tasiyiciligi var direk konuyla hic bir doktor iliskilendirilmesede suanki doktorum boyle hastalarda embrion ve yumurta sorunlari cok olur dedi bakalim cok imutlu digiller ben ne yapayim simdi ikinci kez transfer bile olmuycak artik giden paralarami uzuleyin maddi manevi fiziken cok yiprandim esimde o kadar cok cocuk istiyoki anltamam zaten cocuk icin evlenmis biri heralde bosar beni :)
Bende umutlu değildim. Doktorum da nötrdü. İyi bir şey ağzından duymadım. O yüzden nasipte varsa inşallah olacaktır canım. Dua edelim. Biraz evet istiyor tabi insan birazda çevrenin sürekli sorması insanları daha bir telaşlı yapıyor. Kötü şeyler düşünme inşallah en hayırlı sonucu alırsınız. Bilmiyorum ama genetik bir sorunun varsa şu bahsettikleri genetik taramaları yaptırsanız belki bir fikir verir. Gerçekten çok yumurtan var canım. Daha az uyarılsa belki daha iyi olur. Tabi tekrar diyorum ki en iyi doktorun bilir elbette.

Benim de yok bulantim. Canim Yagli yemekleri yemek istemiyor ama igrenme seviyesine gelmedim hic. Araba tutmasi normalde de vardir sanki biraz artti. Nolur nolmaz aracta bir sey okumuyorum.
Anneme sordum onun da bulantisi olmamis hic. Rahatladim :)

Back